Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cihan, o mevzuuya apayrı bir masa kurulması lazım. Uzun mevzuu

Burçak gerilim türü mü olsun gene?

Rec
    ' i izle
    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• evet evet. Gerilim filmlerini severim.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Tamam işte Rec tavsiyemdir..

Gerim gerim gerer. Hele ki apartmanda oturuyorsan daha bir etkiler. İndir izle, sonra rapor ediver, bakalım beğenecek misin

GW

Yorum

• Sympathy For Mr. Vengeance.

Uzak doğu filmlerini sevenlere şiddetle tavsiye ederim. Yönetmen Park Chanwook (Oldboy'un yönetmeni)
          ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Låt den rätte komma in

Aynı hikayeyi işleyen sıradan vampir filmleri arasından kolayca sıyrılıyor. İzlemeye değer.

Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Şimdi kendi IMDB toplisteme bakıp oradan korku filmlerini ayırdım..

Benim en iyi korku filmleri listem şöyle gidiyor

Psycho (1960) 9
              "Storm of the Century" (1999)8
              28 Weeks Later (2007) 8
              Aliens (1986) 8
              Angel Heart (1987) 8
              Cape Fear (1991) 8
              Drag Me to Hell (2009) 7
              Orphan (2009) 8
              Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007) 8
              The Birds (1963) 8
              The Devil's Advocate (1997) 8
              The Evil Dead (1981) 8
              The Exorcist (1973) 8
              The Others (2001) 8
              The Shining (1980) 8
              [Rec] (2007) 8
              "Friday the 13th" (1987) 7
              "Rose Red" (2002) 7
              1408 (2007) 7
              28 Days Later... (2002) 7
              30 Days of Night (2007) 7
              Alien (1979) 7
              Alien³ (1992) 7
              Antichrist (2009) 7
              Christine (1983) 7
              Cube (1997) 7
              Cujo (1983) 7
              Dawn of the Dead (1978) 7
              Dawn of the Dead (2004) 7
              Diabolique (1996) 7
              Dracula (1992) 7

En son Great White tarafından düzenlendi; 10.02.2010, 01:22.

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tamam işte Rec tavsiyemdir..

Gerim gerim gerer. Hele ki apartmanda oturuyorsan daha bir etkiler. İndir izle, sonra rapor ediver, bakalım beğenecek misin
                Abi madem İspanyol filminden gittin,ben de The Devil's Backbone öneriyorum.

İspanya iç savaşında bir yetimhanede geçiyor film,çok başarılı bir atmosferi var.Mutlaka izlenmeli diye düşünüyorum

Yorum

• The Others

Izlemeyenler için, iyi filmdir
                  Gerilim diyince söylediklerinize ek olsun istedim.

Bu arada Soner abi, Rec'in 2.sini şiddetle beklemekteyim.
                  Müthişti.
                  "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                  Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak wasudoku tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Låt den rätte komma in

Aynı hikayeyi işleyen sıradan vampir filmleri arasından kolayca sıyrılıyor. İzlemeye değer.

http://www.imdb.com/title/tt1139797/
                    İnsanda, sürekli karla kaplı bir yerde yaşama, isteği uyandırıyor Ama bu filmin, başarılı bir gerilim olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Yorum

• Dediği filmin yönetmeni Pan' ın Labirenti' ni de yönetmiş Murat. İzleyeyim bulur bulmaz..

Fatih o filmin ikincisinde de muhtemelen sokaklara falan taşacak galiba mevzuu. Ben de merak ediyorum acaba nasıl olacak diye

GW

Yorum

Şimdi kendi IMDB toplisteme bakıp oradan korku filmlerini ayırdım..

Benim en iyi korku filmleri listem şöyle gidiyor

Psycho (1960) 9
                        "Storm of the Century" (1999)8
                        28 Weeks Later (2007) 8
                        Aliens (1986) 8
                        Angel Heart (1987) 8
                        Cape Fear (1991) 8
                        Drag Me to Hell (2009) 7
                        Orphan (2009) 8
                        Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007) 8
                        The Birds (1963) 8
                        The Devil's Advocate (1997) 8
                        The Evil Dead (1981) 8
                        The Exorcist (1973) 8
                        The Others (2001) 8
                        The Shining (1980) 8
                        [Rec] (2007) 8
                        "Friday the 13th" (1987) 7
                        "Rose Red" (2002) 7
                        1408 (2007) 7
                        28 Days Later... (2002) 7
                        30 Days of Night (2007) 7
                        Alien (1979) 7
                        Alien³ (1992) 7
                        Antichrist (2009) 7
                        Christine (1983) 7
                        Cube (1997) 7
                        Cujo (1983) 7
                        Dawn of the Dead (1978) 7
                        Dawn of the Dead (2004) 7
                        Diabolique (1996) 7
                        Dracula (1992) 7

Stephen King öykülerine özel bir ilgi var mı yoksa şansa mı denk gelmiş.

Eğer özel bir Stephen King ilgisi varsa David Crononberg, Dead Zone, kafadan öneririm

Ben de özellikle Orphan'ı merak ettim ben de ona gireyim bir ara
                        En son Murat Hızal tarafından düzenlendi; 10.02.2010, 01:38.

Yorum

Dediği filmin yönetmeni Pan' ın Labirenti' ni de yönetmiş Murat. İzleyeyim bulur bulmaz..

Fatih o filmin ikincisinde de muhtemelen sokaklara falan taşacak galiba mevzuu. Ben de merak ediyorum acaba nasıl olacak diye
                          Fragmandan yine çok iyi şeyler olacağa benziyor

Cloverfield ve The Mist ve 11.14 de iyidir..
                          En son Fatih YAZICI tarafından düzenlendi; 10.02.2010, 01:38.
                          Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• King' in neredeyse bütün romanları mevcuttur bende. Hala alırım yeni çıkanları da. Onun yanında Koontz da lise dönemlerimin en revaçta yazarıydı, hey gidi..

Listeme 5 filmi girivermiş ama genelde King uyarlamalarını pek başarılı bulmam ben. Belki de bunları biraz daha beğendiğim için olsa gerek torpil geçmiş olabiliirim

Dead Zone' u da izlemedim. Şimdi IMDB' den biraz baktım, çok iyi görünüyor..

Fatih; Cloverfield' ı ben pek tutmadım ama diğerlerini ben de çok beğendim

GW

Yorum

• Ben de bir Stephen King manyağı olarak,Shawshank'den sonra en başarılı Stephen King uyarlaması diyebilirim.Kitabı da çok başarılıydı.

Ha bir de Running Man(ilk defa 90 veya 91 yılbasında verilmişti yanlış hatırlamıyorsam, ''ekşi sözlükten teyit ettim seneler doğru'') ve Apt Pupil var onlara da haksızlık olmasın
                              En son Murat Hızal tarafından düzenlendi; 10.02.2010, 01:46.

Yorum

King' in neredeyse bütün romanları mevcuttur bende. Hala alırım yeni çıkanları da. Onun yanında Koontz da lise dönemlerimin en revaçta yazarıydı, hey gidi..

Listeme 5 filmi girivermiş ama genelde King uyarlamalarını pek başarılı bulmam ben. Belki de bunları biraz daha beğendiğim için olsa gerek torpil geçmiş olabiliirim

Dead Zone' u da izlemedim. Şimdi IMDB' den biraz baktım, çok iyi görünüyor..

Fatih; Cloverfield' ı ben pek tutmadım ama diğerlerini ben de çok beğendim
                                Abi ben asıl Antichrist'i sormak istiyorum sana ?
                                Yahu ben mi çok etkilendim bu filmden yoksa çok gizemli bir ruh haliyle izledim de ondan mı böyle oldu diye çok merak ettim.
                                Kazım Koyuncu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X