Dünya Yildizi yaratmak istiyorsan uzun yillar oynamalisin.Hatta söyle diyeyim paf takimi falan bile sen yönetmelisin.[img]smileys/smiley1.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bilgisayar Oyunlari
Daraltma
X
-
O kadar yila kendimi dünya yildizi yaparim [img]smileys/smiley36.gif[/img]Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak X-factor tarafından gönderildiİlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildiCounter Strike ölecek ha Counter Strike ölemez[img]smileys/smiley1.gif[/img]
counter strike efsane oynlardandir
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak sheva tarafından gönderildi
ogameciler benim bir sorunum var ya.
geri dönüsücüm de var ama harabe alanindaki mallari toplayamiyorum bir türlü.neden acaba?[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Büyük ihtimalle geri dönüsümcünü harabe alanina yollamiyorsun da ondan...Gezegene degil harabe alanina (HA) göndereceksin,ve tabi geri dönüsümcün bos olacak,bir de senden önce kimse toplamamis olacak...Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
FM 2006'yi birçogunuz oynarsiniz. 6.0.3 yamasi ve son güncelleme ile birlikte yeni transfer edilen futbolcularimizin fotograflari yok. Ayrica alt yapida olan birkaç futbolcumuzunda fotografi yok. Trabzonspor paketini hazirlayanlar Ufuk Bayraktar ile Ufukhan Bayraktar ayrimini yapamamislardi; bu düzeltildi. Özel oyuncularimiza birden fazla foto atandi...Toplam 43 fotoluk deneme FM Trabzonspor Face Pack v1ile FM oynamanin keyfine varin...(Unutmayin paketi oyuna ekledikten sonra cashe silmeyi unutmayin
Download Linki:
http://www.hemenpaylas.com/download/..._Face_Pack.rar. htmlKeeN(kN) - Hasan Üçüncü Fan Club (Farklı ideolojik yaşam derneği)
- Alıntı
Yorum
-
ben futbol oyunlarini severim, iyi de oynarim. mesela bizim zamanimizda Sensible diye bir oyun vardi, iddaa ediyorum dünyada kimse bu oyunda yenemez beni. Bunun yaninda yeni oyunlardan Winning Eleven i oynuyorum, onu da fena oynamam, nadir de olsa yenildigimiz olur ama bu son versiyonuna Trabzonu koymamalari moralimi çok bozdu. menejerlik oyunlari zamani geçiriyo ama bana göre çok eglenceli olmuyo. Bilgisayardan rakip olmuyo, eninde sonunda oyun çözülüyo. Bide oyunun grafiklerinden çok verdigi keyif benim için daha önemlidir. Mesela Sensible i bilenler grafiklerinin zayif ama heyecanin çok yüksek oldugunu bilirler. Hala eski bi arkadasimla oynariz, oynarken terden sirilsiklam oluruz...OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildiİlk olarak sheva tarafından gönderildi
ogameciler benim bir sorunum var ya.
geri dönüsücüm de var ama harabe alanindaki mallari toplayamiyorum bir türlü.neden acaba?[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Büyük ihtimalle geri dönüsümcünü harabe alanina yollamiyorsun da ondan...Gezegene degil harabe alanina (HA) göndereceksin,ve tabi geri dönüsümcün bos olacak,bir de senden önce kimse toplamamis olacak...
artik direk toplamak fiili yok o nedenle harabe alani olan gezegene saldir konutu verdikteb sonra sadece geri dönüsümcülerini seç ve sag üstteki alandan HA seçenegine gel sonra açlan pencereden smkmek secenegini sec eger yeterince hizliysan toplarsin ayrica baskasinin harabesini çalmak suctur ama hangimiz çalmiyoruzki...[img]smileys/smiley4.gif[/img]<font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TSunami tarafından gönderildififa2006 ve FM2006 oyunlari yükledim açamiyorum. crack dosyasi yok. yapmam gereken baska bir islem mi var. yardimci olursaniz sevinirim. kafayi yemek üzereyim.
tamam de.. oyun artik düzelmistir..[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Edited by: delioflu61Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61
Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildiben futbol oyunlarini severim, iyi de oynarim. mesela bizim zamanimizda Sensible diye bir oyun vardi, iddaa ediyorum dünyada kimse bu oyunda yenemez beni. Bunun yaninda yeni oyunlardan Winning Eleven i oynuyorum, onu da fena oynamam, nadir de olsa yenildigimiz olur ama bu son versiyonuna Trabzonu koymamalari moralimi çok bozdu. menejerlik oyunlari zamani geçiriyo ama bana göre çok eglenceli olmuyo. Bilgisayardan rakip olmuyo, eninde sonunda oyun çözülüyo. Bide oyunun grafiklerinden çok verdigi keyif benim için daha önemlidir. Mesela Sensible i bilenler grafiklerinin zayif ama heyecanin çok yüksek oldugunu bilirler. Hala eski bi arkadasimla oynariz, oynarken terden sirilsiklam oluruz...
bende biliyorum sensible socceri harikaydi o zamanlarinadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
- Alıntı
Yorum
-
birader, SENSIBLE SOCCER i az önce indirdim ve oynadim.. bu oyunu mu okadar övdünüz.. siz o zaman WINNING ELEVEN (PS1 versiyonu) oynasaydiniz napardiniz...eger futbol oyunu oynamak isteyen varsa WINNING ELEVEN (PS1 VERSIYONU) oynasin.. benden tavsiye...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61
Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA
- Alıntı
Yorum
Yorum