Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar Oyunlari

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• san andreas playstationda aylarca önceden vard?pciçinyeni ç?kt? bendeps3 de oynuyom cok güzel tawsiye edilir
    ...anti-klişe timi...

Yorum

• bende online oynanan bi managerlik söyliyim. www.hattrick.org üye oluyosunuz tak?m veriliyo. ba?l?yosunuz yönetmeye. oyuncular gercek deil. para hayali ama lig sistemi falan güzel mesela pazar günleri 16da lig maçlar? var. çar? kupa veya haz?rl?k maçlar?. oynad?kça ö?renilen çok zevkli bi oyun. cmyi unutturuyor söyliyim.. bu arada 600.000 kullan?c?s? var dünyada. hemde bele?...
      Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak delihamsi tarafından gönderildi
        GTA sanaderans kaç cd bilen var my?Alycam da 6 cd diyolar bizim kazykçy cd cide 15 e satar çok pahaly ya.ama çok metettiniz iyice heyecanlandyrdynyz beni.

arkdasim ben dvd sini aldim daha iyi ama 10 ytl

normal cdlerede sorun oluyor
        www.akyuzkalip.com
        www.facebook.com/akyuzkalip
        www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• Strateji oyun sevenler, mühendisler, is hayatinda atilim yapmak isteyen girisimci ruhlar, para ile oynamayi seven ekonomistler veyahut büyük fabrikalar hayl eden atelye sahipleri, bakkal sandelyesinde aksama kadar oturup süpermarketler zinciri hayali kuran arkadaslar varsa size önerebilecegim tek oyun...

Capitalism 2 (Yalniz iyi derecede ingilizce bilmek ve birazda ekonomist olmak gerekiyor, kolay gelsin.)
          KeeN(kN) - Hasan Üçüncü Fan Club (Farklı ideolojik yaşam derneği)

Yorum

• Iyi derecede Ingilizceyde zor[img]smileys/smiley1.gif[/img]
            keyif adamı ..

Yorum

• GTA Vice City oyununun Kurtlar Vadisi yamali oyunlari çikmistir...Ilgilenenler bu 2 siteye bakabilirler...

http://www.gametr.com/modules.php?na...etrimages&file =thumbnails&resimad=kurtlar%20vadisi%202&album=3&amp ;pid=670

http://forum.donanimhaber.com/m_3158190/tm.htm

Saygilarimla...

Yorum

• San Andreas harika bi oyun herkese tavsiye (biraz pahali ya 6 cd [img]smileys/smiley36.gif[/img])
                ÖlüMüNe BoRdO MaVi

Yorum

• İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi

GTA Vice City oyununun Kurtlar Vadisi yamali oyunlari çikmistir...Ilgilenenler bu 2 siteye bakabilirler...

http://www.gametr.com/modules.php?name=gametrimages&file =thumbnails&resimad=kurtlar%20vadisi%202&album=3&amp ; ;pid=670

Saygilarimla...
                  nasil bi oyun bu biraz anlarsana merak ettim siteyide acamadim....[img]smileys/smiley4.gif[/img]güzel biseye benziyo
                  ÖlüMüNe BoRdO MaVi

Yorum

• BILGISAYAR OYUNLARINDA TAVSIYE EDEBILCEGIM OYUNLAR...

THE PUNISHER...

AGE OF EMPIRES...

AGE OF MITHOLOGY...

GTA VICE CITY...

ALIEN SHOOTER...

NEED FOR SPEED UNDERGROUD...

BATTILE FIELD VIETNAM...

RED ALERT 2...

CM 4 ve CM 5...

HALF-LIFE....(Eski ama oynamasi çok zevklidir)...

HIT MAN...

NBA 2005

ve son olarak COUNTER-STRIKE...

Play Station da oyun olarak eger PS 1 varsa CIN FUTBOLUNU öneririm...Eger PS 2 varsa yine SL ligini öneririm...

Saygilarimla...

Yorum

• İlk olarak Gargamel tarafından gönderildi
                      İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi

GTA Vice City oyununun Kurtlar Vadisi yamali oyunlari çikmistir...Ilgilenenler bu 2 siteye bakabilirler...

http://www.gametr.com/modules.php?name=gametrimages&file =thumbnails&resimad=kurtlar%20vadisi%202&album=3&amp ; ; ;pid=670

Saygilarimla...

nasil bi oyun bu biraz anlarsana merak ettim siteyide acamadim....[img]smileys/smiley4.gif[/img]güzel biseye benziyo

Tr yamadan bir örnek.Hani 9 DAKIKADA çete üyelerini öldürüyordunuz ya.Anlamissinizdir artik..KÜRT BEDRO, DEMIR GÖRKEMLI.

''Demir Görkemli Istanbul Bogazinda Bogaz Turu yapiyor,Cerrah Pasali Halit ve Kardesi Metin Eminonu'de motosiklet suruyor''

Haritayi Tabiki Degistirmedim Yerler sallama.

ve Dahalari...

BINALAR
                      Uçaklarin üstünde ROCKSTARGAMES degil TÜRKIYE YAZACAK.Harita Tommynin konagi P olarak gözükecek.YANI POLATIN OFISI olacak.Içine girincede polatin ofisi yaziyor.Malibunun ordaki tamirhanenin panosunda TAMIR ALETLERI YAZIYOR.Modun yaninda VC ULTIMATE TRAINER V1 ve V2'yide verdim.Silah yamalari ve araba yamalari.Arabalardan türk olani KARTAL SLX.Kaufman Haritada T olarak gözükür.Taksilerde Çiçek Taksi Saçmaligi olmaz.Paralar Dolar degil ytl olur.3 yildiz yapin uçak gelsin sniper ile uçagin üstündeki mavi yuvarlak seye zoom yapin bakalim ne göreceksiniz.Polisler artik TÜRK polisi mavi mavi.Yakisti ha.EXTRA:Polat,Tilki Andrei ve Seyfo Dayi'nin skinleri var.Yaninda oyunun %50 ve %100 olarak oynanmis Kayiti var.SILAHLARDAN BIRISI;HK bilmemne vardi.Mp5 silence.MA5B'miydi neydi.Sari Kartal.Fare kirmizi olur.Ayarlardan ses bölümüne girin ve radyo istasyonlarini gezin aralarinda ne göreceksiniz.kv-fm resimleri bile gözüküyor.Arabadada kv-fm yaziyor

Yorum

• arkadaslar size Splinter cell tavsiye ederim harika bir oyun..[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Winnig Eleven 8 Türkiye ligi Versiyonu.. Ps 2 De. Çok güzel Bir Oyun ancak master ligi açilmiyor hatali
                          Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• WE 8'DEN Avni aker Stadyumu

setImgWidth();

Get Links for Aker (640x480 at 131 kb) or Instant-Message this image:
                            "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Yönetime göndermek lazim bu resmi
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X