Haydi oyun tutkunlari buraya...
CM,CS,Max Payne2....
Haydi oyun tutkunlari buraya...
CM,CS,Max Payne2....
cm hakkinda bilmek istediklerinizi sorun soliim oyun sifreleri bedava oyunculartaktikler gol kraligina gidilen yollar eksigi olan bana sorsun baska istediiniz her oyunu sorabilirsiniz hava atmak gibi olmasin ama eger bilgi dagarciimda varsa o oyun hemen halledriz[img]smileys/smiley2.gif[/img]
VIETCONG ( herhalde ölene kadar bu oyunu birakmayacagim.)
GTA VICE CITY
en cok bekledigim oyunlar : GTA SAN ANDREAS
NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2
PRO EVOLUTION SOCCER 4
Favorilerim : CM, Mafia, Max Payne, MOHA,
Yeni çikacak oyunlar arasinda ise: Driv3r, Moha Pasific, GTA San Andreas, Cm ve FM
oo dur bu baslik benim uzmanlik alanima giriyor Beybu siralarin en popüler ve halflife - doom un çikmasini ni engelleeyen mükenmel oyun FrCary Tek kelimeile üstün grafik ve müthisbiroyun herkese tavsiye ediyorum
ulen escup a oy atcaz diye oyunlari bosladik [img]smileys/smiley11.gif[/img]
Total Club Manager 2004 (bence en baba menajerlik oyunu)
Need For Speed Underground (en baba yaris oyunu)
Call Of Duty (en baba 2. dünya savasi oyunu)
Serious Sam: Second Encounter (en kapismali oyun. ayni anda yüzlerce yaratikla kapismak çok zevkli[img]smileys/smiley4.gif[/img])
Medal Of Honor:Allied Assault (multiplayer oynamaktan en çok zevk aldigim)
Half Life 2 (çiktiginda ortaligi kasip kavuracak. oyun dünyasi bastan yazilacak. yüzyilin oyunu)
Battle Field Vietnam.En çok hosuma giden oyun.
Su siralar bir tane oyun aldim onunla vakit öldürüyorum.
Adini unuttum. Avcilik oyunu. Habire Geyik, ayi bilimum hayvanlari vuruyorum. Çok zevkli valla bazen ayi kovaliyor sonrasi malum yusuf yusuf
CM
NBA
PES-WE
NFS
CS
vs..
Ayrica CM'ci lakabimiza göz dikenler olmus[img]smileys/smiley36.gif[/img]Bizim yoklugumuzdan yararlanarak[img]smileys/smiley36.gif[/img]
PES 3 ün üzerine oyun tanimam. Futbol canavarlari için muhtesem bir oyun...
PS2 'da iyi bir menajerlik oyunu bilen var mi?
pc oyunu oynamadim oynamaya hiç vaktim olmuyor..
Iste beklenen oyun. Uzun zamandir oldu bekleyeli ama sonunda AOE 3 geliyor. Kasim ayinin ilk haftasinda Türkiye'de kesin olacak.
Faruk siki dur. Ayni tarihte Medal of Honor Pasific geliyor.
Ve bomba bir oyun PES4'de yakinda çikacak.
Ne zaman geliyolar.Bu oyunlar süper herkese tavsiye diyorum.
Ama ben oyniyamiyacam ÖSS var ya ondan [img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
Kisin ugrasacak seyler çikti desene.
Su siralar Far Cary ve simcty4 ile mesgulüm.
Far Cary müthis bir oyun herkese tavsiye ederim.
yakinda yeni Fifa soccer 2005 cikacak ama Türkiye Ligi yine yok[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Ya ben amiga500'ümle ne dalis yapmistim bu oyun dünyasina zamaninda. Halen deorda kaldik zaten... PS'nin üzerinde bir karis toz var.
Oooof offffff...
Zaman sadece birazcik zaman.....[img]smileys/smiley19.gif[/img]
Full Spectrum Warrior
Sadec WORMS ve Bridge Builder
Medal of Honor: Pacific Assault
PC - 28.02.2004 - 15 Resim
FALLOUT-1 ve FALLOUT-2'den daha iyi oyun yapilamayacagini düsünüyorum.
Zatenikisi deoyun ötesi,manyak seyler...Baska bir dünya...
Kesinlikle oynayin,hayran kalacaksiniz.Ancak çok iyi seviyede Ingilizce gerektirdigini belirtmeliyim......
CALL OF DUTY de çok güzel bence...Emorfo Nickli Üyeden Alıntı
unreal tournament tek gecerim!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)