İlk olarak tscserkan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşin en kolayı çamur atmak. Yönetim istememiş de, oyun oynamışlar da falan filan... Başkan yalancı, Şenol Güneş palavracı, Hacısalihoğlu Allahsız, Gökhan Ünal kazma, Umut Bulut balta, Ersun stajyer, Broos Belçika köylüsü, Ünal Karaman sahtekar, Ergun Ata satılık, daha binlerce şey... Tertemiz iki şey kalmış geriye, bizim ÇÇM(çekirdek çitleme merkezi) ve Fatih Tekke. Bu ikisi kurtaracaklar kulübü...
Siz de böyle yaparak , yönetimi eleştiren her taraftara çamur atmış olmuyor musunuz?Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak 61TSunami61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu videoda hersey bellı su yönetım yandascıları artık sussunlar da
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜmit abi,
Siz de böyle yaparak , yönetimi eleştiren her taraftara çamur atmış olmuyor musunuz?En son Misafir tarafından düzenlendi; 23.01.2010, 18:24.
Yorum
-
İlk olarak tscserkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlarrr buu videooyu izleyin..size görsemli fatih tekke transferinin gerçekleri
http://www.youtube.com/watch?v=jrwZS...eature=related22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu biz ne günah işledik de düştük buraya... Değerli kardeşim, burada yönetim yandaşı filan yok. Ersun hoca zamanından beri bu yönetimi en çok eleştirenlerden biri benim. Ama, adamlar öyle ya da böyle, bir oyuncunun transferini bitirememiş, ne yapalım şimdi, taraftarlıktan mı çıkalım. Tövbe estağfurullah yahu...
- Bross Gönderildi,
- Fatih şahsi emeller için alınmadı,
- Albayrak yönetimine 40 milyon borç için ALLAH belanızı ver(me)sin diye beddua ederken, bu yönetimin 150 milyonluk bocu için büyüyoruz, iş yapıyoruz diyerek arka çıkıyoruz,
- Stat için skandal laflar edildi,
- Tüm manevi değerlerimiz çiğnendi,
daha da sayarım, bunlara rağmen taraftarlıktan mı çıkalım öyle mi ?
Ne diyeyim, (atasözüdür, şahsi değil) bize semer vuran çok olur.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu biz ne günah işledik de düştük buraya... Değerli kardeşim, burada yönetim yandaşı filan yok. Ersun hoca zamanından beri bu yönetimi en çok eleştirenlerden biri benim. Ama, adamlar öyle ya da böyle, bir oyuncunun transferini bitirememiş, ne yapalım şimdi, taraftarlıktan mı çıkalım. Tövbe estağfurullah yahu...'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!
Yorum
-
BEN CEVAPLIYIM
YoldaS
Ya bir kaç merakım var biri gidere bilir mi?
1-Bu konu daha ne kadar konuşulacak ?
Bu konu yönetimin doğru ve samimi davrandığı güne kadar sürecek bahanelerle yalanlar olduğu sürece bu konu gündemden düşmeyecek
2-Konuştukça nereye varacağız?
konuştukça bazılarının hiç hoşuna gitmeyecek gündemden hiç düşmeyecek özellikle bu konuda rahatsızlığı olanların burda olduğumuzu hatırlatacaz
kimin olduğunu belli (hh ve ia)
3-Artık forumda büyük küçük ayrımı yapmamaya başladı bu bize yakışıyor mu ?
bu konu hakkında bişe diyemem kendi adıma ogle bişe yapmadım
4-Sizce artık sahada futbol oynayan oyunculara destek olma zamanı gelmedi mi ?
artık bu kelimeler kabak tadı vermeye başladı insanlar zaten destek oluyor.
tribünde eksiğimiz vardır gruplar halinde bağırılıyor herkez aynı şeyi bağırsa çok daha iyi olur ama tribünler destekliyor.
5-Geldi de işimize mi gelmiyor ?
tribinün tek isteği fatih tekkedir.onuda dalga geçerek saçma sapan bahanelerle insanları salak yerine koyan yönetime laf diyemıcekmı tepkisini dile getiremıcekmı
kimse futbolculara bişe demıyor gökhan ünal bile stadda bağrıldı herkez tarafından
şu taraftarla ugraşmayı kesin artık
Yorum
-
İlk olarak jomal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok taraflı bir video herkes Fatihi kimin istemediğini biliyor bunu başkana yıkmak acizliktir. suçlu varsa H.H ve Kaptandır bu çok açık'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!
Yorum
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTsunami, 'kardeşi'i yanlışlıkla yazdın galiba.'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!
Yorum
-
İlk olarak 61TSunami61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledogru fatıh sucludur tek sucu nedır bılıyormusunuz yonetım ıcın tamamen konusup ortalıgı karıstırmamıstır tek sucu bu bence adam herseyı yakıp trabzona gelmek ıstıcek suclu olcak he ne dıım artık
hemde eski kaptan için?
doğru diyorsanız bu davranışa helal olsun size22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...
Yorum
-
Orhan Aydın
İlk olarak 61TSunami61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlıslık derken
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Ersun Hoca gönderildi,
- Bross Gönderildi,
- Fatih şahsi emeller için alınmadı,
- Albayrak yönetimine 40 milyon borç için ALLAH belanızı ver(me)sin diye beddua ederken, bu yönetimin 150 milyonluk bocu için büyüyoruz, iş yapıyoruz diyerek arka çıkıyoruz,
- Stat için skandal laflar edildi,
- Tüm manevi değerlerimiz çiğnendi,
daha da sayarım, bunlara rağmen taraftarlıktan mı çıkalım öyle mi ?
Ne diyeyim, (atasözüdür, şahsi değil) bize semer vuran çok olur.
İşte bu nedenle haklısınız, bize semer vuran çok olur... Çünkü klavye icad oldu, mertlik bozuldu... (söz size değil, geneldir)
Yorum
Yorum