Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Android Kullanıcıları l LG, Samsung, Htc, Sony, ...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kampanyaya bulaşmayacağım bu sefer.

Vatan'da teleservice garantisi varmış Serdar tavsiye etmiyor.
    Ya serdar net olarak neyi tavsiye ediyor ben onu anlamadım, vatandan mı alalım vodofone'den mi ?

Hazır konusu açılmışken telefon böyle kampanyalardan mı alınmalı telefon oparötörlerinden yoksa mağazalardan mı ?
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya serdar net olarak neyi tavsiye ediyor ben onu anlamadım, vatandan mı alalım vodofone'den mi ?

Hazır konusu açılmışken telefon böyle kampanyalardan mı alınmalı telefon oparötörlerinden yoksa mağazalardan mı ?
      Serdar HTC'yi tavsiye etmiyor çok bozuluyormuş...
      Bordomavi.net

Yorum

• 3310 alcam ben
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Htc cok bozuluyor kismini bilmem, ben 7 ay onex kullandim tastan da oteydi, 14 basamak merdiven yuvarlandi cizikler harici sikinti yoktu. OneS Brightstar firmasi tarafindan geldigi icin servis garantisini Teleservice yapar. Aslinda dunyanin iyi servis firmasidir ama Turkiye'de sikinti yasamaktalar. Benim ne kullandigima gelince OneX'den sonra su an Iphone5 kullaniyorum Emirhan.
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            3310 alcam ben
            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bahsettiğin 3'ünün içinde benim bakış açımla Note 2 öne çıkıyor, zira aleti aynı zamanda tablet yerine de kullanabilirim diye düşünüyorum. (henüz bizim eve tablet girmedi de)

Hanımda iphone 4 var, güzel telefon ama apple çok kısıtlıyor herşeyi. Ayrıca iphone'da Türkiye almakla dışardan almak arasında 1.5 kat fark var. (garantisiz telefon kullanmak istemiyorum)

Nokia windows 8'li telefon sordum Avea bayiinde, bane gösterdikleri telefon çok kötüydü(modelini bilmiyorum..)
              Iki sene IPhone 4 kullandim bir tane hatasi olmadi.

Dün IPad Mini aldim bir tane kendime Evde IPad 2 var, ama herkezin elinde.
              Bu sebepden Note2'ye biraz mesafeliyim. Telefon olarak güzel, ama IPad aldik bile.

Nokia tas gibi telefon, ama Windows'un Appleri henüz yeterli düzeyde degil bence.

HTC bir daha almam

Ben beklicem belki IPhone 5S cikar, veya IPhone 6.

Yorum

• Arkadaşlarım , abilerim bana 270 euro civarı bir android telefon önerirmisiniz? Almanyadan alacağım. Hızlı ve internette rahat dolaşabileceğim uygulama ve ağır oyunları açabilecek bir telefon arıyorum. Bu fiyata şunlar gözüme çarptı ; Sony Xperia Arc s , Samsung Galaxy s Duos ,

Sizin önerileriniz neler?
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlarım , abilerim bana 270 euro civarı bir android telefon önerirmisiniz? Almanyadan alacağım. Hızlı ve internette rahat dolaşabileceğim uygulama ve ağır oyunları açabilecek bir telefon arıyorum. Bu fiyata şunlar gözüme çarptı ; Sony Xperia Arc s , Samsung Galaxy s Duos ,

Sizin önerileriniz neler?
                  S3 Mini tam tarifine uyuyor. Güzel telefon.

Bu arada bende HTC One S kullaniyorum ve cok memnunum simdi yine telefon almaya kalksam aynisini alirdim o derece
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Serdar HTC'yi tavsiye etmiyor çok bozuluyormuş...
                    kesinlikle bozulan bir telefon değil...samsungun birçok modelinden daha üstün ve hızlı...ekran dokunmatiği dünyanın en iyisi sayılabilir.....Kesinlikle HTC 'nin her modeli alınabilir...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• 4.1.2 Güncellemesi Türkiye için yayınlandı.
                      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Harici uygulamaları MultiView çubuğuna ekleyebilen var mı?
                        Özkan SÜMER

Yorum

• Ben de yaklaşık 2 aydır android kullanıcısıyım. LG P880 (Optimus 4X HD) aldım ve gayet memnunum. Bütün ihtiyacımı karşılıyor. Tavsiye ederim. En önemlisi de bu telefonu aldıktan sonra Bmn`ye daha fazla girebiliyorum.

Yorum

• Harici uygulamalar eklenmiyor malesef mevcut uygulamaları kullanabiliyoruz.
                            Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• samsung telefpnlarını tavsiye ederim ben çok memnunum
                              ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• Samsung Galaxy Note II ve Sony Xperia Z incelemelerim ... Karar vermesi oldukça güç..
                                Zuğaşi Berepe
                                Çoban Express

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X