İlk olarak Burçak tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçenlerde bende izlemiştim bu filmi. Filmde birçok klişe var. Ancak nedense film boyu gülüyorsunuz ve çok eğlenceli bir film.İki renk ve Asalet Bordomavi.net
- Alıntı
Yorum
-
A Walk to Remember
Serseri oğlanın sıkı katolik kıza aşık olmasını anlatıyor film. Oğlanın arkadaşlarının yanındaki maço hareketleri, kızla yalnızken romantikleşmesi falan filan. Hafiften duygu sömürüsü falan var. Bilindik aşk filmlerinden. Erkekseniz izlemeye değmez diyorum, 5 puan veriyorumTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
My Sister's Keeper
Çok güzel bir konu gibi görünse de film ilerledikçe sıradan bir drama döndü. Lösemili bir kızın yaşam mücadelesini ve ona böbrek bağışlayacak olan kardeşinin hikayesini anlatıyor. Yazının devamı spoiler içerir
Öncelikle konu muhteşem. Ama fazla derinleşmemiş senarist. Lösemili kızın hayatını kurtarmak için yedek parça misali üretilen tüp bebek. Anne ve babanın (bana göre) bu insandışı davranışına daha geniş yer ayrılabilirdi. Sonuçta sırf bir çocuğu hayatta tutabilmek için bebek üretiliyor ve yedek parça dükkanı gibi organları alınıyor.
Tüp çocuk yeterince büyüyor ve ailesine dava açıyor. Filmin sonununa doğru anlıyoruz ki dava açmasının sebebi asi ruhu değil, ölmek isteyen ablasının bunu istemesidir. Sanırım dünya görüşüm sebebiyle böyle düşünüyorum ama kız gerçekten kendi vücuduna kendisinin hükmetmek istediği için açsaydı davayı çok daha etkileyici olurdu. Bunun yanında filmin ana hikayesi tüp çocuğun yedek parça dükkanı gibi kullanılması ve bunun farkında olan çocuğun hissettikleri olmalıydı bana göre.
Harika kurgusuyla başlarda 10luk bir film olsa da sonunda 7 puanımı anca alabildiTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kesinlikle herkese tavsiye edebilecegim bir film...delikanliligin kitabini yazan bir film....
...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleA Walk to Remember
Serseri oğlanın sıkı katolik kıza aşık olmasını anlatıyor film. Oğlanın arkadaşlarının yanındaki maço hareketleri, kızla yalnızken romantikleşmesi falan filan. Hafiften duygu sömürüsü falan var. Bilindik aşk filmlerinden. Erkekseniz izlemeye değmez diyorum, 5 puan veriyorum
- Alıntı
Yorum
-
yağmur adam
v for vandetta
sil baştan
bir rüya için ağıt
otomatik portakal
oldboy
dövüş kulübü
duvara karşı
olağan şüpheliler
tanrıkent
leon
makinist
dogville
paramparça aşklar ve köpekler
the truman show
amelie
forrest gump
6.his
guguk kuşu
21 gram
12 maymun
nefes
olağan şüpheliler
pulp fiction
snatch
mulholland çıkmazı
schindler'in listesi
psycho
sonbahar
ağır roman
komser şekspir
esaretin bedeli
full metal jacket
memento
scarface
goodbye lenin
güneşli pazartesiler
hayat güzeldir
süper ot
the elephant man
favori filmlerim bir kağıda yazın izlemediklerinizi izleyin hadi yine şanslısınızKazimişi gzas vorert
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerilim filmi tavsiye edecek olan var mı
Dreag Me to hell
Orphan
Case39
Rec 1-2
Antichrist
Awake
The Chaser
Eden Lake
Frozen
Frontier(s)
Shutter Island
The Last House On The Left"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon 2-3 yıl içerisinde benden 7 ve üzeri puan alan filmlerden aklıma gelenler bunlar Cem
Dreag Me to hell
Orphan
Case39
Rec 1-2
Antichrist
Awake
The Chaser
Eden Lake
Frozen
Frontier(s)
Shutter Island
The Last House On The Left
Bence Scorsese resmen saçmalamış. Çok sıradan ve kılişeyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon 2-3 yıl içerisinde benden 7 ve üzeri puan alan filmlerden aklıma gelenler bunlar Cem
frozen...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
- Alıntı
Yorum
-
Geçen gün tekrar izledim. Gerilim kelimesini okur okumaz aklıma Changeling geldiAslında gerilimden ziyade dram ama IMDb'de diğer türlerin yanında Thriller yazıyor
En son Mayls tarafından düzenlendi; 22.06.2010, 18:24.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
Başlığa girmişken bir kaç film yazalım.
Uploaded with ImageShack.us
Güzel bir Fransız filmi. İspanyaya Erasmus için giden bir gencin öyküsü. cedric klapisch tarafından 2002 yılında çekildi.
Herkese tavsiye ederim.
Diğer film de
Müzikal tadında güzel bir film. Müzisyen arkadaşlarımızın kesin izlemesi gerek!yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
- Alıntı
Yorum
-
Biraz da Shekspeare'den gidelim. Dünyanın en büyük oyun yazarını bakalım kimler sinemaya uyarlamışlar
Bir çok kez çekilmesine rağmen bana göre oyuncularıyla, yönetmeniyle en iyi Othello;
Özellikle İago karakterini oynayan Kenneth Braganah çok iyi bir performansa sahip.
Diğer Film Elbette ki Hamlet... Dünyanın en güçlü 3 kitabından sayılır (edebiyat)
Belki çok sevdiğimden ama bu filmi de en iyi uyarlayan isim
Kenneth Branagh
Diğer film de MacbehT
Elbette tartışmasız büyük usta Roman Polanski'nin 1971 yapımı Macbeht'i
Bir diğeri Vedenik Taciri- Açıkcası filmi çok beğenmedim sinematografik olarak ancak Al Pacino resmen en iyi işlerinden birisini çıkarmış, özellikle idam sahnesi mükemmel.
Şimdilik bu kadar yeter...yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
- Alıntı
Yorum
Yorum