İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Android Kullanıcıları l LG, Samsung, Htc, Sony, ...
Daraltma
X
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi siz diyorsunuz ki şu telefonu almalısın;
Bordomavi.net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUygun bul beraber alalım Emirhan.Hem ona point kazandırmış oluruz.
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar diye bir yönetici arkadaşımız var ya, o bulsun işte bize insörte falan mı bişeye düşüyormuş ürünler, yapsın bir şeyler duysun sesimizi nedir yani, koskoca müdürHem ona point kazandırmış oluruz.
Bordomavi.net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO işe Turkcell bakıyomuş öyle diyor.
Demek ümit yok müdürden, ben türkcell'in sitesinde bulamadım bu ürünü, hata bende mi ?Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Miraç Atalay Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOne S i turkcell satmaz, ulkemize o urunu vodafone getirdi. Turkcell de onex modeli var.
Şimdi bu sensation neden benim gibi orta karar adamların işini görmesin ki ? yani şöyle diyim ben oyun oynamayı sevmem, bilgisayar oyunuda sevmezdim zaten, oynamam yani o yüzden orta kadar yederli diye düşünüyorum. Şuanda bu iki ürün arasında 200 tl var sıkıntı yok ama öyle bir dedin ki sildim direk sensationu.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
Islemci ve cekirdek yapisi eski, keza arayuzu de.
E almisken guncelleme alan, hali hazirda verdigin parayi uzun vadede ederine uyduracak bir model OneS. Ayrica XE ve XL eski yapiya ait modellerken One serisi daha yeni ve iyi.
Ihtiyaclarini boyle bir model telefon alirken en az 1 yil ve ustu olarak belirlemelisin.belki biryil sonra ihtiyaclarin farkli olacak
Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Vatan'da teleservice garantisi varmış Serdar tavsiye etmiyor.Bordomavi.net
- Alıntı
Yorum
Yorum