Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Android Kullanıcıları l LG, Samsung, Htc, Sony, ...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Edeceğin yardıma soveyim senin.. Daha beter oldu bu kez %50'ye düştü.
    Kanka ozaman ya senin bataryada sorun var yada sen akıllı telefon kullanmayı bilmiyorsun . Bende de s3 var hiçbir zaman şarj sorunum olmadı Telefonunda olan bütün programlarını bana burdan özelden veya faceden at bi bakim bir de ayarlarda pildeki görüntünün resmini çek yolla sorun neymiş görelim .
    En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 19.11.2012, 20:15.

Yorum

• Adamsın Topal.. Müsait bir zamanda halledelim şu isi..

Konuya şöyle açıklık getireyim; Telefonu aldığımdan beri şarj problemi yaşamadım hiç bir şekilde. Ama son 3-4 şarjdir fisten cikardigimda full iken sabah telefonu elime aldığımda yarıya düşmüş oluyor.

Büyük ihtimalle batarya kafayı yedi.. Yada bugün radyonun arkaplanda günlerdir çalıştığını farkettim, yeni kapadım.. Ondan da olabilir ama radyo o kadar şarj yermi ki..
      En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 19.11.2012, 20:56.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adamsın Topal.. Müsait bir zamanda halledelim şu isi..

Konuya şöyle açıklık getireyim; Telefonu aldığımdan beri şarj problemi yaşamadım hiç bir şekilde. Ama son 3-4 şarjdir fisten cikardigimda full iken sabah telefonu elime aldığımda yarıya düşmüş oluyor.

Büyük ihtimalle batarya kafayı yedi.. Yada bugün radyonun arkaplanda günlerdir çalıştığını farkettim, yeni kapadım.. Ondan da olabilir ama radyo o kadar şarj yermi ki..
        Goturur tabi panps sen yine de programlari ve pil goruntusunu yolla anlayalim . Jb ye yukselttin mi telefonu ?

Yorum

• Bende bişey soracağım.Htc var sensation 2 .3g görüşmeyi yapamadım bunun için bir program indirmem gerekiyormuş ama bulamadım onu biri bana yardım edebilirmi?
          Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            *#0*# yapınca zaten ekran açılıyor ara tuşuna basmıyorsun .
            Bu HTC sensationdada geçerlimi?Belkide bende ondan olmadı?
            Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Htc sensation xe lite teknosa da bugün 999 lira,bence iyi fiyat,tavsiye ederim.
              Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• Hill Climb Racing oyununu tavsiye ederim...bagimli yapiyor (:

Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Bu akıllı telefonlarla 3g Konuşmayı nasıl yapacağız biri açıklama getirse yokmu bilen kimse?

Yorum

• Benim için 3G ; Gıymalı , Guymak , Gaygana
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim için 3G ; Gıymalı , Guymak , Gaygana
                      Burçak kopardın beni hee Allahda seni güldürsün Allahım yaa....

Yorum

• hahahahahhaha olaya çok zeki bir oakdarda espirili bir bakış açısı
                        Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Samsung'un Note 2'si hakkında ne düşünüyorsunuz, tavsiye eder misiniz? Alınırsa şimdi mi alınır, birkaç ay sonra fiyatı düşer mi?

2.5 yıldır kullandığım Nokia E72'nin bataryası emekliye ayrılmak üzere gibi görünüyor da.

Windows 8'li bir telefon alsam mı diye de düşündüm ama henüz oturmuş olduklarını hiç sanmıyorum...
                          Derin Trabzonspor
                          HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Samsung'un Note 2'si hakkında ne düşünüyorsunuz, tavsiye eder misiniz? Alınırsa şimdi mi alınır, birkaç ay sonra fiyatı düşer mi?

2.5 yıldır kullandığım Nokia E72'nin bataryası emekliye ayrılmak üzere gibi görünüyor da.

Windows 8'li bir telefon alsam mı diye de düşündüm ama henüz oturmuş olduklarını hiç sanmıyorum...
                            Büyük ekran takıntın yoksa direk al abi.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Htc sensation xe lite teknosa da bugün 999 lira,bence iyi fiyat,tavsiye ederim.
                              her ne kadar yazılımsal olarak bıraz agırdan gıtsede , donanımsal olarak , kalıte ve saglamlık bakımından , tarz bakımından bunu tercıh ederım...
                              İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                              Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Samsung ace 2 kullanan var mı ?
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X