Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tscserkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlarrr buu videooyu izleyin..size görsemli fatih tekke transferinin gerçekleri
    http://www.youtube.com/watch?v=jrwZS...eature=related
    bu videoda hersey bellı su yönetım yandascıları artık sussunlar da
    ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İşin en kolayı çamur atmak. Yönetim istememiş de, oyun oynamışlar da falan filan... Başkan yalancı, Şenol Güneş palavracı, Hacısalihoğlu Allahsız, Gökhan Ünal kazma, Umut Bulut balta, Ersun stajyer, Broos Belçika köylüsü, Ünal Karaman sahtekar, Ergun Ata satılık, daha binlerce şey... Tertemiz iki şey kalmış geriye, bizim ÇÇM(çekirdek çitleme merkezi) ve Fatih Tekke. Bu ikisi kurtaracaklar kulübü...
      Ümit abi,
      Siz de böyle yaparak , yönetimi eleştiren her taraftara çamur atmış olmuyor musunuz?
      Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak 61TSunami61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu videoda hersey bellı su yönetım yandascıları artık sussunlar da
        Yahu biz ne günah işledik de düştük buraya... Değerli kardeşim, burada yönetim yandaşı filan yok. Ersun hoca zamanından beri bu yönetimi en çok eleştirenlerden biri benim. Ama, adamlar öyle ya da böyle, bir oyuncunun transferini bitirememiş, ne yapalım şimdi, taraftarlıktan mı çıkalım. Tövbe estağfurullah yahu...

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ümit abi,
          Siz de böyle yaparak , yönetimi eleştiren her taraftara çamur atmış olmuyor musunuz?
          Değerli kardeşim, tam 2 saat yazı yazdım buraya kopyalayamadım sonunda silindi. Bu yönetimi en çok eleştirenlerden biri benim. Ama bir Fatih Tekke olayından kulüp elden gidecek neredeyse. Bu kadarı da fazla artık. Biz neyin tarafındayız anlamadım gitti. Ayrıca ben kimseyi sahtekarlıkla suçlamıyorum ki... Ona buna sahtekar çuvaldızı batıranların, kendilerine de hiç değilse bir iğne batırmalarını istiyorum. Çok şey mi istiyorum... Yoruldum artık...
          En son Misafir tarafından düzenlendi; 23.01.2010, 18:24.

Yorum

• İlk olarak tscserkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlarrr buu videooyu izleyin..size görsemli fatih tekke transferinin gerçekleri
            http://www.youtube.com/watch?v=jrwZS...eature=related
            çok taraflı bir video herkes Fatihi kimin istemediğini biliyor bunu başkana yıkmak acizliktir. suçlu varsa H.H ve Kaptandır bu çok açık
            22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

Yahu biz ne günah işledik de düştük buraya... Değerli kardeşim, burada yönetim yandaşı filan yok. Ersun hoca zamanından beri bu yönetimi en çok eleştirenlerden biri benim. Ama, adamlar öyle ya da böyle, bir oyuncunun transferini bitirememiş, ne yapalım şimdi, taraftarlıktan mı çıkalım. Tövbe estağfurullah yahu...
              - Ersun Hoca gönderildi,

- Bross Gönderildi,

- Fatih şahsi emeller için alınmadı,

- Albayrak yönetimine 40 milyon borç için ALLAH belanızı ver(me)sin diye beddua ederken, bu yönetimin 150 milyonluk bocu için büyüyoruz, iş yapıyoruz diyerek arka çıkıyoruz,

- Stat için skandal laflar edildi,

- Tüm manevi değerlerimiz çiğnendi,

daha da sayarım, bunlara rağmen taraftarlıktan mı çıkalım öyle mi ?

Ne diyeyim, (atasözüdür, şahsi değil) bize semer vuran çok olur.

Yorum

• ya bu başlık hala kapanmadı mı.
                Emekleri çaldın yine.
                Günahkarsın Fenerbahçe !
                Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

kardes bız yonetım ıcxın taraftar olmadık bı olay oldu dıe taraftarlıktan cıkmayacaksın tepkını koyacaksın dıyosunkı yenılere sahıp cıkalım yenılere sahıp cıkarak yonetımın yanında olmus oalcagız ben bole dusunuyorum adamlar orda yalanlarla sahtekarlıklarla duruyolarsa bıran once gıtmelıler bu kadar basıt yonetım bır oyuncu ıcın gıtmelı ama trabzon sevdamızdan vazgecen yok nıe bu olayda yok tekkespor yok tekke trabzondan ustun deıl dıyorlar anlamıyom bız yonetımın sahtekarlıgından bahsedıyoz burda
                  ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• BEN CEVAPLIYIM

YoldaS
                    Ya bir kaç merakım var biri gidere bilir mi?

1-Bu konu daha ne kadar konuşulacak ?

Bu konu yönetimin doğru ve samimi davrandığı güne kadar sürecek bahanelerle yalanlar olduğu sürece bu konu gündemden düşmeyecek

2-Konuştukça nereye varacağız?

konuştukça bazılarının hiç hoşuna gitmeyecek gündemden hiç düşmeyecek özellikle bu konuda rahatsızlığı olanların burda olduğumuzu hatırlatacaz
                    kimin olduğunu belli (hh ve ia)

3-Artık forumda büyük küçük ayrımı yapmamaya başladı bu bize yakışıyor mu ?

bu konu hakkında bişe diyemem kendi adıma ogle bişe yapmadım

4-Sizce artık sahada futbol oynayan oyunculara destek olma zamanı gelmedi mi ?

artık bu kelimeler kabak tadı vermeye başladı insanlar zaten destek oluyor.
                    tribünde eksiğimiz vardır gruplar halinde bağırılıyor herkez aynı şeyi bağırsa çok daha iyi olur ama tribünler destekliyor.

5-Geldi de işimize mi gelmiyor ?

tribinün tek isteği fatih tekkedir.onuda dalga geçerek saçma sapan bahanelerle insanları salak yerine koyan yönetime laf diyemıcekmı tepkisini dile getiremıcekmı

kimse futbolculara bişe demıyor gökhan ünal bile stadda bağrıldı herkez tarafından

şu taraftarla ugraşmayı kesin artık

Yorum

• İlk olarak jomal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      çok taraflı bir video herkes Fatihi kimin istemediğini biliyor bunu başkana yıkmak acizliktir. suçlu varsa H.H ve Kaptandır bu çok açık
                      dogru fatıh sucludur tek sucu nedır bılıyormusunuz yonetım ıcın tamamen konusup ortalıgı karıstırmamıstır tek sucu bu bence adam herseyı yakıp trabzona gelmek ıstıcek suclu olcak he ne dıım artık

Yorum

• Tsunami, 'kardeşi'i yanlışlıkla yazdın galiba.

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tsunami, 'kardeşi'i yanlışlıkla yazdın galiba.
                          yanlıslık derken

Yorum

dogru fatıh sucludur tek sucu nedır bılıyormusunuz yonetım ıcın tamamen konusup ortalıgı karıstırmamıstır tek sucu bu bence adam herseyı yakıp trabzona gelmek ıstıcek suclu olcak he ne dıım artık
                            kardeşim sence Trabzonsporluluğu tartışmak kadar büyük bir yanlış var mıdır?

hemde eski kaptan için?

doğru diyorsanız bu davranışa helal olsun size
                            22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

yanlıslık derken
                              Deep Blue abinin yaşını görmedin sanırım

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                - Ersun Hoca gönderildi,

- Bross Gönderildi,

- Fatih şahsi emeller için alınmadı,

- Albayrak yönetimine 40 milyon borç için ALLAH belanızı ver(me)sin diye beddua ederken, bu yönetimin 150 milyonluk bocu için büyüyoruz, iş yapıyoruz diyerek arka çıkıyoruz,

- Stat için skandal laflar edildi,

- Tüm manevi değerlerimiz çiğnendi,

daha da sayarım, bunlara rağmen taraftarlıktan mı çıkalım öyle mi ?

Ne diyeyim, (atasözüdür, şahsi değil) bize semer vuran çok olur.
                                Ne yapalım alkan kardeşim, çıkalım mı?... Var mısınız, şurda bir anket yapalım, kaç üye kulüp üyesi çıkacak. Kaç üye kongre üyesi... Yönetim devirmenin yolu bellidir, elbette muhalif olduğumuz şeyler olabilir. Burada ona buna sahtekar diye laf atanlardan kaç tanesi kongrede söz alıp insanların yüzüne haykırabildi bunu...

İşte bu nedenle haklısınız, bize semer vuran çok olur... Çünkü klavye icad oldu, mertlik bozuldu... (söz size değil, geneldir)

Yorum

Yükleniyor...
                                X