Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar Oyunlari

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

valla kardes ben hiç bir oyunda hile yapmam. bilmiyorum yani

www.merlininkazani.com sitesinden her bir türlü hileyi bulabilirsin.

half-life 2 yi biraz oynadim gerçekten süper yapmislar. biraz ilerledim trenlerin oldugu bölümde güzel gerçekten. listemde ilk o var. age of empires 3 çikacakti ne oldu bilen var mi.
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

İlk olarak tigin tarafından gönderildi

half - Life 2 hilesiz bitirde görelim

Bu oyun hilesiz biter mi ¿ [img]smileys/smiley4.gif[/img]
      www.twitter.com/SDanismaz
      Gugudali..
      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Half-Life 2 (Tam Çözüm)
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Fifa 2005 takilan yok mu hiç? Benim çok hosuma gitti gerçi daha pro evolution 8 i oynamadim ama...

Yorum

Alemin en Baba oyunu çikiyor.

The Godfather

Edited by: Emorfo
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

yaaa hileler war merlninin kazaninda ama nasil kullaniliyor yaaa ana sayfa diyor yaziyorum kabul etmiyor yani bir sey yok ne olcak )))))

bir de bari su audi yi nasil alacagimi söleyin we 1 arabam war 2. yi nasil alacam ben)))))))))))))
              zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

The Godfather'in grafikleri güzelmis.
                www.twitter.com/SDanismaz
                Gugudali..
                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

İlk olarak MaCKaLii_61 tarafından gönderildi
                  yaaa hileler war merlninin kazaninda ama nasil kullaniliyor yaaa ana sayfa diyor yaziyorum kabul etmiyor yani bir sey yok ne olcak )))))

bir de bari su audi yi nasil alacagimi söleyin we 1 arabam war 2. yi nasil alacam ben)))))))))))))

hile yapma yaw zevkli olmuyor. Araba almak için sokaklarda dolasirken yalnis hatirlamiyorsam mavi noktaydi. oraya gidiyorsun.. baya bi bölüm geçmissen audi çikacaktir. yapman gereken entere basip arabayi almak. garajinda 5 tane araba saklayabiliyorsun.. ben oyunu audi tt ile bitirdim. mustenngi dene derim.
                  (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

araba saklama nasil oluyor abicim yaaa mesela ben arabami o kadar modifiye etmeme ragmen araba almaya gittim araba aldim we modifiyeli arabam yok oldu(((((((((((((( bana sölesene nasil saklicam arabayi.......

Yorum

world of warcraft muhtesem düzenlenmis bir oyun

siz bir dünyadasiniz ve bütün herolar dünyanin degisik bir yerinden giren insanlar canadali , misirli , hintli....

ama bir sorun var oyunu oynamak için basta 54 sonra her ay 14 dolar yatircaksiniz.

Yorum

İlk olarak MaCKaLii_61 tarafından gönderildi
                        araba saklama nasil oluyor abicim yaaa mesela ben arabami o kadar modifiye etmeme ragmen araba almaya gittim araba aldim we modifiyeli arabam yok oldu(((((((((((((( bana sölesene nasil saklicam arabayi.......

esc ye bas ve açilan menülerden birisi senin garajin ismini unuttum simdi. hepsinidene eski arabani görürsün. entere bas arabi seç oyuna devamet.
                        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

saol deneyecem abi ayrica su yeni çikcak oyun mükemmelmis çiktigi zaman haberini beklicem )))))))

Yorum

benim favorim nba97-98-99-2000-01-02-03-04-2005 bu oyun hakinda bilgisi olan varsa ve yazarsasevinirim paylasalim , hatta iddasina bile oynarim o kadar iddaliyim [img]smileys/smiley36.gif[/img]

since 1967
                            Tribünün Sultanlari

Yorum

Bu alemde yapilmis en iyi fps hatta oyun half-life'dir bence.Gerisi yalan.
                              When I go home people'll ask me, "Hey Hoot, why do you do it man? What, you some kinda war junkie?" You know what I'll say? I won't say a goddamn word. Why? They won't understand. They won't understand why we do it. They won't understand that it's about the men next to you, and that's it. That's all it is.

Yorum

Roller Coaster 3 ; üç boyutlu lunapark yapma oyunu .isterseniz makineleri kullanabiliyorsunuz.düsünsenize raylarin üstünde gidiyorsunuz. bu tür oyunlarla ilgilenenlere siddetle duyurulur ...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X