Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Android Kullanıcıları l LG, Samsung, Htc, Sony, ...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok teşekkür ediyorum Serdar Şenel bey ile gerekli temasları kurdum, yakın zamanda bende bu kervana katılacağım hayırlısı ilen
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ekran koruyucu için Ttec öneririm çizilmiyor iz bırakmıyor ve dokunmatik konusunda hiç sorun çıkarmıyor.

Kapak olarak çeşitlilik açısından ebay olabilir bu sitede begendiğin ürünü kodu ile Türkiye de başka bir siteden sipariş verebilirsin.

Kapakta elago markası çok başarılı, renkli ve sade kapaklar üretiyor aynı zamanda kaliteli ürünler.

Benim kullandığım renk bu beyaz SIII de çok çekici duruyor

Bu konuda yardıma ihtiyacım vardı gerçekten, cansın reis.. Telefonu alırken yüklü bir meblaya arka kap ve ekran filmini de kitlediler bana kapaktan hiç memnun değilim çok kaba ve bir süre kullandıktan sonra çıkarıp attım. Şimdi yeni, kibar bir şey arıyorum..

Sultan; Aramıza bekleniyorsun.. Seninle her şey çok daha güzel olacak.

Yorum

• Tavsiye ederim.

Özkan SÜMER

Yorum

• Nereden ulaşıyoruz peki bunlara?

Adres verin gidek..

Yorum

• Adem tavsiye etmiyorum 1 ayda hasat oldu gösterişli fakat hiç dayanıklı değil ayrıca telefonun ekranından başka hiç bir yerini korumuyor
            Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nereden ulaşıyoruz peki bunlara?

Adres verin gidek..
              İzmit Ncity Gold'da bulabildim çeşitli kılıflar.

İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adem tavsiye etmiyorum 1 ayda hasat oldu gösterişli fakat hiç dayanıklı değil ayrıca telefonun ekranından başka hiç bir yerini korumuyor
              Çakmasını alırsan tabi haşat olur. Ben son derece memnunum. Telefonu çok şık gösteriyor. Ekranından başka neresini korumasını bekliyorsun. Zaten arka kapağıda çıkartıp bunu takıyorsun
              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İzmit Ncity Gold'da bulabildim çeşitli kılıflar.

Çakmasını alırsan tabi haşat olur. Ben son derece memnunum. Telefonu çok şık gösteriyor. Ekranından başka neresini korumasını bekliyorsun. Zaten arka kapağıda çıkartıp bunu takıyorsun
                Ben isterim ki kenardaki şerit de zarar görmesin ayrıca bizde korsan ürün kullanma alışkanlığı yok adem

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tavsiye ederim.

telefonda konusurken çok saçma duruyor ama yaa, degil mi ?
                  yüzünü agzini gizliyor nerdeyse.....
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Hayır kapak kapalı iken görüşme yapılabiliyor çok estetik demenin nedeni de o zaten

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sultan; Aramıza bekleniyorsun.. Seninle her şey çok daha güzel olacak.
                      İş alanımda böyle açık seçik sözler kullanma lan Sonra beni gören üye "Len yönetici var amma söveyim gitsin ne olacak" hali tavrında ana avrat giriyor millete Bayramdan sonra hayırlısı ile herşey çok güzel olacak.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İş alanımda böyle açık seçik sözler kullanma lan Sonra beni gören üye "Len yönetici var amma söveyim gitsin ne olacak" hali tavrında ana avrat giriyor millete Bayramdan sonra hayırlısı ile herşey çok güzel olacak.
                        Pardon başgan.. Hayırlı görevler.

*

Bu arada şöyle bir haber çarptı gözüme değerli SIII kullanıcıları;

Yorum

Hayır kapak kapalı iken görüşme yapılabiliyor çok estetik demenin nedeni de o zaten

o nasil oluyor ? ha önce açiyosun sonra kapagi kapatip konusuyosun ?

Yorum

• Yazdığın kadar uzun sürmüyor anlık yani

Yorum

Yazdığın kadar uzun sürmüyor anlık yani
                              kulagi dayatmak yetiyor mu yani öyle mi oluyor

Yorum

• Ara ara böyle entry'ler koyacağım, kullanan arkadaşlar, aa evet böyle bir şey var yada şurada eksik yapmış o yüzden böyle bir sorun var derlerse sevinirim.

Çok yüksek ihtimallerle şikayetlerin %70'i telefonu kullanmayı bilmeyen insanlar tarafından oluyor.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X