Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sinemalar.com ~ Aşka Yolculuk ~ Leap Year (2010)Tavsiye ederim. Romantik Komedi.
    Geçenlerde bende izlemiştim bu filmi. Filmde birçok klişe var. Ancak nedense film boyu gülüyorsunuz ve çok eğlenceli bir film.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Geçenlerde bende izlemiştim bu filmi. Filmde birçok klişe var. Ancak nedense film boyu gülüyorsunuz ve çok eğlenceli bir film.
      Leap Year eglenceli bir romantik komedi olmakla birlikte sonunu tahmin edebileceginiz heyacanı eksik bir film bence
      İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• A Walk to Remember
        Serseri oğlanın sıkı katolik kıza aşık olmasını anlatıyor film. Oğlanın arkadaşlarının yanındaki maço hareketleri, kızla yalnızken romantikleşmesi falan filan. Hafiften duygu sömürüsü falan var. Bilindik aşk filmlerinden. Erkekseniz izlemeye değmez diyorum, 5 puan veriyorum
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• My Sister's Keeper
          Çok güzel bir konu gibi görünse de film ilerledikçe sıradan bir drama döndü. Lösemili bir kızın yaşam mücadelesini ve ona böbrek bağışlayacak olan kardeşinin hikayesini anlatıyor. Yazının devamı spoiler içerir

Öncelikle konu muhteşem. Ama fazla derinleşmemiş senarist. Lösemili kızın hayatını kurtarmak için yedek parça misali üretilen tüp bebek. Anne ve babanın (bana göre) bu insandışı davranışına daha geniş yer ayrılabilirdi. Sonuçta sırf bir çocuğu hayatta tutabilmek için bebek üretiliyor ve yedek parça dükkanı gibi organları alınıyor.

Tüp çocuk yeterince büyüyor ve ailesine dava açıyor. Filmin sonununa doğru anlıyoruz ki dava açmasının sebebi asi ruhu değil, ölmek isteyen ablasının bunu istemesidir. Sanırım dünya görüşüm sebebiyle böyle düşünüyorum ama kız gerçekten kendi vücuduna kendisinin hükmetmek istediği için açsaydı davayı çok daha etkileyici olurdu. Bunun yanında filmin ana hikayesi tüp çocuğun yedek parça dükkanı gibi kullanılması ve bunun farkında olan çocuğun hissettikleri olmalıydı bana göre.

Harika kurgusuyla başlarda 10luk bir film olsa da sonunda 7 puanımı anca alabildi
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kesinlikle herkese tavsiye edebilecegim bir film ...delikanliligin kitabini yazan bir film....
            Hemde Adam Trabzonlu.. Kahvede Trabzon Bayrakları Var.. Kahveci Trabzonlu.. Süperr Harika Manyaaaakkk
            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              A Walk to Remember
              Serseri oğlanın sıkı katolik kıza aşık olmasını anlatıyor film. Oğlanın arkadaşlarının yanındaki maço hareketleri, kızla yalnızken romantikleşmesi falan filan. Hafiften duygu sömürüsü falan var. Bilindik aşk filmlerinden. Erkekseniz izlemeye değmez diyorum, 5 puan veriyorum
              Saolasın arşivimde var ama bu yorumundan sonra pek kalacağını sanmıyorum

Yorum

• Eğlenceli Bir Film İsteyenler İçin İdeal

Onur Recep Kıvrak !

Yorum

• Gerilim filmi tavsiye edecek olan var mı
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

• yağmur adam
                    v for vandetta
                    sil baştan
                    bir rüya için ağıt
                    otomatik portakal
                    oldboy
                    dövüş kulübü
                    duvara karşı
                    olağan şüpheliler
                    tanrıkent
                    leon
                    makinist
                    dogville
                    paramparça aşklar ve köpekler
                    the truman show
                    amelie
                    forrest gump
                    6.his
                    guguk kuşu
                    21 gram
                    12 maymun
                    nefes
                    olağan şüpheliler
                    pulp fiction
                    snatch
                    mulholland çıkmazı
                    schindler'in listesi
                    psycho
                    sonbahar
                    ağır roman
                    komser şekspir
                    esaretin bedeli
                    full metal jacket
                    memento
                    scarface
                    goodbye lenin
                    güneşli pazartesiler
                    hayat güzeldir
                    süper ot
                    the elephant man

favori filmlerim bir kağıda yazın izlemediklerinizi izleyin hadi yine şanslısınız
                    Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gerilim filmi tavsiye edecek olan var mı
                      Son 2-3 yıl içerisinde benden 7 ve üzeri puan alan filmlerden aklıma gelenler bunlar Cem

Dreag Me to hell

Orphan

Case39

Rec 1-2

Antichrist

Awake

The Chaser

Eden Lake

Frozen

Frontier(s)

Shutter Island

The Last House On The Left
                      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Son 2-3 yıl içerisinde benden 7 ve üzeri puan alan filmlerden aklıma gelenler bunlar Cem

Dreag Me to hell

Orphan

Case39

Rec 1-2

Antichrist

Awake

The Chaser

Eden Lake

Frozen

Frontier(s)

Shutter Island

The Last House On The Left
                        Hocam Shutter Island'ı hakikaten beğendiniz mi
                        Bence Scorsese resmen saçmalamış. Çok sıradan ve kılişe
                        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

frozen
                          Frozen Çok Tahmin Edilebilir İlerliyor.. Ve Çok Az Sahne Var.. Ben Beğenmemişdim Ama Rec Serisi Güzel.. Özellkle 1.si

Onur Recep Kıvrak !

Yorum

• Geçen gün tekrar izledim. Gerilim kelimesini okur okumaz aklıma Changeling geldi Aslında gerilimden ziyade dram ama IMDb'de diğer türlerin yanında Thriller yazıyor
                            En son Mayls tarafından düzenlendi; 22.06.2010, 18:24.
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Başlığa girmişken bir kaç film yazalım.

Uploaded with ImageShack.us

Güzel bir Fransız filmi. İspanyaya Erasmus için giden bir gencin öyküsü. cedric klapisch tarafından 2002 yılında çekildi.

Herkese tavsiye ederim.

Diğer film de

Müzikal tadında güzel bir film. Müzisyen arkadaşlarımızın kesin izlemesi gerek!
                              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Biraz da Shekspeare'den gidelim. Dünyanın en büyük oyun yazarını bakalım kimler sinemaya uyarlamışlar

Bir çok kez çekilmesine rağmen bana göre oyuncularıyla, yönetmeniyle en iyi Othello;

Özellikle İago karakterini oynayan Kenneth Braganah çok iyi bir performansa sahip.

Diğer Film Elbette ki Hamlet... Dünyanın en güçlü 3 kitabından sayılır (edebiyat)

Belki çok sevdiğimden ama bu filmi de en iyi uyarlayan isim
                                Kenneth Branagh

Diğer film de MacbehT

Elbette tartışmasız büyük usta Roman Polanski'nin 1971 yapımı Macbeht'i

Bir diğeri Vedenik Taciri- Açıkcası filmi çok beğenmedim sinematografik olarak ancak Al Pacino resmen en iyi işlerinden birisini çıkarmış, özellikle idam sahnesi mükemmel.

Şimdilik bu kadar yeter...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X