Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Android Kullanıcıları l LG, Samsung, Htc, Sony, ...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• samsung dan vazgectim

sony xperia S, bunu almayi düsünüyorum.

alan kullanan bilgisi olan var mi !!!

Yorum

• Galaxy Ace
      BlackBerry Curve 9380

Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz hangisi daha iyi?
      #7 Óscar René Cardozo Marin
      #28 Abdul Majeed Waris
      #8 Mehmet Ekici
      #11 Kévin Constant

Yorum

• Htc sensation 2 kullanıyorum ben baya memnunum ne samsung gibi büyük nede ıphone gibi patarya değiştirememe sorunu yok elede tam sığıyor istediğin videoyuda hd özelliğinde izle hafızasıda yeterli tavsiye ederim ...
        Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Android kullanıcılarına tavsiye edebileceğim eğlenceli oyunlar.

bu oyunların hepsını gozden gecırdım hıcbırı bı cacık degıl cocuk oyunu hele real fotball tam felaket , benım tavsıyem pes 2012 -2013 ,n s most wanted, asfalt 4, bus parkıng
          İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
          Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Subway Surf , Virtua Tennis ve NOVA 3 en iyi oyunlar arasında bilginize

Yorum

• Telefonu sarjdan çıkarıp birakiyorum gece %100 doluluktayken. Fakat sabah kalktığımda yüzde 80'lere düştügünü görüyorum.

Ne yapmak gerek? Gömmek istemiyorum daha cok genç..

Yorum

• Xperia S aldim sonunda.

Herkese tavsiye edebilecegim mükemmel bir telefon. Ekran cözünürlügü göz kamastiriyor. Eldede cok hos duruyor.

Özellik bakimindan her acidan yeterli.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Telefonu sarjdan çıkarıp birakiyorum gece %100 doluluktayken. Fakat sabah kalktığımda yüzde 80'lere düştügünü görüyorum.

Ne yapmak gerek? Gömmek istemiyorum daha cok genç..
                  *#0*# yapıp sleep seçeneğini tıkla yatarken arkaplanda hiçbir uygulamayı çalıştırmaz

Yorum

• İlk olarak cagdas topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    *#0*# yapıp sleep seçeneğini tıkla yatarken :d arkaplanda hiçbir uygulamayı çalıştırmaz :d
                    tekrar Çalistirmak isrediginde ne yapman gerekiyor onuda yaz ozaman
                    Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tekrar Çalistirmak isrediginde ne yapman gerekiyor onuda yaz ozaman
                      Geri tuşuyla tekrar aktif hale geliyor arkaplandaki uygulamalar bu kadar basit

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        *#0*# yapıp sleep seçeneğini tıkla yatarken arkaplanda hiçbir uygulamayı çalıştırmaz
                        bu dediklerini tıklayıp aramı diyoruz anlamadım olmadı bende bir türlü.MMI KODU BAŞLATILDI DIYOR SONRADA BAĞLANTI SORUNU YADA GEÇERSIZ MMI KODU DIYOR HTC SENSATIONDA...
                        En son Murat Acar tarafından düzenlendi; 18.11.2012, 23:21.

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu dediklerini tıklayıp aramı diyoruz anlamadım olmadı bende bir türlü.MMI KODU BAŞLATILDI DIYOR SONRADA BAĞLANTI SORUNU YADA GEÇERSIZ MMI KODU DIYOR HTC SENSATIONDA...
                          *#0*# yapınca zaten ekran açılıyor ara tuşuna basmıyorsun .

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Edeceğin yardıma soveyim senin.. Daha beter oldu bu kez %50'ye düştü.

Yorum

• Biri Alihan'a S3 kullanmayı öğretsin beyler, adam parasıyla rezil oluyor
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Alihan kac saat uyuyorsun? Konuya buradan dalalim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X