Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aronofsky'nin Requiem for a Dream'ini izledim dün bir daha. Evet, işin için Aronofsky varsa, orda muhteşemlik vardır

"Bana güvendiğin için ve beni senaryoyu ezberleyip oynayacak bir oyuncudan çok doğaçlama dahi yapabilecek bir sanatçı olarak gördüğün için teşekkürler Darren." (Natalie Portman)
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aronofsky'nin Requiem for a Dream'ini izledim dün bir daha. Evet, işin için Aronofsky varsa, orda muhteşemlik vardır
      Requim for a dream...Anlatılmaz yaşanır... Müthiş bir film...

Her zaman TOP 5 listemde olan bir film...
      '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• black swan ı nasıl beğenmediniz arkadaşlar...ben oscar adayı filmlerden en son black swanı izledim keşke ilk onu izleseydim mükemmeldi...konu olarak insanı hiç çekmiyor ilk bakışta ama aronofsky yine yapıyor yapacağını ,mükemmel atmosfer ve kurgusuyla bu senenin en iyilerindendi bu film...natalie prtmandan bahsetmiyorum bile nasıl bir oyunculuktur o öyle hatta bazen işi abartıyor...
        Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
        Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Memento'yu izleyen arkadaşlardan birisi bana açıklayabilir mi filmde ne olup bittiğini
          Güzel filmdi ama kim katil onu anlayamadım
          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            The King's Speech, Kral ile Lionel arasındaki diyaloglar çok güzeldi, izlerken eğlendirdi. İlk sahne çok hoşuma gitti, bayılıyorum böyle sahnelere. Filmin geri kalanı öyle ilgi çekici, merak uyandırıcı değil. Zaten öyle bir iddiası da yok filmin herhalde...
            Ben de dün akşam izledim. Hoş film, güzel film ama "en iyi film" ödülünü alabilecek cinsten bir film olduğunu düşünmüyorum Inception kadar. Colin'in performansı Oscar'lık olabilir, o konuda itirazım yok ama film için aynı şeyleri söyleyemem.

*

Bu arada Black Swan'ı izlemeyenler için öncelikle Shutter Island'ı izlemelerini tavsiye ederim. Hem filmin sürükleyiciliği hem de Di Caprio'nun performansını dikkatle incelemelerini öneririm.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben de dün akşam izledim. Hoş film, güzel film ama "en iyi film" ödülünü alabilecek cinsten bir film olduğunu düşünmüyorum Inception kadar. Colin'in performansı Oscar'lık olabilir, o konuda itirazım yok ama film için aynı şeyleri söyleyemem.

*

Bu arada Black Swan'ı izlemeyenler için öncelikle Shutter Island'ı izlemelerini tavsiye ederim. Hem filmin sürükleyiciliği hem de Di Caprio'nun performansını dikkatle incelemelerini öneririm.
              Black Swan'la Shutter Island arasındaki bağlantıyı çözemedim ama Shutter Island'den önce A Beatiful Mind'ı öneririm. Shutter Island'in dumur eden konusunun aslında o kadar da özgün olmadığını anlarsınız

Not: Kesinlikle Shutter Island kötü ya da konu olarak çalıntı film demek istemiyorum. Fakat A Beatiful Mind'ın daha önce çekilmiş olması ve gerçek bir hikayeye dayanıyor olması onu "harika" yaparken Shutter Island'ı benim gözümde "iyi" kategorisine sokuyor.
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Başkalarının Hayatı filmini öneririm arkadaşlar. Film 1986 yıllarında Doğu Almanya'da geçiyor. Doğu Almanya artık tutunamaz durumdadır. Stasi ajanları insanların hayatlarına girerek bütün bilgilerini ele geçirmeye çalışır. Dram gibi dursada Politik,Psikolojik bir filmdir. Sosyalist Almanya'nın çöküşüne doğru giden yolda Doğu Almanya hükümetinin tek yapabildiği icraat, ajanları insanların hayatlarına sokarak,insanların en ufak açığı bulup Batı yanlısı diye hapse attırmaktır. Bence bu bir propaganda yöntemiydi. Çırpınan Doğu Almanya'nın yapabildiği tek faaliyet.

Bu tür filmlere meraklıysanız Good By Lenin filmini de öneririm. Özellikle bizim gibi Berlin Duvarı'nın yıkılışına, nedir bu Berlin Duvarı diyen nesil için izlenebilecek filmler. Good By Lenin filminde Anne sevgisini çok işlemişler.Tabi Berlin Duvarı'nın yıkılışından sonraki durumuda.Yann Tiersen'in yine o eşsiz insanın ruhuna hitap eden parçalarıyla filmi daha bir izlemekli hale getiriyor.
                En son OYılmaz tarafından düzenlendi; 11.03.2011, 15:51.
                Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Forumda bir arkadas yazinca hatirladim buraya yazayim dedim
                  Unknown filminde, bir sahnede arkada Trabzonspor bayragi net bir sekilde goruluyor. Alanzinho posteride varmis ama benim dikkatimi cekmedi o anda, goruntu kalitesi pek iyi degildi..
                  Film Almanyada gectigi icin, Turk restaurantinda calisan bir kadindan bilgi almaya calisiyor basrol oyuncumuz. Iste o Turk Restaurantinin sahibi abimiz belliki fanatik Trabzonsporlu
                  efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

Black Swan'la Shutter Island arasındaki bağlantıyı çözemedim ama Shutter Island'den önce A Beatiful Mind'ı öneririm. Shutter Island'in dumur eden konusunun aslında o kadar da özgün olmadığını anlarsınız

Not: Kesinlikle Shutter Island kötü ya da konu olarak çalıntı film demek istemiyorum. Fakat A Beatiful Mind'ın daha önce çekilmiş olması ve gerçek bir hikayeye dayanıyor olması onu "harika" yaparken Shutter Island'ı benim gözümde "iyi" kategorisine sokuyor.
                    A Beatiful Mind benim favori filmlerimden biridir. Hiç bir filmle ilişkilendirmem bile. Kaldı ki ben Shutter Island için "harika" yakıştırmasında da bulunmadım. Yalnızca Black Swan'ı izleyecek olanlar için öncelikle Shutter Island'ı izlemelerini önerdim o kadar. Sonuçta zevk işi bu. Herkes her filmi beğenecek diye bir kaide yok sonuçta. Bir öneriydi yalnızca benimkisi.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Dr.Strangelove,1962 yapımı bir Stanley Kubrick filmi, zaten Kubrick adını duymak filmi izlemede etken,kara mizah ve kült film sevenler için bir baş yapıt. Kubrick az bütçeyle sanat eseri çıkarmış resmen. Filmde Nükleer savaşa yönelik komik bir eleştiri var. Abd ve Sovyet Rusya arasında geçiyor. Replikler şahane, ince espiriler adamı yerlere yatırıyor. Komünistlerle kafayı bozmuş general bir yanda,Başkanların telefon görüşmeleri,Dr.Strangelove'un filmin sonlarındaki o garip hareketleri kara mizah dersi olarak verilmeli. Özellikle Dr.Strangelove'un mein führer I can walk demesi öldürdü beni General'in komünistlerle kafayı bozması sonucu filmde geçen votka repliği tekrar başa sarılarak izlenecek cinsten. Bu filmi bulup izleyin derim.
                      Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        A Beatiful Mind benim favori filmlerimden biridir. Hiç bir filmle ilişkilendirmem bile. Kaldı ki ben Shutter Island için "harika" yakıştırmasında da bulunmadım. Yalnızca Black Swan'ı izleyecek olanlar için öncelikle Shutter Island'ı izlemelerini önerdim o kadar. Sonuçta zevk işi bu. Herkes her filmi beğenecek diye bir kaide yok sonuçta. Bir öneriydi yalnızca benimkisi.
                        Yanlış anladım sanırım, ya da ben yanlış anlattım.

Seni eleştirmedim. Shutter Island için "harika" dediğini de söylemedim.

Shutter Island ve A Beatiful Mind'da ana karakterlerin benzerliklerine dikkat çekmek istedim ve bu nedenle A Beatiful Mind'ı saydığım çeşitli nedenlerden dolayı daha iyi bulduğumu anlatmak istedim

Kaldı ki Shutter Island'i ben de çok sevmiştim. A Beatiful Mind'ın varlığı sebebiyle efsanelerimden olamadı sadece
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Kolpaçino bomba ilkinden komik değildi.. Sadece filmin sonuyla bomba sahneleri güzeldi..
                          FIRTINA

Yorum

Ben kötü demedim zaten. 8 puan verdiğim filmlerdendir. Ama fazla ağır ve fazla duygusal olduğunu düşünüyorum. Bir süre sonra bunalıyor insan
                            Ben de bugün izledim The Crow'u.Senaryosu çok özgün gelmedi filmin sonunu tahmin ettim yani ama çok ağır olduğuna katılmıyorum ara ara duygusala bağladığı oldu.

Başrol oyuncusu Brandon Lee'nin çekimlerin bitmesine 8 gün kala yanlışlıkla doldurulan silahla hayatını kaybetmiş olmasına da baya üzüldüm yahu.
                            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben de bugün izledim The Crow'u.Senaryosu çok özgün gelmedi filmin sonunu tahmin ettim yani ama çok ağır olduğuna katılmıyorum ara ara duygusala bağladığı oldu.

Başrol oyuncusu Brandon Lee'nin çekimlerin bitmesine 8 gün kala yanlışlıkla doldurulan silahla hayatını kaybetmiş olmasına da baya üzüldüm yahu.
                              Fatih abi benim yorumum The Pianist içindi
                              The Crow'u izlemedim henüz.
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Fatih abi benim yorumum The Pianist içindi
                                The Crow'u izlemedim henüz.
                                Karıştırdım yorumları ama The Pianist de ağır değildi ben çok beğenmiştim Adrian Brody döktürmüştü.
                                Bordomavi.net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X