Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• forum edebiyat parçalama yerimi
    öyle bir şey olabilirmi
    uzun yazıyorlar tıpkı şenol güneş gibi uzun konuşuyorlar
    ama hiçbir şey anlatmıyorlar
    bu kadar şey yaşanmış dedikodu diyip çıkıyorlar işin içinden
    ama uzun yazıyorlar bazıları bazılarıda çok güzel yazdın diye pohpohluyorlar
    gerçeği yazmak ve bunu en kısa şekilde yazmak
    yazamıyorsan,yaşanan olaylardan bir şey çıkaramayıp dedikodu diyorsan
    yazma
    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• -Hayrettin Emice, Fatih transferini neden dondurdunuz ???
      -Fatih Tekke ile bugün telefonda görüştük.Baktık hattı TrabzonCell`li değil biz de bu transferi dondurduk.

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başkan ve teknik direktörden sonra sağlık işlerinden sorumlu, hani şu Yattara’nın sakatlığına teşhis koyamayan, Gineliyi sakat sakat sahaya sürenlerden sorumlu yönetici de konuştu.
        “Fatih Tekke düzeni bozardı” diyen tıp adamı, 1,5 sene evvel Trabzonspor’a gelmek üzereyken, kıvrak zekâsı ile herkese çalım atan Burak Yılmaz için, gururlanarak “Bizim oyuncumuzdur” demeyi ihmal etmedi
        .

Bu yazılanlardan ne anlaşılıyor? Allah aşkına, nasıl dedikodu? Adam yazmış işte, mesele Orak ayından başladığını, bu zamanda bile olsa kimin neler söylendiğini... Bu yazıdan bahsedilen yöneticinin İhsan Alioğlu olduğu anlaşılmıyor mu?

Ve bahanelere sıra gelmişti:
        “Biz burada olduğumuz sürece Fatih Tekke kapıdan içeri giremez” diyen zatı muhteremin oluşturduğu yönetim kurulu mu ciddi bir çalışma yaptı? Bu ciddi çalışma; şirketinden çıkardığı bazı işçilere ve yönetim tarafından, susması istenilen bazı kişilere Trabzonspor’da iş vermek midir?
        Tüm ısrarlı aramalarına rağmen Fatih Tekke’ye ulaşamamışlar(!) İstanbul’un orta ölçekli ilçesi büyüklüğündeki Trabzon’da Fatih’i arayıp bulamamak, çok komik olsa gerek.

Hayrettin Hacısalihoğlu değil mi bu bahsedilen kişi? Nasıl dedikodu bu? Bu yaşanılan süreç hepimizin gözü önünde cereyan etmedi mi? Bunca zaman burada dedikodu mu yapuyor bu insanlar?

Şu koyulaştırdığım kısımla ilgili bir sıkıntım var. Lütfen yanlış anladıysam düzeltin beni.
        Bahsi geçen "takımın dengesini bozar" beyanı transferin dondurulma nedeni olarak belirtilmiştir. Yani artık ligler başlıyor ve bu konunun uzaması takımda sıkıntıya yol açar anlamında bir beyandı. Çok da haklı bir beyan. Transferin dondurulması yönetimin kararı idi. Ancak günlerdir bu beyan nedense Fatih Tekke'nin transferinin istenmemesi ya da başkanla diğer yöneticilerin bakışı farklı imiş gibi gösteriliyor. Hiç kimse de düzeltme yapmıyor.

İkincisi Burak bizim oyuncumuz artık. Destek vermek kadar doğal bir şey olamaz. Son derece doğru bir açıklama.

Ama asıl sorgulanması gereken kulübü maddi manevi belki de şampiyonluktan eden bir insanın hala orada konuşabiliyor olması.. Bross kör derken ne kadar da haklıymış..

Yorum

• brooss olayi tam bir sener filmi

tekke olayida tam bir haci filmi

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu koyulaştırdığım kısımla ilgili bir sıkıntım var. Lütfen yanlış anladıysam düzeltin beni.
            Bahsi geçen "takımın dengesini bozar" beyanı transferin dondurulma nedeni olarak belirtilmiştir. Yani artık ligler başlıyor ve bu konunun uzaması takımda sıkıntıya yol açar anlamında bir beyandı. Çok da haklı bir beyan. Transferin dondurulması yönetimin kararı idi. Ancak günlerdir bu beyan nedense Fatih Tekke'nin transferinin istenmemesi ya da başkanla diğer yöneticilerin bakışı farklı imiş gibi gösteriliyor. Hiç kimse de düzeltme yapmıyor.

İkincisi Burak bizim oyuncumuz artık. Destek vermek kadar doğal bir şey olamaz. Son derece doğru bir açıklama.

Ama asıl sorgulanması gereken kulübü maddi manevi belki de şampiyonluktan eden bir insanın hala orada konuşabiliyor olması.. Bross kör derken ne kadar da haklıymış..

Gürcan ağabey,

Ben bu açıklamayı doğru bulmuyorum, en azından neden olarak lig maçlarının başlamasını öne sürmek bana göre samimiyetsizliktir.O zaman çıkıp sormak isterim, madem bu transferde samimiydiniz o zaman neden Rusya'da lig biter bitmez bu işi bitrmediniz.Neden bu transferi Antalya kampına yetiştirmek için çaba göstermediniz?

Başkan, başkan yardımcısı, sağlık ekibi başkanı v.s. bu konuda ne düşünüyorlar bilmiyorum, ancak yaptıkları açıklamalardan farklı düşünmediklerini, sadece süreci değişik boyuta çektiklerini görüyoruz.

Bir zamanlar Fatih Akyel'de bizim futbolcumuzda ama ben onuda istemiyordum.Destkede veremedim, vermekte istemedim zaten.Çünkü bu camia etik değerleri ile büyük bir değerdir.Geçmişte Trabzon'a hakaretler eden bir adamı sen bu takımın başına kaptan yaparsan millet sana bir yerleri ile güler.

Burak belki şimdi bizim futbolcumuz oldu eyvallah ama bu demek değildirki geçmişte bizim için söylediklerini unutalım...

İhsan Alioğlu konusunda Hugo Bros yerden göğe kadar haklıydı.Ama haklı olmak bir şeyleri değiştirmiyor maalesef...
            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Fanatikteki anket:

ANKET

Trabzonspor'da bir türlü gerçekleşmeyen Fatih Tekke transferinde sizce kim hatalı?

Trabzonspor yönetimi %69 22.473 oy

Fatih Tekke ve menajeri %31 10.219 oy

Toplam oy: 32.692 kişi
              Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• Fatih Tekkeyi alirsin veya almazsin. bu foruma bir haftada 500 sayfa attiran; Fatih Tekkenin alinmamamsi degil. Fatih Tekkein alinmaycagi 6 ay oncesinden belliyken; basta taratara; sonra Fatih Tekkeye ve Senol hocaya oynanan Ali Cengiz oyunlaridir..

Yonetimin haysiyetsiz; surekli aciklama degistiren; tukurdugunu ertesi gun yalayip tekrar tukuren tutumudur..

Boyle bir yonetim anlayisini taraftarimiz kabullenemedigi icin bu baslik bir cigliga donusmustur..

bunu goremeyip; sirf Fatihi almadilar diye yonetime dusman kesildiniz seklinde yazilar yazan arkadaslarin yorumlarini art niyet olarak degerlendirmemek icin anlayis seviyeleri ile irtibatlandiriyorum.

Yorum

• Bu konu kilitlenmeli artık. Fatih sene sonuna kadar gelmeyecek. sene sonuna kadar gelmeyecekse bu konu neden aktif hala. bos tenekenin gürültüsü cok olur. hem bu konuyu konusacaksınız hemde diger oyunculara destek verilecek. nasıl olacak bu. diger oyuncuların emegine saygısılıktır. biz bu konuyu konustukca diger oyuncularda fatih antipatisi ortaya cıkabilir, kim bu fatih bizden ne farkı var, gelsin o oynasın o zaman derler. burda da, stadta da fatih ismi soylenmemeli. kimse trabzonspor da büyük değil. tepki olacaksa gidin yönetime pankartla yapın.

Yorum

• Istedigin kadar kilitle; bi ankete 4 gunde 30 bin taraftar oy atmissa; taraftarin %70'i ayaga kalkmissa; kitleye kitleye bitiremezsin sen bu konuyu..

Yorum

• Bu meselenin Yönetim-Fatih Tekke meselesi olduğunu düşünmüyorum.

Bu mesele Yönetim-Taraftar meselesi.

Yorum

• Anketin 2. seçeneğinde menajeri kaldır sadece Fatih hatalıdır diye yaz. Yönetim hatalı şıkkı %90'ı geçer.
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Bu memleketin tek akıllı taraftarı siz misiniz ?

Ne zaman nlaycaksınız, Fatih Tekke konusunun konuşulması, bizim oyuncularımıza değil, mevcut yönetime eleştiri getirmek için konuşuluyor.

Görünen şu galiba, biz Trabzonsor'u tutarken de, BMN ye yazarken de amacımız Fatih Tekke.

Ben 26 yaşındayım, aklım erdiğinden beri Trabzonsporluyum. Fatih burda iken de, değil iken de.

Artık insanları yargılamaktan vazgeçin.

Ayrıca FAtih kendi röportajında;

- Ben Fatih Tekke'yim, büyük olan ben değil, Trabzonspordur. Trabzonspor istesin 10 tane Fatih alır,

demedimi ?

Bizim savunduğumuz oyuncu bunları derken, biz nasıl kalkıp da şahısları Trabzonspor'dan büük görürüz.

Tutturdunuz bir laf, sakız gibi çiğniyorsunuz. Yeter da.

Burda ahkam kesenler, önetim Yattarayı satmak istediğinde de, kalkıp onların arkasında durmuş muydunuz ?

Yoksa o beddua ve ah edenlerin içinde siz de var mıydınız ?

Dünü, bugünü bir düşünün, ondan sonra gelin konuşalım.

burda yazılanların, söylenenlerin hiçbirisi, takımı eleştirmek için değildir. Bizim sıkıntımız şahsi emellerini bu takıma karıştıran, bizlere yaan konuşan insanların hala daha, adına takıma zarar veriliyor diyerek savunulmasıdır.

Bu takıma, Şenol Hoca sevdası sürdürerek 2 hocanın başını yemen zarar vermedi (Hoca ile sıkıntınm yok), 2016 için tek kelime konuşmaması takıma, şehre zarar vermedi, stad için tek adım dahi atmaman zarar vermedi, oyuncuların paralarını vermemen zarar vermedi, ölen kardeşlerimizin cenazesine, anma törenlerine gitmemek, her ölünün peşinden mi gideceğiz demek zarar vermedi, ama bu forumda Fatih Tekke diyip, yapılanları konuşmak cümle aleme zarar veriyor hemi.

Anlatın, okuması çok zevkli oluyor....

Yorum

• arkadaş kilit isteyen arkadaş bu başlık kilit yerse başınız gögemı erecek bırakın isteyen istediğini yazsın döksün içindekileri zaten olmayacak transfer bari milleti bırakın yazsın istemıyosanızda girmeyin başlığa başka başlılara takılın anlamıyorum bunu

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu memleketin tek akıllı taraftarı siz misiniz ?

Ne zaman nlaycaksınız, Fatih Tekke konusunun konuşulması, bizim oyuncularımıza değil, mevcut yönetime eleştiri getirmek için konuşuluyor.

Görünen şu galiba, biz Trabzonsor'u tutarken de, BMN ye yazarken de amacımız Fatih Tekke.

Ben 26 yaşındayım, aklım erdiğinden beri Trabzonsporluyum. Fatih burda iken de, değil iken de.

Artık insanları yargılamaktan vazgeçin.

Ayrıca FAtih kendi röportajında;

- Ben Fatih Tekke'yim, büyük olan ben değil, Trabzonspordur. Trabzonspor istesin 10 tane Fatih alır,

demedimi ?

Bizim savunduğumuz oyuncu bunları derken, biz nasıl kalkıp da şahısları Trabzonspor'dan büük görürüz.

Tutturdunuz bir laf, sakız gibi çiğniyorsunuz. Yeter da.

Burda ahkam kesenler, önetim Yattarayı satmak istediğinde de, kalkıp onların arkasında durmuş muydunuz ?

Yoksa o beddua ve ah edenlerin içinde siz de var mıydınız ?

Dünü, bugünü bir düşünün, ondan sonra gelin konuşalım.

burda yazılanların, söylenenlerin hiçbirisi, takımı eleştirmek için değildir. Bizim sıkıntımız şahsi emellerini bu takıma karıştıran, bizlere yaan konuşan insanların hala daha, adına takıma zarar veriliyor diyerek savunulmasıdır.

Bu takıma, Şenol Hoca sevdası sürdürerek 2 hocanın başını yemen zarar vermedi (Hoca ile sıkıntınm yok), 2016 için tek kelime konuşmaması takıma, şehre zarar vermedi, stad için tek adım dahi atmaman zarar vermedi, oyuncuların paralarını vermemen zarar vermedi, ölen kardeşlerimizin cenazesine, anma törenlerine gitmemek, her ölünün peşinden mi gideceğiz demek zarar vermedi, ama bu forumda Fatih Tekke diyip, yapılanları konuşmak cümle aleme zarar veriyor hemi.

Anlatın, okuması çok zevkli oluyor....

Güzel,yazmışsın...''her ölünün peşinden mi gideceğiz '' cümlesini kim kurdu ?
                              Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın

Diego Armando Maradona

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Anketin 2. seçeneğinde menajeri kaldır sadece Fatih hatalıdır diye yaz. Yönetim hatalı şıkkı %90'ı geçer.
                                Aynı ankette HH ile ilgili ayrı bir seçenek olsa ne olur.

Ya bu tek tarafta olma zorunluluğunun hissedilmesine anlam veremiyorum.

Arkadaşlar illa bir cenahta olmak zorunda değilsiniz, yapmayın...

Yorum

Yükleniyor...
                                X