Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Android Kullanıcıları l LG, Samsung, Htc, Sony, ...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• samsung galaxy 3 e alternativ biraz daha kücük bir model cikaracakmis. bilgisi olan var mi ?

özellik bakimindan 3 kadar iyi olmayacakmis.

Yorum

• Galaxy SIII en ideal boyutta ben telefonu aldığım anda evdeki bilgisayarımı kaldırdım şahsen, gayette rahat bir şekilde takılıyorum her şeyi takip ediyorum ekran boyutu özellikle en ideal seviyede, Note 2 mesela ekran çok güzel ama taşıma sorunu var tabi bunlar benim yorumlarım.
      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak TS_2011_TR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        samsung galaxy 3 e alternativ biraz daha kücük bir model cikaracakmis. bilgisi olan var mi ?

özellik bakimindan 3 kadar iyi olmayacakmis.
        Türkiye'ye daha giriş yapmadı.

Ürün budur;

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Buda Samsung'un 3 silahşörü

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ah be note 2'm
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• hmm bunun yerine galaxy 2 yi alirim daha iyi ayrica özellikleri bakimindan galaxy 2 yeni samsung 3 ün ufak versiyondan daha iyiymis.
              En son TS_2011_TR tarafından düzenlendi; 22.10.2012, 14:31.

Yorum

• İlk olarak TS_2011_TR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hmm bunun yerine galaxy 2 yi alirim daha iyi ayrica özellikleri bakimindan galaxy 2 yeni samsung 3 ün ufak versiyondan daha iyiymis.
                dogrudur, hem özellikleri hem de kasa olarak daha iyi s2, s3'ten daha saglam ama özelliklerde geride, ama s3 mini kötü bir telefon, ise yaramaz....
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Yok mu s3 kampanyası falan

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yok mu s3 kampanyası falan
                    Kalmadı kampanya turnuva olursa ozaman bakıcaz alper
                    Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yok mu s3 kampanyası falan
                      Bir kaç gün önce vardı MediaMarkt burada 2. yaş kampanyası 1.399 TL'ydi fiyat.

*
                      Fatih reis ben bu güncellemeyi yaptım ama bir değişiklik olmadı görünürde ne işe yarar bu meret?

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Buda Samsung'un 3 silahşörü

soldaki iki cakma,, sagdaki orjinal...

neden sadece en sagdakinde SAMSUNG yaziyor?

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

*
                          Fatih reis ben bu güncellemeyi yaptım ama bir değişiklik olmadı görünürde ne işe yarar bu meret?
                          İstanbul'da da Merter'deki mediamarkt'ta bugün ve yarın 1799 yerine 1599 tl'ymiş. İlgilenenlere duyrulur.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

*
                            Değişiklik yapılmadı pek Alihan sadece web arayüzü değişti birde arama ekranında ki görsel görülürse bir tek bunlar var

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                            Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Sanırım bundan alacağım. İşimi görür.

HTC ChaCha

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• 2 yıllık kasko karşılığında 340 tl nasıl, yapılmalı mı ? Ekran kırılması, bozulması, yanması falan her türlü durumda bedelsiz değişim yapılıyor. Yapılmalı mı ? Ne olur ne olmaz.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X