bence en iyi pc oyunu "harry potter and the philosopher's stone","harry potter and the chamber of secrets" ve son olarak "harry potter and the prisoner of azkaban" üçlüsüdür. kitap ve de filmleri ile ayni temaya sahipler.çok zevkli ve kesinlikle ince bir zeka gerektiriyor.Yani herkes oynayamaz kolayina [img]smileys/smiley2.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bilgisayar Oyunlari
Daraltma
X
-
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
menejer oyunlarindan CM'den baskasini tanimam. Yeni çikan FM felan hikaye...
Bilgisayarda oyun oynamayali 1 yili geçti ama duydugum elestirilere göre CM ile kiyaslaninca çok kolay bir oyun olmus FM. Oynayan herkes her takimla büyük basarilar kazanabiliyormus rahatlikla. Olmaz kardesim menajerlik oyunu dedigin olabildigince zor olacak, TS'ye sampiyonluk yasatinca evde timsah yürüyüsü yaptiracak insana [img]smileys/smiley4.gif[/img]O yüzden forza CM! [img]smileys/smiley2.gif[/img]"... hayat Bordo-Mavi'dir!"
"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "
- Alıntı
Yorum
-
SCN'ye bende üyeyim.Güzel yamalar yapiyorlar.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
menejer oyunlarindan CM'den baskasini tanimam. Yeni çikan FM felan hikaye...
5 senedir CM oynarim, üstüne de bilgisayar oyunu tanimam..Gerçi CMye oyun demek hakkaten pek dogru degil..Daha farkli bi sey bu..Ama simdi FM oynuyorum.Çünkü FM, adindan yanlis anlasilmasin, CMnin son çikanidir..Yani ayni oyun..Bazi olaylardan dolayi adi degisti o kadar..Kolaylik zorluk bilemem ama, ben çok zevk aliyorum.Çünkü oyun CMdeki ayrinti sayilan bir sürü hatadan arinmis durumda..Ayrica kadrolar falan tamamen yeni olunca...
Bence CM ,FM o kadar degil de, öteki menejerlik oyunu diye gösterilenler gerçekten hikaye...Bir lokma ekmege, bir yudum su içmeye
Yine de sükretmeye, raziysan gel benimle!..
- Alıntı
Yorum
-
CM'nin devami oldugunu biliyorum.CM'yi yapan iki sirket anlasamamis Cm yapimcilari Fm diye CM'nin devami olarak görülen FM'yi yapti. Arayüz degistigi için alisamadim. hosuma gitmedi. CM'yi her sene günceller oynariz artikBazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
- Alıntı
Yorum
-
Yillardir bir CM simdilerde FM oyuncusu olarak bu iki oyun arasinda kisa bir kiyaslama yapacagim.
Her yeni gelen oyundan beklentilerim daha fazla olupta bulamadigimdan mi bilemem ama CM-FM serilerinin son versiyonu bir önceki versiyonunu aratir durumda.Firmalarin anlasmazlik yasamasi sonucunda ikiye ayrilan bu oyunlardan FM arayüz ve yenilikler bakimindan oldukça iyi ama önceki serilere göre verdigi zevk sadece %20 diyebilirim.CM 0102 yi 16 saat oynadigimi bilirim ama FM yi en fazla 4 saat oynamisimdir.Eski CM daha gerçekciydi yillar ilerledikçe gerçek denebilecek yetenekler çikiyor oyun daha bi heyecan veriyordu.Lakin FM de ise oyunun zevk alabileceginiz kismi sadece ilk 5 sene ne yazik ki.Bundan sonra oyun zivanadan çikiyor ve tahammül edilemez bir saçmaliklar silsilesine bürünüyor.O ilk 5 senede de katlanamayacagimiz olaylarda yok degil ama yeni arayüz ve futbolcu resimleri bizim ilk 5 senede ki hatalari görmememiz için geçerli sebep.
Sonuç olarak söyleyecegim odur ki CM-FM serilerinden en iyisi CM 0102 dir.FM 2005 ise bizim büyükbeklentilerimizi veremeyen "Bir Gora Filmidir."KeeN(kN) - Hasan Üçüncü Fan Club (Farklı ideolojik yaşam derneği)
- Alıntı
Yorum
Yorum