Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Android Kullanıcıları l LG, Samsung, Htc, Sony, ...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şimdi şöyle bir şey sorayım.

Bu internet paketi, konuşma süresi ve mesajlaşma sayısı ile en uygun en kullanışlı en hesaplı hat hangisidir ? Kim neyi kullanıyor kaça kullanıyor ?
    Her yöne 1000dk her yöne 5000 sms her tarafta 500mb internet 30 tl Hat geçişi sonucu vodafone kampanyası.
    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Harun şu avatarını değiştir her gördüğümde bu ne diye iki saat bakıyorum
      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Benim Favorim

...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• 1000 dk konuşma 2000 sms sınırsız internet dışarıdan gelen bir aboneysen 40 tl avea lıysan 50 tl (ağlıyon sızlıyon 42 tl ye indiriyorlar kapatacam dersen) tlfon alacaksan oda ekleniyor bu fiyatlara.. yeni nesil 1000 extra paketin adı ( aman facebook a bağlanırken sekronize etmeyin kişilerinizi. çünkü önemli günlerde kısa mesaj çekerken sekronize ettiyseniz kişilerinizi rehberinize otomatik eklendiği için mesaj onlarada gönderirseniz dalgınlıkla, mms olarak fiyatlandırılıyor paketinizde mms olmadığı için fatura tutarı artabiliyor.
          En son Erdinç Dilek tarafından düzenlendi; 08.11.2012, 18:17.
          TrabZonguldaklı...

Yorum

• Androidin yeni sürümü cikmis. Benim HTC Sense XE'ye gelmedi daha...

Merak ettim ne tür özellikler var yeni? Yoksa aynisimi hala?
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Faturalı; 500 dk her yöne, 2000sms her yöne, sınırsız internet 30Tl AVEA Yeni nesil 500
              İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Her yöne 1000dk her yöne 5000 sms her tarafta 500mb internet 30 tl Hat geçişi sonucu vodafone kampanyası.
              Şimdi ikinizin aynı paketi kullanıyorsunuz sanırım, Hat geçişi sonrası derken başka hattan mı geçiş yapıldı ben mesela Türkcell kullanıyorum, şu anda geçecek olsam bu dediklerinizi kullanmam karşılışında 30 TL mi ödeyeceğim ?

İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Harun şu avatarını değiştir her gördüğümde bu ne diye iki saat bakıyorum
              Aynen la, her gördüğümde bir 5 dakika bende bakıyorum
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benim Favorim

Bilsem beyazini alirdim. Tüh be Beyazi daha güzelmis...

..
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Sony Ericsson adı altından çıkıp direk Sony olması piyasasını canlandırdı.

Biraz da Skyfall etkisini var tabi
                  Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şimdi ikinizin aynı paketi kullanıyorsunuz sanırım, Hat geçişi sonrası derken başka hattan mı geçiş yapıldı ben mesela Türkcell kullanıyorum, şu anda geçecek olsam bu dediklerinizi kullanmam karşılışında 30 TL mi ödeyeceğim ?
                    ben Türkcell'den Vodafone'a geçtim , bana bu kampanyayı verdiler.

Her yöne 1000dk 5000 sms 500mb internet.

Evet geçiş yaptırırsan vodafone'a böyle faydalanabiliyorsun. Ama ben temmuzda yapmıştım , bitmemiştir umarım.
                    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Valla galax3 ile ucuyorum evdeki leptopla yarisiyoruz...masallah 4 cekirdek olmasi harika goruntu kalitesi gece kamera cekimji hadika ben memnjn kaldim telefknun kullanisindan...
                      ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Fb'de Samsung Türkiye sayfası s3 sahibi olanlara bedava kılıf dağıtıyor. 50 bine ulaşmadan başvurun sizde isterseniz.

Yorum

• samsung galaxy s2 almayi düsünüyorum.

s3 den kücük ve s3 miniden iyi oldugu söyleniyor.

android sistemine aliskinim. tavsiye edeceginiz baska telefonlar var mi. 250-300 euro civari

Yorum

• alper saol basvurdum sayende )))

Yorum

• Android kullanıcılarına tavsiye edebileceğim eğlenceli oyunlar.

Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                alper saol basvurdum sayende )))
                                Rica ederim, ne demek..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X