Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Android Kullanıcıları l LG, Samsung, Htc, Sony, ...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2 yıllık kasko karşılığında 340 tl nasıl, yapılmalı mı ? Ekran kırılması, bozulması, yanması falan her türlü durumda bedelsiz değişim yapılıyor. Yapılmalı mı ? Ne olur ne olmaz.
    Alper 1 yıllık 120 tl bence en mantıklısi .

Bu arada 4.1.1 yayınlanmış fakat biraz beklemek gerekecek herseyde olduğu gibi bunda da sıra var sanırım

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
    En son Fatih Yücel tarafından düzenlendi; 26.10.2012, 00:59.
    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      10 çeşidi vardır o telefonun

Geçen patron yurt dışından aldı Türkçe rom atıcaktım telefona kurcaladım biraz alet 2 gb ram var.

çift hatlısı var başka renkleri var 2 çekirdeklisi var 4 çekirdeklisivar var oğlu var ama Türkiyede 2 renk tek telefon var

Rom telefonun herşeyini değiştiriyo çok işe yarıyo ama garanti dışı bırakıyo.

2.5.3. ZİP DOSYASI HAZIRLARKEN FAYDALINABİLECEK PRATİK İPUÇLARI: 1. Aynı amaçla hazırlanmış zip dosyası indirirseniz elinizde hazır sc

ilk mesajda video anlatım var yardımcı olur umarım.
      niye böyle ki acaba yaa ??

amerika'dakiler daha iyi miymis neymis bir kaç sey izlemistim yutubda.....
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Xperia sola'da iyi bi telefon
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• Fatih sana bir kaç soru sormam gerekiyor, özel mesajın neden kapalı ?

Yorum

• Sor Alper ben öyle bi kısıtlama getirmedim ama mail de atabilirsin.

info@fatihyucel.com
            Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Merhaba arkadaslar bu basligi yeni gordum ,super oldu .
              Bende s3 var yalniz su flash sorununu bi turlu cozemedim..internette arastirdim 11 surumunu indirip kurmami onerdiler yine olmadi.
              Yardimci olursaniz sevinirim.

Yorum

• Flash sorunu için, internet ortamından "Flash Player Settings" diye bir program var onu indirebilirsiniz.

Yorum

• Telefonuma virüs bulaşmış sanırım, kendiliğinden ekran ışığı yanıp sönüyor, bilgisayara takınca telefondaki dosyaları göremiyorum. Telefoncuya götürmeden benim yapabileceğim birşeyler var mı, kendim temizleyebilir miyim? Yardım eden olursa sevinirim, telefon LG 970 Optimus Black.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    niye böyle ki acaba yaa ??

amerika'dakiler daha iyi miymis neymis bir kaç sey izlemistim yutubda.....
                    2gb ram var alette. Ama turkce olmuyo rom atamiyosun cihazlar korumali
                    HAMSİ
                    Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Arkadaslar samsung galaxy sIII icin kies guncellemesi Turkiye serverlarina ulasti cihazinizi gunceleyebilirsiniz!!!
                      HAMSİ
                      Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• SII mevcut bende.
                        Market harici, telefondayken internette albüm downloadı nasıl yapabilirim ?
                        Yani herhangi bir dosyayı hotfiledan mesela nasıl indirebilirim?

Yorum

• Şimdi şöyle bir şey sorayım.

Bu internet paketi, konuşma süresi ve mesajlaşma sayısı ile en uygun en kullanışlı en hesaplı hat hangisidir ? Kim neyi kullanıyor kaça kullanıyor ?
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Vodafone hesabını bilen kullanıyorum ben. Her yöne 500 dk konuşma, her yöne 500 sms ve 500 MB internet. Aylık 35 TL. Gayet yeterli benim için.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• HTC üzerine telefon tanımam beyler

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şimdi şöyle bir şey sorayım.

Bu internet paketi, konuşma süresi ve mesajlaşma sayısı ile en uygun en kullanışlı en hesaplı hat hangisidir ? Kim neyi kullanıyor kaça kullanıyor ?
                                Faturalı; 500 dk her yöne, 2000sms her yöne, sınırsız internet 30Tl AVEA Yeni nesil 500
                                HAMSİ

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X