Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Android Kullanıcıları l LG, Samsung, Htc, Sony, ...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Anladım abi. Peki XE ile XL arasında ki farkı hangisini almak gerektiği konusunda bir bilgin var mı ? Yada genel söyleyim bilgisi olan bir başkası var mı aramızda, biraz bilgi almak isterim.
    Bildiğim kadarıyla ksa farkı var yoksa ikiside hemen hemen aynı.Ama arkadaşın dediği doğru olabilir One serisine bak bence niyetliysen HTC ye...
    Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Emirhan X serisi geride kaldı. One serisi'nin bile sonu geliyor yakında. O nedenle alacaksan bu dönemde ya fırsatları takip et OneX düşürmeye bak ya da en uygun bulduğun yerden OneS al paşalar gibi kullan.
      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
      İşte BMN!*

Yorum

• Telefon araştırma işi akıl işi değil hepsinde bir kusur buluyorsun muhakkak.
        Bordomavi.net

Yorum

• Şimdi siz diyorsunuz ki şu telefonu almalısın;

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bende var, tavsiye ederim.

Yorum

Şimdi siz diyorsunuz ki şu telefonu almalısın;

Uygun bul beraber alalım Emirhan.
              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Uygun bul beraber alalım Emirhan.
                Serdar diye bir yönetici arkadaşımız var ya, o bulsun işte bize insörte falan mı bişeye düşüyormuş ürünler, yapsın bir şeyler duysun sesimizi nedir yani, koskoca müdür Hem ona point kazandırmış oluruz.

Yorum

Serdar diye bir yönetici arkadaşımız var ya, o bulsun işte bize insörte falan mı bişeye düşüyormuş ürünler, yapsın bir şeyler duysun sesimizi nedir yani, koskoca müdür Hem ona point kazandırmış oluruz.
                  O işe Turkcell bakıyomuş öyle diyor.
                  Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O işe Turkcell bakıyomuş öyle diyor.
                    Vay buda son moda "Türkcell kampanya yapıyormuş 24'e bölüyormuş her taksiti 90 tl falanmış" herkes bunu konuşuyor

Demek ümit yok müdürden, ben türkcell'in sitesinde bulamadım bu ürünü, hata bende mi ?

Yorum

• One S i turkcell satmaz, ulkemize o urunu vodafone getirdi. Turkcell de onex modeli var.
                      İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Miraç Atalay Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        One S i turkcell satmaz, ulkemize o urunu vodafone getirdi. Turkcell de onex modeli var.
                        Ya peki güzel insan sensation'u neden böyle bir kalemde sildirdin ki bana zaten forumdonanımhaber okumaktan ciğerim soldu, bir telefon ile ilgili mühendislik harikaları yaratıyorlar ne kadar hasta varsa orada

Şimdi bu sensation neden benim gibi orta karar adamların işini görmesin ki ? yani şöyle diyim ben oyun oynamayı sevmem, bilgisayar oyunuda sevmezdim zaten, oynamam yani o yüzden orta kadar yederli diye düşünüyorum. Şuanda bu iki ürün arasında 200 tl var sıkıntı yok ama öyle bir dedin ki sildim direk sensationu.

Yorum

• Islemci ve cekirdek yapisi eski, keza arayuzu de.
                          E almisken guncelleme alan, hali hazirda verdigin parayi uzun vadede ederine uyduracak bir model OneS. Ayrica XE ve XL eski yapiya ait modellerken One serisi daha yeni ve iyi.

Ihtiyaclarini boyle bir model telefon alirken en az 1 yil ve ustu olarak belirlemelisin. belki biryil sonra ihtiyaclarin farkli olacak
                          İşte BMN!*

Yorum

• 2 ile 4 sene arasında telefon değiştiririm İhtiyaçlarım hep aynıdır değişmez pek Ama madem öyle diyorsun bu ürünün düşelim peşine, peki sen ne kullanıyorsun ?

Yorum

• Fatih başkan ;

Yorum

Kampanyaya bulaşmayacağım bu sefer.

Vatan'da teleservice garantisi varmış Serdar tavsiye etmiyor.
                                Bordomavi.net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X