Kung Fu Panda 2 izlediğim en son film. Animasyon severler için çok eğlenceli ve aksiyon dolu, birincisinden de iyiydi bana göre. Hem de 3D ile de izleme imkanı var. Bu panda gerçekten çok sevimli. Ayrıca serinin üçüncüsü de geliyor, filmin sonunda mesajı vermişler kesin olarak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
Daraltma
-
Dom Za Vesanje
Goodfellas
Amores Perros
Cidade De Deus
Bu filmler keşke hiç izlememiş olsam da tekrar aynı heyecan ile izlesem dediğim filmler.
Cidade De Deus'u 10 civarı.
Diğerlerini de en az 3 kere izledim.
Doyamıyorum.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
- Alıntı
Yorum
-
Dom Za Vesanje
Goodfellas
Amores Perros
Cidade De Deus
Bu filmler keşke hiç izlememiş olsam da tekrar aynı heyecan ile izlesem dediğim filmler.
Cidade De Deus'u 10 civarı.
Diğerlerini de en az 3 kere izledim.
Doyamıyorum.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tascaynar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleThe Prestige- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
- Alıntı
Yorum
-
Aşk Tesadüfleri Sever... İsim olmamış bir kere. Aşk Yabancı Özentiliğini Sever olabilirdi. Ya da Aşk "Yha pufffff ya bizim aşk filmimiz olsun rockcı olsun fotoğrafçı olsun yhaaa puffff(("leri Sever de olabilirdi.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaybedenler Kulübü
aslında türk filmlerine önyargılı yaklaşmam hepsini izlemek isterim ama kaybedenler kulübü gerçekten çok kötü olmuş. diyaloglar kurgu herşeyi berbat.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şapka çıkartılacak film...!
Muazzam...!
Müthiş senaryo , müthiş kurgu...
Müzikler enfes , dövüş sahneleri enfes...
Replikler mükemmel...!
''gülersen herkes seninle birlikte güler;ağlarsan tek başına ağlarsın''
''İster kum tanesi olsun ister kaya olsun.İkisi de suda aynı batar.''
"Ben bir hayvandan daha kötü olsam bile yaşamaya hakkım yok mu?"
Zaman su gibi akıp geçti...
Dahiyane bir film olmuş...Bu zamana kadar izlemedim Kore filmi diye önyargıyla yaklaştım ama çok pişmanım çok...!
10/9.5Més Que Un Club
- Alıntı
Yorum
Yorum