Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar Oyunlari

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

CM zaten bir tutku bildiginiz gibi CM hastalik yapiyor inasna üzerinde FM zaten durmadan zirt pirt hata veriyor sinir oluyorum o oyuna
    "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

Efsane geri dönüyor. Çikis Tarihi 2005 Sonbahar. Konu 1500-1850 yillari arasini hedef aliyor, ancak farki bir mekanda. Genel olarak Avrupa ve çevresinde geçen seri, bu sefer oyunlarda pek karsimiza çikmayan kolonilesmekte olan Amerika'yi merkez aliyor.Amerikan yerli halkinin koloni yarisindaki Avrupa devletleriyle olan savasini ele alacak. Kesif çaginda "yeni dünya" olarak adlandirilan Amerikan kitasinin tarihsel gelisimine Age of Empires III ile yakindan tanik olacagiz.

Age of Empires III

Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

en sonmitoloji çikmisti sanirim simndi 3 mü çikacak iyi yaaa zaten mitoloji sikici gelmisti bilgi için saol faruk abi :????????
        zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

cm'nin fm olmasi olayina gelince...

benim bildigime göre durum söyleydi en son...cm'de'sigames' yapimci 'eidos' dagitici firmaymis... anlasmazlik çikinca oyunun adi 'eidos'un üzerine kayitli oldugu için, sigames pek duyulmamis bi firmayla anlasmis ve simdi fm adiyla üretime devam ediyolar... ayni zamanda 'eidos' yine cm ismiyle üretime devam edecek diye biliyodum ama sonuç ne oldu haberim yok... zaten fm'i de oynayamadim hiç firsatim olmadi [img]smileys/smiley19.gif[/img]halbuki koyacaktim yattara'yi defansin sagina ordan çalim ata ata gidecekti [img]smileys/smiley36.gif[/img]bi kere gol attiydim bjk'ya öyle ne güseldi yahu [img]smileys/smiley36.gif[/img]
          [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

bizde fm 2005 var.managerlik oyunu
            çisemusta

Yorum

Son Age of Mitolojiyi hiç mi hiç begenmedim ve eskisini oynamaya devam ettim çünkü benim için strateji oyundaki en önemli özelligin Türklerin olmasidir.Medieval Total War'i deliler gibi oynadim ancak isi Rome:Total War'a çevirdiler oynadim ama sogudum.Benim için en önemli olan Türklerin olmasidir.AOE III'de ins. Türkler olur.Adami kil etmezler ins.
              LAZUT

Yorum

Lazut kardes bende hala oynarim Medieval Total War'i oynadiklarim arasinda ince diplomasi strateji ve savas meydaninda orduyu yönetme gibi özellikleri sayasinde saatlerce basindan kalkamadim. Bende ilk dikkat etitgim sey Türklerin oyunda olup olmadigi. Sana Empire Eart2'yi tavsiye derim Türkler var ve oldukça güzel yapilmis.

Bu aralar oynayacak oyun bulamiyorum. Tavsiyeleriniz nedir.
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

hahahahahahah baska isin mi, yok faruk abi yawww millet hükümeti kurmaya çalisiyor tabii bilgisayar oyunlarila ama bizim haberimiz yok ))) olsada sanki oynamaya zaman bulacakmisim gibi konustum )))) kendine ii bak fazla kaptirma kendini )))
                  zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

ne gülüyon la [img]smileys/smiley4.gif[/img]pc oyunlarini çocuklar mi oynar sadece.

bende hastaliktir pc oyunlari. zamani böyle gereksiz seylerle geçiriyorum iste... artik kesmiyor baska oyunlar lazim. eskiden hatun soymayaca oynardik atari salonlarinda hey gidi günler.
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Pc oyunlari çocuk oyunu gibi bir söylem söylerken neyi kastediyorsun Keskin
                      keyif adamı ..

Yorum

FIFA 2005

ama Süperlig iki haftadir calismiyo nedense[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

FIFA oynayan arkadaslar,size Winning Eleven - Pre Evolution Soccer serisini siddetle tavsiye ederim...Son çikan Pro Evolution Soccer-4...Harika oyun.Sisteminiz çok güçlü degilse,en az 64 MB ekran kartiniz yoksa,o zaman Winning Eleven-7daha uygun olur.Fifa98'den beri sürekli her yenioyunda hayal kirikligi yaratan Fifa serisinin pabucunu dama atti WE ve PES'i çikaran Konami firmasi...

Bir de PC oyunlarini çocuk oyunu zannedenler,Fallout adli oyunun kapaginda "Agir ve argo dil,cinsellik,vahset,siddet,kan içerdigi için 18 yas altindakilerin oynamasi sakincalidir" uyarisi vardi,belirteyim...
                          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

TheCrow abi Fifa 99 ve Fifa 2000 i atladin yahu[img]smileys/smiley1.gif[/img]

99'u sahsen çok begenmistim ve Ps1'de oynuyordum yillar sonra zamani geçmesine ragmen bilgisayara da almistim.

Fifa 2000'e gelince Türkiye Ligi var diye heyecanla internet cafeyi gidip kurmustuk ve her gün gelip oynardik.

Fifa 98 Road to WC oyununu Trabzondayken yazinhergün internet cafede oynardim.

Ama simdi PES 4 var ayrica bir efsane gerçi PES 3 kadar oynayamasamda oyun bilgisayarimda kayitlidir.Ayrica PES 4 için forma çizimlerim bilgisayarda kayitli.

Trabzonsporu koyayim bari gaza geldim[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Bazi yerlerinde hatalar var ama en çok hosuma giden forma[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                            keyif adamı ..

Yorum

ABI SAMPIYONLAR LIGI 2005-2006 ÇIKMII FELAKET GÜZEL BIR OYUN HERKESE TAVSIYE EDIYORUM BEN SÜREKLI LIVERPOOL ILE OYNUYORUM ÇOKDA GÜZEL SAMP.LIGI SAMPIYONU DA OLDUM LIVERPOOL ILE !

FATIH SULTAN TEKKE !
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

eger oyun sifresi istiyorsaniz

www.oyunsitesi.com

eger oyun oynamak istiyorsaniz

www.oyunweb.com

www.oyuncini.com

www.oyunstar.com

En hizli ona ne denir?
                                Trabzon

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...