Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• inatlaşmayalım artık renkdaşlar kaç üyemiz gitti bu mesele yüzünden

artık ortak bir nokta bulalım ve başarının istikrarla geleceğini unutmayalım bitsin artık bu düşünce kargaşası
    22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başlığı ne zaman kapatacağımızı biz çok iyi biliyoruz arkadaşlar.

Sezon sonuna kadar açık kalmayacağını bilmenizde fayda var.
      Sezon sonu tekrar mı açılıcak o zaman..

Bence Fatih başka bi takıma giderse bu başlık kapatılabilir. Sezon sonuna kadar Zenith'te kalırsa başlık kapanmasın..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Facebookta bazilari 9. dk'da Fatih Tekke tezahurati yapmayi planliyorlar. Maca giden arkadaslarin onlara katilmamasi ve yapilirsa destek verilmemesi gerekir diye dusunuyorum.
        HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak chelles61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Facebookta bazilari 9. dk'da Fatih Tekke tezahurati yapmayi planliyorlar. Maca giden arkadaslarin onlara katilmamasi ve yapilirsa destek verilmemesi gerekir diye dusunuyorum.
          maç sırasında bağırılmayabilir ama maç bittikten sonra veya maçtan önce olabilir tabiki oyuncularada tam destek verilmeli, tepkinin oyunculara değil fatihi istemeyen yöneticilere olduğu hissetdirilmeli
          Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• hergün bütün sitelri dolanıyorum sonra bu sayfaya bakıyorum belki diye yine yok yine yok

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu memleketin tek akıllı taraftarı siz misiniz ?

Ne zaman nlaycaksınız, Fatih Tekke konusunun konuşulması, bizim oyuncularımıza değil, mevcut yönetime eleştiri getirmek için konuşuluyor.

Görünen şu galiba, biz Trabzonsor'u tutarken de, BMN ye yazarken de amacımız Fatih Tekke.

Ben 26 yaşındayım, aklım erdiğinden beri Trabzonsporluyum. Fatih burda iken de, değil iken de.

Artık insanları yargılamaktan vazgeçin.

Ayrıca FAtih kendi röportajında;

- Ben Fatih Tekke'yim, büyük olan ben değil, Trabzonspordur. Trabzonspor istesin 10 tane Fatih alır,

demedimi ?

Bizim savunduğumuz oyuncu bunları derken, biz nasıl kalkıp da şahısları Trabzonspor'dan büük görürüz.

Tutturdunuz bir laf, sakız gibi çiğniyorsunuz. Yeter da.

Burda ahkam kesenler, önetim Yattarayı satmak istediğinde de, kalkıp onların arkasında durmuş muydunuz ?

Yoksa o beddua ve ah edenlerin içinde siz de var mıydınız ?

Dünü, bugünü bir düşünün, ondan sonra gelin konuşalım.

burda yazılanların, söylenenlerin hiçbirisi, takımı eleştirmek için değildir. Bizim sıkıntımız şahsi emellerini bu takıma karıştıran, bizlere yaan konuşan insanların hala daha, adına takıma zarar veriliyor diyerek savunulmasıdır.

Bu takıma, Şenol Hoca sevdası sürdürerek 2 hocanın başını yemen zarar vermedi (Hoca ile sıkıntınm yok), 2016 için tek kelime konuşmaması takıma, şehre zarar vermedi, stad için tek adım dahi atmaman zarar vermedi, oyuncuların paralarını vermemen zarar vermedi, ölen kardeşlerimizin cenazesine, anma törenlerine gitmemek, her ölünün peşinden mi gideceğiz demek zarar vermedi, ama bu forumda Fatih Tekke diyip, yapılanları konuşmak cümle aleme zarar veriyor hemi.

Anlatın, okuması çok zevkli oluyor....
              Trabzonspor u en çok ben düşünüyorum ağzını bırakın. bu konuşmalarınızla bi 25 senemizi daha yiyeceksiniz. Trabzonsporun kadrosundaki oyuncuları konuşun onlara moral verin. Her maç Fatih Tekke diye bagırmaya, her maç sonu bu forum da onun adını anmaya, gazetelerde gündem oluşturmaya devam edin. ne kazanakcaksınız. kadrodaki oyuncuları sogutmaktan baska bir seye degmez. bunları yazıyorum ama Trabzonsporu yada fatih tekkeyi en az sizin kadar seviyorum. Bide lafı agzında sakız eden sizsiniz. sanki fatih süpermen, gelecek ve saydıgın bütün sorunlar düzelecek. yazdıgın bütün sorunların fatihin gelmesiyle bir alakası yok ama o gelince unutacaksınız oylemi.

Fatihin gelmesi ikimizin ortak fikri ama ben fatih gelmesi kesinleşene kadar bu konunun diger oyunculara zarar verdiği kanısındayım. özellikle forvetlerin.

Yorum

• Trabzonspor'un forvetleri kim?

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor'un forvetleri kim?
                  Umut Guti Murat tosn

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    forum edebiyat parçalama yerimi
                    öyle bir şey olabilirmi
                    uzun yazıyorlar tıpkı şenol güneş gibi uzun konuşuyorlar
                    ama hiçbir şey anlatmıyorlar
                    bu kadar şey yaşanmış dedikodu diyip çıkıyorlar işin içinden
                    ama uzun yazıyorlar bazıları bazılarıda çok güzel yazdın diye pohpohluyorlar
                    gerçeği yazmak ve bunu en kısa şekilde yazmak
                    yazamıyorsan,yaşanan olaylardan bir şey çıkaramayıp dedikodu diyorsan
                    yazma
                    Sizinle aynı görüşte olsaydım bu kadar sertleşir miydiniz miydiniz genç kardeşim?... Forum edebiyat parçalama yeri değil evet, sokak ağzıyla mı konuşalım... Ya da İsterseniz BMN'nin resmi görüşü diye bir deklarasyon yayımlansın, bizler de okuyup geçelim herkes rahat etsin.

Bitirim mahalle kabadayısı tavrını kendinize yakıştırıyorsanız devam edin. Hayatınızda görmediğiniz 2 dakika çay içmediğiniz bir büyüğünüzün düşünceleri için söyleyecek daha usturuplu iki cümleniz yoksa burada kalsın, fazlasına değmez... Varsa, paylaşın birikimlerinizden faydalanalım. Büyük harf küçük harf konusunda biraz daha özenli olursa sevinirim.

Yorum

• forumda ilk defa bu kadar kutuplaşmalar görüyorum .. bu iş tehlikeli olmaya başladı ama başlık devam etmeli .. oluşturduğumz bu kilidi birlikte açmalıyız

Yorum

• arkadaşlarrr buu videooyu izleyin..size görsemli fatih tekke transferinin gerçekleri

Yorum

• Ya bir kaç merakım var biri gidere bilir mi?

1-Bu konu daha ne kadar konuşulacak ?

2-Konuştukça nereye varacağız?

3-Artık forumda büyük küçük ayrımı yapmamaya başladı bu bize yakışıyor mu ?

4-Sizce artık sahada futbol oynayan oyunculara destek olma zamanı gelmedi mi ?

5-Geldi de işimize mi gelmiyor ?

Saygılarımla ....

Not : Biri yanıtlarsa çok sevinirim gerçekten merak ediyorum bunu ?
                          Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Bu konuyu konuşmamız sahadaki oyunculara destek vermemize engel değil.

Yorum

• İlk olarak OZDEN KAYA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor u en çok ben düşünüyorum ağzını bırakın. bu konuşmalarınızla bi 25 senemizi daha yiyeceksiniz. Trabzonsporun kadrosundaki oyuncuları konuşun onlara moral verin. Her maç Fatih Tekke diye bagırmaya, her maç sonu bu forum da onun adını anmaya, gazetelerde gündem oluşturmaya devam edin. ne kazanakcaksınız. kadrodaki oyuncuları sogutmaktan baska bir seye degmez. bunları yazıyorum ama Trabzonsporu yada fatih tekkeyi en az sizin kadar seviyorum. Bide lafı agzında sakız eden sizsiniz. sanki fatih süpermen, gelecek ve saydıgın bütün sorunlar düzelecek. yazdıgın bütün sorunların fatihin gelmesiyle bir alakası yok ama o gelince unutacaksınız oylemi.

Fatihin gelmesi ikimizin ortak fikri ama ben fatih gelmesi kesinleşene kadar bu konunun diger oyunculara zarar verdiği kanısındayım. özellikle forvetlerin.
                              İşte yapmak istediğiniz bu.

İnsanları devamlı suçlayarak konuşuyorsunuz. HErkes kendince düşünür Trabzonspor'u. Herkes kendince en büyük Trabzonsporludur. Hangi konuşmalarımız ile bir 25 senenizi daha yiyeceğiz ? Başarısız olan, yalan konuşan, basiretsiz bir yönetim sergileyen, geçmiş yönetimlere yönelttiği bütün eleştirileri bugün kendisi yapan bir yönetimi eleştirmek, arkadaşım yanlış yoldasın demek suç mudur ? Ben 6-7 ay önce başladım Sadri Şener bu yanındakiler seni götürecek demeye. Baktım ki temizlemiyor o zaman onu da dahil ettim. Trabzonspr’un yönetilmediğini, kötü yere gittiğini söylemek suç, boşverin, her zaman destek mantığı ki yönetim bazında çok gereksizdir mantığı ile gitmek taraftarlık. Kusura bakmayın ben taraftar değilim o zaman.

Eğer biraz dikkatli bakarsanız görecekseniz gerçekleri. Artık taraftar Fatih gelsin demei bıraktı, heyecanı bitti, bitirildi, artık olay bunun perde arkası. Yönetimin ne düşündüğü, neden bu transferi bitirmediği, Trabzonspor’un nasıl yönetildiği (yönetilmediği). O kulüp binasında her mikrofona yeni ünlü olmuş şarkıcı gibi konuşan insanların neden o koltuklarda oturdukları. Ama yok değil mi ? Biz burda sayfalarca, paragraflarca, cümleler dolusu anlatacağız, siz gelip bu konu zarar veriyor diyeceksiniz bizim bu kadar yazımız heba olacak. Ne kadar kolay ya. Bir insana yafta yapıştırmak.

yazdıgın bütün sorunların fatihin gelmesiyle bir alakası yok ama o gelince unutacaksınız oylemi.

Ne kadar ezber bir cümle. Sadece haklı çıkabilmek adına, aklınızdan ne geçerse yazıyorsunuz. Biz eleştiriyi Fatih için yapıyoruz öyle mi ? Maddi konuda dem vurmamız, kulübün yönetilmediğini söylemek Fatih için, manevi değerleri kaybettiğimizi söylemek Fatih için, 2016 taarruzu Fatih için, stat için söylediklerimiz Fatih için, Burak Yılmaz denen adam için söylediklerimiz Fatih için, bu kadar basit ve ucuz öyle mi ? Demek o gelse biz bırakacaktık bunların peşini öyle mi ? Siz bizi kim ile karıştırıyorsunuz. Bu forumda forvetin esamesi konuşulmuyorken, biz BMN radolarda elimizde istatislik ile bağırıyorduk.

Yazık be, valla çok yazık. Asıl siz bakın bakalım bir oyuncu yada konu için siz neler harcıyorsunuz ?

Bu takım içinde ki oyuncuların biz taraftardan önce o kadar çok sorunu var ki, inanın biz akıllarına bile gelmiyoruz. Neden geçen seneki huzur, arkadaşlık yok bu takımda. Tek sorumlu taraftar mı ? Ersun Hocadan sonra bozulan bu huzuru neye bağlayacağız. Sözde onu kovduran taraftar mı ?

Size bir laf edeyim, camia içinde bulunan bir kişinin kendi ağzından dökülen laflardır;

- Ersun Hocaya oynanan oyun, şu an Brooss için oynanıyor, bırakıp gitmesi için.
                              -
                              Ama İspat edemiyoruz, isim söyleyemiyoruz ya, gene müfteri oluruz, önemli değil.

Forum genelinde herkes bildiğini okuyor, kimse kimseye dokunmuyor, bırakın da o zaman bu başlıktaki insanlarda istediği gibi yazsın, özgürce konuşsun. Akıllarında yazarken acaba hangi adam çıkıp da bana yafta yapıştıracak düşünscesi olmadan…
                              En son Recep Alkan tarafından düzenlendi; 23.01.2010, 18:16.

Yorum

• İlk olarak YoldaS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya bir kaç merakım var biri gidere bilir mi?

1-Bu konu daha ne kadar konuşulacak ?

2-Konuştukça nereye varacağız?

3-Artık forumda büyük küçük ayrımı yapmamaya başladı bu bize yakışıyor mu ?

4-Sizce artık sahada futbol oynayan oyunculara destek olma zamanı gelmedi mi ?

5-Geldi de işimize mi gelmiyor ?

Saygılarımla ....

Not : Biri yanıtlarsa çok sevinirim gerçekten merak ediyorum bunu ?
                                İşin en kolayı çamur atmak. Yönetim istememiş de, oyun oynamışlar da falan filan... Başkan yalancı, Şenol Güneş palavracı, Hacısalihoğlu Allahsız, Gökhan Ünal kazma, Umut Bulut balta, Ersun stajyer, Broos Belçika köylüsü, Ünal Karaman sahtekar, Ergun Ata satılık, daha binlerce şey... Tertemiz iki şey kalmış geriye, bizim ÇÇM(çekirdek çitleme merkezi) ve Fatih Tekke. Bu ikisi kurtaracaklar kulübü...

Yorum

Yükleniyor...
                                X