Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar Oyunlari

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Battle for middle eart oynayin kendinizi alamayacaksiniz özellikle bir eomer hayrani iseniz(benim gibi)
    <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

• GTA oynayanlar GTA San Anders ç?kt?..

Dün oyunu ald?m 6 cd. Yüklemek biraz zaman al?yor. Ancak yükledikten sonra harcad???n?z zaman de?di diyorsunuz. Ekran kart? iyi olanlar oyundaki su ???k efeklerini çok rahat görecekler... Yaz?n tak?lacak bi ?ey ç?kt?...
      Edited by: Emorfo
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• MUHTE?EM O ZAMAN DESENE ))))))))
        zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

• Bu arada ilk adamak?ll? Türk yap?m? bilgisayar oyunuda ç?kt?.

Pusu:Bekleyi?

Hiç de fena olmam??duydu?um kadar?yla.
          When I go home people'll ask me, "Hey Hoot, why do you do it man? What, you some kinda war junkie?" You know what I'll say? I won't say a goddamn word. Why? They won't understand. They won't understand why we do it. They won't understand that it's about the men next to you, and that's it. That's all it is.

Yorum

• İlk olarak t-sat tarafından gönderildi

Bu arada ilk adamakylly Türk yapymy bilgisayar oyunuda çykty.

Pusu:Bekleyi?

Hiç de fena olmamy?duydu?um kadaryyla.

ben inceledim oyunu bir Türk oyunu için iyi ancak uluslar arasi piyasada vasat
            <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

• San Andreas süper oyun bütün taz size yetebilir tükenmeden alin (vay bea telifmi alsam ne reklemini yaptik)

Yorum

• ehahaha al aga.. helal olsun
                Hadi eyvallah..

Yorum

• strateji yok mudur iyi bir?ey söle bilenm var m? ...?
                  Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                  zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• bende gta sananderas var dvd süper oyun

herkes e tavsiye çok süper oyun olmu? rockstar ? kutlamak gerek adamlar harbiden oyun yapm??
                    www.akyuzkalip.com
                    www.facebook.com/akyuzkalip
                    www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• İlk olarak CaMoKa tarafından gönderildi
                      Battle for middle eart oynayin kendinizi alamayacaksiniz özellikle bir eomer hayrani iseniz(benim gibi)

az sabahlamad?m o oyun yüzünden ama bitirdim. strateji oyunlar?n?n hastas?y?m age of empires3ü bekliyoruz bakal?m ne zaman ç?kacak.Edited by: perfectstorm

Yorum

• evet beyler sanaderans oyunu bitirilmi?tir tüm görev ler yap?ld? oyunun final save sini isteyen varsa msn nemden alabilir her dakika online yim
                        www.akyuzkalip.com
                        www.facebook.com/akyuzkalip
                        www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• Zero-general deh?et bir oyun tavsiye ederim.Çini al?p Abd yi bombal?yorum[img]smileys/smiley4.gif[/img]Çok keyifli valla.
                          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• cossaks 2 hizmetinizde cossaks hastalar?na devad?r günde 3-4 saat tavsiye edilir

Yorum

• GTA sanaderans kaç cd bilen var m??Al?cam da 6 cd diyolar bizim kaz?kç? cd cide 15 e satar çok pahal? ya.ama çok metettiniz iyice heyecanland?rd?n?z beni.
                              <font color=GREEN>DOSTUMUZ OLMAZ,DÜSMANIMIZ YASAMAZ.</font>

Yorum

• İlk olarak delihamsi tarafından gönderildi
                                GTA sanaderans kaç cd bilen var m??Al?cam da 6 cd diyolar bizim kaz?kç? cd cide 15 e satar çok pahal? ya.ama çok metettiniz iyice heyecanland?rd?n?z beni.

do?ru 6 cd

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X