Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Android Kullanıcıları l LG, Samsung, Htc, Sony, ...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Flappy Bird denen psikopat şeye kendini kaptıran var mı? 4-5 gün falan oldu oynayalı bazen fena kaptırıyorum sinir bozuyor Rekor 124

Flappy Bird Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi faaliyete geçmeli
    .

Yorum

• Ynt: Android Kullanıcıları l LG, Samsung, Htc, Sony, ...

İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Flappy Bird denen psikopat şeye kendini kaptıran var mı? 4-5 gün falan oldu oynayalı bazen fena kaptırıyorum sinir bozuyor Rekor 124

Tabletin camını kırmak için sebebiyet.Sinirden uygulamayı kaç kere yükledim kaldırdım Rekor bende 58

Yorum

• İlk olarak onur civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        discovery 2 aydır kullanıyorum mükemmel

discovery cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
        +1967
        You Will Never Walk Alone
        Liverpool F.C

Yorum

• telefon seçimi yapmakta zorlanan arkadaşlara htc one miniyi şiddetle tavsiye ederim. arkadaş rahatlık, harbi rahatlık yani. alırken hani ''bir sürü model var, en uygun fiyata en iyisini almak istiyorum ama bu kadar çeşit arasından hangisini seçsemki yeaaa'' dediğiniz an olur ya, bide teknolojiyle aranız yoksa zaten kafanızda bu soruyla mağazaya girersiniz işte kafamda soru işaretleriyle inşallah bana sıkıntı çıkarmaz diyerek aldığım telefonumdan aşırı dozda memnunum, ona aşığım, çok seviyorum, sürekli okşayasım geliyor, arada dokunmatik ekranını arkasını felan öpüyorum

şarj konusunda hiçbir sıkıntı çekmedim ne kadar aşırı kullanırsam kullanayım 1 günü tamamlıyor. blinkfeed midir nedir o özelliği çok hoş, ses ve video konusunda aşmış zaten müzik dinlemekte video izlemek & oyun oynamakta çok zevkli, ekranı tasarımı insancıl boyutları süper, kamerası harika, daha keşfedemediğim özellikleride var. yalnız tek ufak eksisi, 16gb hafızayı artıramıyorsun ama onuda doldurmak zaten çok zor, 50 tane oyun indiriyorsanız sıkıntı yaratabilir

özet: telefon arıyorsanız gidin alın bence. htc candır.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• HTC ONE X kullanıyorum almak isteyen olursa kronik sorunları var,Wi-Fi ve sarı leke sorunu ama garantiye verirseniz garanti süreniz dolsa da yapıyorlarmış. Tavsiye edermisin derseniz Sony>HTC>Huawei>Samsung>Iphone yani Sony'nin aynı özellikte teledonu olursa Sony alın ama diğer markalardan hem fiyat hemde performans olarak daha iyi
            "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Android kullanıcıları için 3 tane oyun önerisi

Word Search Capital - İpucu olarak ülkesi verilen başkenti bulma oyunu

Word Search Elements - İpucu olarak simgesi verilen elementleri bulma oyunu

Word Search Türkiye - İpucu olarak plaka kodu verilen ili bulma oyunu
              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Allahaşkınıza bu iphonedan anlayan var mı ?

4s telefonum yere düştü ( maksimum 30 cm mesafe ) şuan ses var götüntü yok telefonda ekran simsiyah hiç birşey yok . Şarja takıncada sürekli şarja takma sesi geliyor.

Kafayı yemek üzereyim anlayan biri var mı aramızda?
                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• galaxy s4'ün yazılımı 4.2.2

buna güncelleme geldi mi bilen var mı?
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Samsung - Android'de, YouTube uygulamasında Abonelikler - Bildirimlere düşen videolar Almanca geliyor. Bunu nasıl Türkçe'ye çevirebilirim?

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: Screenshot_20210718-081535_YouTube.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 96.0 KB 
Kimlik: 11216639
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                    Yükleniyor...
                    X