Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu adamlar bizi iyice paranoya ettiler bu şarkı tam bizim için
    EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Şenol abi yanlış anlamadım.
      haklısın
      Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mesela Veysel mesela Bahadır yazılarını keyifle okuyorum okuyordum ama 2 gündür başka bir moddalar bende yazarsam sanırım onlar gibi yazıcam onun için yazmamayı tercih ediyorum.Umarım yanlış anlamazlar ama iş başka bir boyutta artık susmak daha iyi geliyor yoksa gerçekten ceza alıcam
        Eyvallah abi,

Aynen dediğin gibi,

Samimi olunca darlanıyoruz harbi..

İşi biraz mizaha döküp,kendi krizimizi aşmaya çalışıyoruz..

Çünkü yaptığı davranışın insani etkilerini hesaplamaktan ya aciz, ya da gaddar insanlarla karşı karşıya olduğumuzu düşünüyorum..

Forumun ceza oranı bunun göstergesi zati..

Sen uyma bize..

Bu günlerde, kötü çocuklarız biz..

Yorum

• Kulübün olağan seçimi ne zaman bilen yok mu ?

Yorum

• İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sonuç olarak diyorum ki hali hazırda Zenitin sporcusu olan Fatih'in hali hazırda Trabzonsporun başkanından yada başkan yardımcısından büyük olduğunu yada daha iyi Trabzonsporlu olduğunu kim iddaa edebilir?kaldı ki hali hazırda Zenit'in topçusunun çıkıp ben Trabzonsporluyum demesi ne kadar etiktir o da tartışılır
            fatih bunu sölemeseydi fatihin onlarda forma aşkı için mi oynadığını düşüneceklerdi ??

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              girme o zaman...alex orta saha oyuncusu ondan fzla gol atmış...görecez bakalım 1.5 golcüyle hangi hedeflere koşacaz. saç baş nasıl yolacaz...
              alex hagiden sonra turkiyeye gelen en etkili futbolcu. tarih yazmistir alex. umutla kiyaslayamassin alexi. ozaman turkiyede forvet yok demekki senin mantigina gore. 1.alex 2.UMUT BULUT. arasinda kimse yok. demekki turkiyede en iyi forvet bizde. senin mantigina gore tabii. kendin soyluyorsun.
              Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
              Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kulübün olağan seçimi ne zaman bilen yok mu ?
                2010 aralık diye biliyorum..

Yorum

• Fatih Tekke Transfer edilseydi...

1.) Forvetteki sorun büyük ölcüde ortadan kalkacakti

2.) Taraftarin cok sevdigi ve Takima yararli olabilecek bir Futbolcu geri dönmüs olacakti

3.) Yönetimin Kredisi 10 kat artacakti ve Taraftarin Sevgisini kazanacakti

4.) Ikinci yariya büyük heves ve ümit ile girecektik

5.) Satisa cikarilan "Fatih Tekke" Formalari yok satacakti

6.) Ikinci yari Tribünler hep dolu olacakti

7.) Yeni sezonda Kombinler büyük ölcüde satilacakti

8.) TsClub'in gelirleri fazlasiyla artacakti

9.) Giderken Kulübe cok para kazandiran Futbolcuyu onure etmis olacaktik

10.) Yönetim cok daha rahatlamis olacakti

11.) Trabzonspor böylesine bir cikmaza sürüklenmeyecekti

12.) Belkide Hacisalihoglu istifa etmek zorunda kalmayacakti

13.) Bütün bunlar yasanmayacakti

Bu kadar Avantaj varken bu Transfer gerceklesmiyorsa...
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    girme o zaman...alex orta saha oyuncusu ondan fzla gol atmış...görecez bakalım 1.5 golcüyle hangi hedeflere koşacaz. saç baş nasıl yolacaz...
                    senin gibilerle futbolu tartismam bile hata. zaten bundan sonra senin gibilerle ugrasmicam ben. nefret ettiriyorsunuz beni sonrada 3 ay girmiyom siteye.
                    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                    Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• İlk olarak MaNiaC61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2010 aralık diye biliyorum..
                      öyleyse iyi valla .
                      Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İnsanları iyi tanımadığın belli Ünal Karaman'ı ne kadar iyi tanıyorsun 5 yıl futbol oynadı diye adam Trabzonsporlumu oldu ? Geçin bu ayakları takımın ahenkini zamanında o bozmadımı takımda sağlcılık solculuk yaparak onun bu konuda bir defa konuşma yetkisi bile yok fuzuli maaş alan birisi görevinin ne olduğunu bile kimse bilmiyor.
                        Ünalın görevi hakkında bende aynı şeyleri düşünüyorum hatta türkiyede sportif direktör olayını tamamen saçma buluyorum ama Trabzonsporun başarısı için Fatihten daha fazla ter dökmüştür Trabzonsporda üst seviyede tam 9 yıl futbol oynadı ve efendi bir insan kendisi.Fatih bu takımda Ünalın seviyesinde yalnızca 2 yıl oynamıştır söylediklerine asla katılmıyorum.Trabzonspordan malum 2 yöneticinin kesinlikle istifa etmesi gerekir ve Fatihinde bu takıma alınmaması lazım.Benim görüşüm bu yönde ve Ünal'ı senden iyi tanıdığım kesin bu da son sözüm.
                        Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Veysel abi ben bu konuda çok tecrübeli olduğum için ikili diyaloglara girmiyorum fazla.Aslında cezadan korktuğum için değilde şurda transferin bitmesine 10 gün kala yazamamak zor gelir bana.Ama şubat ayına girdikmi benim bi tatile harbiden ihtiyacım var...

Bu yönetim psikolojimi ve terbiyemi alt üst etti...
                          Sakiiin,
                          Sakin olmak lazım..

Cezalar muhabbetin tadını eksiltiyor..

Yorum

• İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            senin gibilerle futbolu tartismam bile hata. zaten bundan sonra senin gibilerle ugrasmicam ben. nefret ettiriyorsunuz beni sonrada 3 ay girmiyom siteye.
                            umutun parasını hakettiğini koştuğunu çabaladığını ancak aynı zamanda son vuruşlarda çok yetersiz olduğunu söylüyoruz.

umutun bunda suçu yok o elinden geleni yapıyor 4 senedir ancak yönetim onun yetersizliğini görüp başka forvet almayarak bütün yükü ona yüklüyor. sorun bu.
                            Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Birde pozisyona giripte becerip atamadıklarının istatistiğini bulabilirmi biri...

Veya ayağıyla kaçırıp diziyle kafayla kaçırıp kaval kemiğiyle attıklarını bulabilirmi biri

Burda Umutu Gökhanı özellikle tartışma konusu yapıp konuyu özünden saptırmaya çalışanlar benden istedikleri cevabı alamayacaklardır.Başka arkadaşlar ne der bilemem ama kimsenin yeteneğini bu başlıkta tartışmam.Umutun 2006dan bu yana attığı gollerin hepsini kaptanın gitmeden önce bu forma altında bir sezonda attığını varayarsak aslında çok komik bir istatistik olmuş...

Ligde 31 golle gol kralı olmuş avrupa ve kupa maçlarında attıklarıyla 40 golü aşmış bir insanı eleştirirken biraz daha özen gösterelim.Sizin dediğiniz gibi aslında borumu demek isterdim ama yakışmaz bana biz kısaca ona Kral diyoruz...

Krallar sadece attıklarıyla anılmazlar.Sahada yansıttıkları ruhla anılırlar...

İyi akşamlar...
                              61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                              RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                öyleyse iyi valla .
                                nesi iyi be bu hazirana alsalar erken seçim falan da tezden gitseler....( sadri başkan kalsın birtek )........
                                EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

Yükleniyor...
                                X