Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sesimizi duyurabilecegimiz baska platform yok. Bu baslik zaten 20 kere kapandi. Simdi 3000 sayfayi gecmisti. Taraftar kapatmadan sen konu kapatamazsin..
    Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu memleketin tek akıllı taraftarı siz misiniz ?

Ne zaman nlaycaksınız, Fatih Tekke konusunun konuşulması, bizim oyuncularımıza değil, mevcut yönetime eleştiri getirmek için konuşuluyor.

Görünen şu galiba, biz Trabzonsor'u tutarken de, BMN ye yazarken de amacımız Fatih Tekke.

Ben 26 yaşındayım, aklım erdiğinden beri Trabzonsporluyum. Fatih burda iken de, değil iken de.

Artık insanları yargılamaktan vazgeçin.

Ayrıca FAtih kendi röportajında;

- Ben Fatih Tekke'yim, büyük olan ben değil, Trabzonspordur. Trabzonspor istesin 10 tane Fatih alır,

demedimi ?

Bizim savunduğumuz oyuncu bunları derken, biz nasıl kalkıp da şahısları Trabzonspor'dan büük görürüz.

Tutturdunuz bir laf, sakız gibi çiğniyorsunuz. Yeter da.

Burda ahkam kesenler, önetim Yattarayı satmak istediğinde de, kalkıp onların arkasında durmuş muydunuz ?

Yoksa o beddua ve ah edenlerin içinde siz de var mıydınız ?

Dünü, bugünü bir düşünün, ondan sonra gelin konuşalım.

burda yazılanların, söylenenlerin hiçbirisi, takımı eleştirmek için değildir. Bizim sıkıntımız şahsi emellerini bu takıma karıştıran, bizlere yaan konuşan insanların hala daha, adına takıma zarar veriliyor diyerek savunulmasıdır.

Bu takıma, Şenol Hoca sevdası sürdürerek 2 hocanın başını yemen zarar vermedi (Hoca ile sıkıntınm yok), 2016 için tek kelime konuşmaması takıma, şehre zarar vermedi, stad için tek adım dahi atmaman zarar vermedi, oyuncuların paralarını vermemen zarar vermedi, ölen kardeşlerimizin cenazesine, anma törenlerine gitmemek, her ölünün peşinden mi gideceğiz demek zarar vermedi, ama bu forumda Fatih Tekke diyip, yapılanları konuşmak cümle aleme zarar veriyor hemi.

Anlatın, okuması çok zevkli oluyor....
      Her satırına imzami atıyorum gerçekten ayrıca eklemek istediğim birkaç cümle var bir zamanlar Şenol Hocayı Bir dövmedikleri kalmıştı giderken ve şenol hoca ayrıldığında Medyaya şu sözü sölemişti konuşursam bazi kişiler Klüp değil Trabzona gelemez diye bende bu sözü söylediğinde konuşmazsan sen girme Trabzona madem bildiğim Trabzonsporu zor durumda bırakan kişiler var ozaman açıklamamakla en büyük kötülüğü sen yapıyorsun buna müsade ederek onalrın yaptıklarını onaylıyor olmuyormusun bu zamana kadar susup şimdi konuşman bile başlı başına bi hata zaten diye yazmıştım bu forumlarda ...Ben şuanki şenol Hocadan şikayetçi değilim ama ozamanki gündem konusunda çok eleştirmiştim bugunde fatih Konusunda şenol Hoca tecrübesini konuşturup bu durumun buraya gelmemesini sağlamalıydı diye düşünüyorum
      Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• yani nedir Bu başlığın kilitlenmesini isteyenlerin derdi?sevmiyor musunuz fatih tekkeyi gelmeyin kardeşim bu başlığa?..

Heryerde olduğu gibi burda da biri birilerini susturabilme derdinde yeter yahu...

siz sevmiyorsunuz ben seviyorum sorun mu var şimdi?

Ben Fatihi Trabzonsporun üstünde tutmuyorum tamam mıdır?

Ben bu yönetimide Trabzonsporun üstünde tutmuyorum buna da tamam mı?

Eğer ikisinede tamamsa Fatihi eleştirelim ama yönetime hiç dokunmayalım öylemi?

o zaman töve yarabbim!!!!
        En son A.Gökhan AKIN tarafından düzenlendi; 23.01.2010, 17:01. Sebep: .

Yorum

• şu aristokrat üslubunuzu yumuşatsanız iyi olur ..

Yorum

• Başlığın kilitlenmesini isteyenlerin amacı kurumların yıpranmaması sanırım

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başlığın kilitlenmesini isteyenlerin amacı kurumların yıpranmaması sanırım

Taraftarlıkda bir kurum değil mi? o zaman bıraksınlarda Kendi amortismanımızı biz böyle ayıralım

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Taraftarlıkda bir kurum değil mi? o zaman bıraksınlarda Kendi amortismanımızı biz böyle ayıralım
                İronikti abi mesajım

Bu konuya değişik amaçlarla muhalif olanlar sürekli bir isim buluyor

Tkkspor,
                Kimse Trabzonspor'dan üstün değildir,
                Kurumlarımız yıpratılıyor.

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başlığın kilitlenmesini isteyenlerin amacı kurumların yıpranmaması sanırım
                  O zaman zamanında Albayrak İstifa Başlıkları, söylemleri de kilitlenecek, millet konuşturulmayacaktı.

Bu kurum kime ve neye göre değişiyor ???

Yorum

• Başlığı ne zaman kapatacağımızı biz çok iyi biliyoruz arkadaşlar.

Sezon sonuna kadar açık kalmayacağını bilmenizde fayda var.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• günebakışın bugünkü haberinde http://www.gunebakis.com.tr/haber.ph...++2.+yar%C4%B1
                      yeni golcümüz hazır değilmiş.yani gol sorunu 2. yarı aynen devam.fatih tekke olayı 2.yarı yönetimi götüreceği benziyor.bunu anlamak için kahin olmaya gerek yok.Allah sadri şenere kolaylık versin

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başlığı ne zaman kapatacağımızı biz çok iyi biliyoruz arkadaşlar.

Sezon sonuna kadar açık kalmayacağını bilmenizde fayda var.
                        bu basligi kapatmak bordomavi.net'te ciddi bir trafik dususune neden olacaktir.. ve de reklam geliri... iyi dusunmekte fayda var.
                        Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          günebakışın bugünkü haberinde http://www.gunebakis.com.tr/haber.ph...++2.+yar%C4%B1
                          yeni golcümüz hazır değilmiş.yani gol sorunu 2. yarı aynen devam.fatih tekke olayı 2.yarı yönetimi götüreceği benziyor.bunu anlamak için kahin olmaya gerek yok.Allah sadri şenere kolaylık versin

sadri şenere lazım olan tek şey taraftara karşı dürüst olması ama ne yazıkki bunu bizden esirgiyor
                          "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
                          (ALINTIDIR)

Yorum

• zamanında nuri albayrak yönetimine hemen istifa başlığı açılmıştı ve buna izin verildi ama şimdi açmak yasak bu tür başlıklar çok garip bu durum.O zaman başkamı trabzonspor vardı

Yorum

• Transfer Dosyası başlığında konuşulur o halde.

Sene başında kapatmayarak hata yaptığımızı görmek üzücü bir durum. Bu denli kutuplaşmalara yol açmamalıydı.

* * *

Konu seyrine göre devam etsin lütfen.
                              En son ilhan tarafından düzenlendi; 23.01.2010, 17:31.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ugurozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu basligi kapatmak bordomavi.net'te ciddi bir trafik dususune neden olacaktir.. ve de reklam geliri... iyi dusunmekte fayda var.
                                bu dert biter başka dert başlar burası Trabzon burda dertte limit yok

anlaşabilmemiz çok zor neyazıkki

hiç bir şey olmaz kapansa emin olun
                                22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

Yükleniyor...
                                X