Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Android Kullanıcıları l LG, Samsung, Htc, Sony, ...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Büyük ekran takıntın yoksa direk al abi.
    Büyük ekran takıntım yok, zaten tabletim olmadığı için biraz tablet niyetine de kullanırım diye düşünüyorum.

Acaba 2-3 ay beklesem fiyatta önemli bir düşüş olur mu ki? Yoksa hemen almalı mı?
    Derin Trabzonspor
    HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Galaxy s 3 için program ve oyun öneren arkadaşların duacisi olurum.

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Galaxy s 3 için program ve oyun öneren arkadaşların duacisi olurum.
        Ne türde uygulama veya oyun istiyorsunuz bilmiyorum ama ben kullandıklarımı yazayım,siz seçersiniz.
        Uygulama:
        Instagram,Tapatalk,Office Suite,Zedge,Banjo,Facebook,Whatsapp,Twitter,Fotoğr af Düzenleyici,Sygic,Futbol24,Misli,Mx Player,Viber,Google Çeviri.

Oyunlar:
        Speed Night Moto,Blood and Glory,Hill Climb Racing,MC3,Asphalt 7,Pes 2012,Skater Boy,NFS Most Wanted,Street Fighter 4,Angry Birds,Temple Run,Gran Turismo.

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne türde uygulama veya oyun istiyorsunuz bilmiyorum ama ben kullandıklarımı yazayım,siz seçersiniz.
          Uygulama:
          Instagram,Tapatalk,Office Suite,Zedge,Banjo,Facebook,Whatsapp,Twitter,Fotoğr af Düzenleyici,Sygic,Futbol24,Misli,Mx Player,Viber,Google Çeviri.

Oyunlar:
          Speed Night Moto,Blood and Glory,Hill Climb Racing,MC3,Asphalt 7,Pes 2012,Skater Boy,NFS Most Wanted,Street Fighter 4,Angry Birds,Temple Run,Gran Turismo.
          Ula Samet, habu kadar oyunun olduğunu baban biliyor mu?..

Bilmiyorsa, ve de bilmesini istemiyorsa artık Yılın Forum Ödülleri yarışmasında beni görmen lazım. Yoksa halin yaman...
          Derin Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ula Samet, habu kadar oyunun olduğunu baban biliyor mu?..

Bilmiyorsa, ve de bilmesini istemiyorsa artık Yılın Forum Ödülleri yarışmasında beni görmen lazım. Yoksa halin yaman...
            Bildiğini sanmıyorum Mehmet abi çok da ilgilenmiyor zaten, bu kadar oyun var ama çok zaman da ayıramıyorum .
            Ayrıca ödül konusunda elimden geleni yapıcağımdan emin olabilirsin .

Yorum

Samsung'un Note 2'si hakkında ne düşünüyorsunuz, tavsiye eder misiniz? Alınırsa şimdi mi alınır, birkaç ay sonra fiyatı düşer mi?

2.5 yıldır kullandığım Nokia E72'nin bataryası emekliye ayrılmak üzere gibi görünüyor da.

Windows 8'li bir telefon alsam mı diye de düşündüm ama henüz oturmuş olduklarını hiç sanmıyorum...
              bende note1 var, hâla alamadim note2 bir takim skintilardan dolayi, yoksa hayalini kurdugum telefon odur
              yalniz fiyati iner mi bilmem, ama su var mart gibi s4 çikacakmis, mart nisan mayis o civarlarda s4 bekleniyor, kesin mi bilmiyorum, belki o zaman note2 biraz iner....
              ama kesinlikle almani tavsiye ederim iphone5'ten üst düzey bir telefon benden söylemesi

ama orada note2 kaç para ki ? burada 650€ magazada, 600'e düsmütür bazi yerlerde ama ondan asagi yoktur....

yalniz yanilmiyorsam dahaden 32gb note2 hâlen daha çikmadi yaa, ben 32gb istiyorum 16+sd kartla ugrasmak istemiyorum yahu, kaç ay oldu hâla yok 32gb (eger yanilmiyorsam) olacak is mi.....
              En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 06.01.2013, 06:20.
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• bir yandan da note3'ü mü beklesem diyorum, 1'den 3'e bayagi fark olacaktir, 1'den 3'e geçmege deger
                ama yine de 1'i satip 100 150€ ekleyip note2 alabilirim magaza fiyatindan ucuza, bakalim

notçuyuz gardaass

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bende note1 var, hâla alamadim note2 bir takim skintilardan dolayi, yoksa hayalini kurdugum telefon odur
                  yalniz fiyati iner mi bilmem, ama su var mart gibi s4 çikacakmis, mart nisan mayis o civarlarda s4 bekleniyor, kesin mi bilmiyorum, belki o zaman note2 biraz iner....
                  ama kesinlikle almani tavsiye ederim iphone5'ten üst düzey bir telefon benden söylemesi

ama orada note2 kaç para ki ? burada 650€ magazada, 600'e düsmütür bazi yerlerde ama ondan asagi yoktur....

yalniz yanilmiyorsam dahaden 32gb note2 hâlen daha çikmadi yaa, ben 32gb istiyorum 16+sd kartla ugrasmak istemiyorum yahu, kaç ay oldu hâla yok 32gb (eger yanilmiyorsam) olacak is mi.....
                  Note 2, Gold mağazasında 1680 TL idi, 2 gün önce..

Akşam bir arkadaş 10.1 diye yeni bir model çıktığını söyledi, ona da bak dedi.
                  Bugün fırsat olursa 10.1'i de inceleyeceğim.
                  Derin Trabzonspor

Yorum

• Bu S3'lerin şarjlı kılıfları oluyor.. Detaylı bilgiye sahip olan var mı hakkında?

Tek çeşit mi yoksa markası falan filan var mı acaba, almayı düşünüyorum ama araştırmak gerek önce..
                    En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 07.01.2013, 22:56.

Yorum

Note 2, Gold mağazasında 1680 TL idi, 2 gün önce..

Akşam bir arkadaş 10.1 diye yeni bir model çıktığını söyledi, ona da bak dedi.
                      Bugün fırsat olursa 10.1'i de inceleyeceğim.
                      e çok ta pahali degil, burada ki fiyata göre yani....
                      10.1 tablet, note 10.1 sanirim ipad gibi bir sey ama iyiymis diyorlar, 1350tl civariymis yanilmiyorsam

Yorum

• Ben de akıllı telefon dünyasına geçmek istiyorum. Şu an 2300 telefona sahibim. Ben de televizyon izlerken internete girmek istiyorum.Ben telefonumu hiç yanıma almıyorum.

Yorum

• Zamanı gelmiş artık efsaneciğim al akıllı telefon keyfine bak hem tv izle hem bmn de yorum yap çok keyfli bence.Tavsiye edeceğim bir cihazsa HTC sensation ben çok memnunum ve fiyatıda uygun...
                          Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Zamanı gelmiş artık efsaneciğim al akıllı telefon keyfine bak hem tv izle hem bmn de yorum yap çok keyfli bence.Tavsiye edeceğim bir cihazsa HTC sensation ben çok memnunum ve fiyatıda uygun...
                            Abi çok şikayetçisi var söyleyeyim
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ne gibi emirhan? Bizim ailede 3 kişi HTC kullanıyor ve hepside memnun IPONE kullanma şansım olmadı ama kankim yakın zamanda getireceğini söyledi bakalım gelsin TÜRKİYEYE'de inşallah onu kullanmaya başlarım
                              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne gibi emirhan? Bizim ailede 3 kişi HTC kullanıyor ve hepside memnun IPONE kullanma şansım olmadı ama kankim yakın zamanda getireceğini söyledi bakalım gelsin TÜRKİYEYE'de inşallah onu kullanmaya başlarım
                                Kapanıyormuş açılmıyormuş sık sık bozuluyormuş gibi şeyler yazmışlar ama artık en güvenli mecralara da inanamıyorum insanlar bazı şeyleri abartmaya ve çok takmaya başladılar.
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X