Root - Rom, Jailbreak kesinlikle deneyimli ve konuya hakim kişilerce yapılmalıdır. Sadece telefon kullanabilecek deneyime sahip olanlar (ki ben de bunların içindeyim) kesinlikle yaklaşmasın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Android Kullanıcıları l LG, Samsung, Htc, Sony, ...
Daraltma
X
-
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
- Alıntı
-
İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRoot - Rom, Jailbreak kesinlikle deneyimli ve konuya hakim kişilerce yapılmalıdır. Sadece telefon kullanabilecek deneyime sahip olanlar (ki ben de bunların içindeyim) kesinlikle yaklaşmasın.
Ayrıca ben Iphone'da jb yapmaya ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Ama Android'in stabil çalışma konusunda ciddi sıkıntıları var. Yine de seviyorumForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İphone 5 ve Note 2 karşılaştırması... TIKLAYIN...ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
- Alıntı
Yorum
-
S3'lerin kenar uçlarındaki aliminyuma benzeyen malzemede zamanla çatlamalar - kırılmalar meydana geliyor. S3 almaya gittiğimde mağazadaki eleman uyarmıştı beni de pek inanmamıştım. Ama gerek bugün Teknosa daki teşhir ürünlerinde, gerekse de S3 kullanan arkadaşlarımın telefonlarında bu sorunu gördüm. Bu durumda telefonu teknik servise gönderdiğinizde ise kullanıcı hatası diyor servis 570 lira parça değişim bedeli talep ediyormuş.
Bilginiz olsun.En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 03.03.2013, 22:32.ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
- Alıntı
Yorum
-
samsunga yazılım ve donanım konusunda lafım yok ama ayfonla kapışmak için fiyatı ucuz tutucam hesabına su kasada vb yerlerde kullandıgı malzemelerın kalıtesızlıgı cidden cok kotu s3ünda oyun oynarken arka kapagı erıyer arkadasım var telefon sanki her an dusup tuzla bu olacakmıs gıbı zaten sankı kastı dussun dıye yapılmıs bı tasarımOfli - mucahiderdogan
- Alıntı
Yorum
-
Samsun iphoneyi s3 ile zaten geçmişti. s3 s4 karşılaştırırsanız iphonun önde olduğu 4,5 madde kaldı sadece. An itibari ile 24 maddede samsung iphone 5 den önde. Ki ben şahsen samsungun artık donanım ve özellik bazında kıtlanmış elma ile yarıştığını düşünmüyorum.
s3 ile s4 arasında görüntü itibari ile çok fazla fark olmasada malzeme farklı. Ama en çok fark edilen unsur s4 ün inceliği..
Kasım. Kesinlikle 4.. Eğer Sony düşünüyorsan Sony Xperia ZL yi bekle. Bir çok konuda Z ye göre daha çok tatmin edecektir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesamsunga yazılım ve donanım konusunda lafım yok ama ayfonla kapışmak için fiyatı ucuz tutucam hesabına su kasada vb yerlerde kullandıgı malzemelerın kalıtesızlıgı cidden cok kotu s3ünda oyun oynarken arka kapagı erıyer arkadasım var telefon sanki her an dusup tuzla bu olacakmıs gıbı zaten sankı kastı dussun dıye yapılmıs bı tasarımdayanıklılığı konusunda ağzın açık kalır
Samsung Apple ile kapışmak için değil pazarı tutmak için fiyat kırıyor. İnan o telefonu iphone malzemesinde yapmak böyle firmalara koymaz.
Samsung , Apple ın bir kaç unsur için tüketiciyi aptal yerine koymasına karşılık kasa hariç mevcut tüm teknolojiyi cihazda barındırarak kapışıyor.
2 firmanında kullanıcısını göz önüne alırsanız genel olarak teknoloji ile pek ilişiği olmayan insanlar apple ı , alacağı cihazdan ne beklediğini bilenler ise samsung veya android tabanlı cihazları tercih ediyor.
Ki dünyanın düşmek için yapılmış tek telefonu iphone serisidir. Düşmeye görsün. Benim gibi birinin iphone kullanması için anlaşmalı camcısı olması gerek.
- Alıntı
Yorum
Yorum