Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tamam gelsin ya da gelmesin HACISALİHOĞLU TRABZONSPORUN üstündedir demek istediğini anladım senin...
    Ömer, afedersin ama malesef bi bok anlamadın. Fatih Tekke'yi savunmayanlar Hacısalihoğlu'nu da savunmuyor. Hiç kimseyi savunmuyor. Yaşanalardan kulübün her anlama kötü etkileneceğini savunuyor.

Kendimden biliyorum.
    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• sizin sorununuz ne yaa??
      tamam fatih gelseydi iyi olurdu ama bir ismin üstünde takılı almak yobazlıktan başka bişey değil..
      TRABZOSPORUN EN BAŞTA FORVETE İHTİYACI VAR FATİH TEKKEYE DEĞİL..
      bir isim üzerinden bir kulüp bu kadar yıpratılmaz..bu takımda geriye kalan 25 tane topçu var..ayıptır günahtır..
      elinizi vicdanınıza koyun..umut yerine veya teofilonun yerine koyun kendinizi..
      FORVET İSTERİZ DEMEK BAŞKA BİŞEY FATİH TEKKEYİ İSTİYORUZ DEMEK BAMBAŞKA BİŞEY..
      kimse trabzonspordan üstün değildir..fatih tekke üzerinden trabzonsporu yıpratmaya kimsenin hakkı yok..
      yarın bu yönetim gidecek yenisi gelecek onuda beğenmiyeceksiniz..sahip çıkmadığınız sürece bu futbolcular size hiç bir şey kazandıramaz..
      gökhan ünalın arkasından demediğinizi bırakmadınız..birazda olsun haklı değil miydi??
      her gol kaçırılınca fatih tekke diye bağırılır mı akıl var mantık var..
      BABANIZ SİZ ZAYIF GETİRİNCE SEN GİT YERİNE BAŞKA EVLAT GELSİN DİYOR MU??
      SAHİPLİK DUYGUSUNDAN Bİ HABER DUYGUSUZ İNSAN TOPLULUĞU OLDUK HEPİMİZ..
      yazıktır..umarım bu yazdıklarımdan sonra tekrar düşünür mantıklı kararı verirsiniz..
      GİTTİĞİMİZ YOL YOL DEĞİL..
      bir an önce fatih şu toplantıyı yapsın ve bu başlık kilitlensin istiyorum yeterince karaladık kulübü..

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yönetimi savunmak değil amacım. Hacısalih'i beğenen biri de değilim zaten. Ama yönetim takımı iyi duruma getirmek için var. Forvet lazım denildi, Teofilo'yu aldılar.

E taraftar artık hangi akıl mantık ile Fatih diye bağıracak birisi bunu açıklayabilir mi bana? Misal, yönetim Fatih'i değil İbrahimovic'i alsaydı şimdi hala Fatih'i isteriz mi diyecekti taraftar? Forver dendi, adamlar aldı işte forvet. Bu neyin kavgası?

Hee tabi ki Fatih alınabilirdi. Devre başında sessiz sedasız iş büyümeden alırdın, risksiz temiz iş yapılmış olurdu. Yönetimin hatası Fatih'i almamak değil net olmamak, işi bu kadar büyütmek oldu..

Sivasspor maçında Teofilo tek forvet çıkarsa o statta Fatih Tekke diye bağıracak taraftar defolsun gitsin. Yönetimin olamadığı kadar net konuşuyorum..
        Tamam haklısın Fatih alınayabilirdi abi.

Ama neden adam gibi çıkıp FATİH i almıyorum kardeşim. ŞAHSİ menfaatlerim yüzünden , kişisel kavgam yüzünden almıyorum diyemedi ?

Sen dürüst olursan herkes seni sever. Fatih i biz niye seviyoruz? babamın oğlu mu Fatih? Tamam gol atar atmaz iyi oyuncudur kötü oyuncudur ayrı mevzu ama ADAM GİBİ ADAMDIR.

Yönetim ise alttan iş yürüten sinsi bir tilkidir. hacısalihoğluna söz geçiremiyorsa BAŞKAN ADAMLIK YAPIP İSTİFA etsin biz FATİH den çok onu severiz. yemin edebilirim bu konuda

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hayırlısı olsun.
          Sabahtan beri okuduğum en mantıklı yorum valla ....

Kısa ve Öz .......
          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şimdi giriebildim nete. Fatih olayında son durum nedir acaba? Net bir sonuç varmı? Yoksa hala bir umut içinde beklemedemiyiz her zamanki gibi..
            iskender abi ne sen sor ne biz söyleyelim..kısaca her şey bitti..

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Allah Allah ne zaman söyleyecekler aldıklarını acaba sürpriz mi olacak

belki de

bekleyelim ve görelim
              Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Başkanında Fatihten farkı yok biri sahada mücadele ediyor biri dışarda. Sanki istendimi alamıyacağını bilmiyoruz sayın başkanım! Çık delikanlı gibi açıklamanı yap öle yok şu oldu yok bu oldu gibi bahanelere sığınma.

Trabzon Spor taraftarı yapılan iyiliğide kötülüğüde unutmaz Başkanım
                Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• İlk olarak InfiniTy Da®k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu iş yattı, yarın basın toplantısı düzenlicek Fatih.
                  Hadi ya Fatih'i almazlarsa yönetim topun ağzında demektir. Her maçta Fatih Tekke diye bağırırız. Protesto yürüyüşleri yaparız. Sabrediyorum. Eğer Fatih'i almazlarsa yönetim benim gözümde sıfırlanır. Gereken neyse her türlü tepkiyi veririrz Alahın izniyle..

Yorum

• ya söylemesi ne kadar kolay..bana kalırsa fatih in buraya gelmek istediği falan yok...en azından askerlik sorununu halledinceye kadar..yönetim şimdiye kadar almak istemiyodu diye olayı yönetimin üstüne yıkıyodu ama yönetim almak isteyince belki de şimdi başka bahaneler çıkacak ortaya..ben olsam tekke nin yerinde bende gelmem..adamın askerlik hakkı yanacak sonra aldığı para yarı yarıya düşecek sonra bide kurşunlamalarla uğraşacak..bana kalırsa gelmez tekke..
                    hep destek tam destek!!!

Yorum

• bence sorun para değildi.Fatih Tekke de boş mukaveleye imza atardı bence.Ama Fatih daha önce yönetimden birilerine kırıldı.Şimdi de Fatih Tekke aynı tabloda yer almak istemiyor.Çünkü hiçbir şey olmamaış gibi davranacak kadar karaktersiz bir adam değil bence.Taraftar arkadaşlar bu konuda bence Fatih Tekke ye anlayış göstermeli.

Yorum

• bir fatih konusu icin bu takima sirt döndük arkadaslar...o formanin ne gunahi var..onun icindekilerin ne gühani var...

bu hafta sivas gelip trabzonda bizi yenerse ezerse hala tekke diyemi bagiracagiz...kapasin su konu artik..takima destek olalim..

dunyanin hic biryerinde böyle acaip taraftar yoktur(tabiki asena tarzi yonetimde yoktur)

baskana asbaskana salliyalim derken yada tekkeye bu takima zarar veriyoruz arkadaslar...

baskaninda asbaskaninda tekkeninde gühanim kadar degeri yok..ben bu formayi ne sener , ne hacibey,nede tekke icin sevmedim...

kusura bakmayin ama cok ayip ediyoz cok...bu takimda serkanlar ,umutlar,onurlar,giraylar ve daha bir cogu var..onlari motive etmeliyiz..

hani kendimizi istanbul klupleriyle bir tutuyoz ya, onlar bu olay karsisinda bi taraflariyla gülüyo bize.. tam istedikleri oldu
                        tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Bence artık başlık kapatılmalı.
                          Yoksa Fatih Tekke'nin ardından pek birşey kalmayacak.
                          "Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"
                          "Trabzonlu değil Trabzonsporlu"
                          43 Kütahya
                          41 Kocaeli

Yorum

• taraftar onu aklamak için kulübe bağlı ne kadar "efsane" olmuş isim varsa hepsine yalancı dedi...ünal, şenol hoca, faruk özak, sadri şener ve transferi engelleyen (!) diğer fesatlar... fatih için millet neredeyse bordo-mavi'den geçti ama o -sebebi ne olursa olsun- anlaşamadı yine...çık boş mukaveleyi imzala, koşulsuz anlaşmayı kabul et, biz de kahramanımıza sarılıp onu omuzlarımızda yükseltelim...her transfer döneminden önce" para önemli değil" deyip sürekli maddi konularda sorun yaşamak neyin nesi? fatih bu kulüpte en yüksek ücreti alacak oyuncu olmalıdır buna kuşku yok, ancak yönetimin seni transfer etmek için bir talebi yokken, çıkıp ben dönmek istiyorum, hiçbir şartım yok, para önemli değil deyip milleti gaza getirdikten sonra, yönetimi de ateşe atıp 2. kez kenara çekiliyor... madem yönetim senin maddi isteklerini karşılayamıyor konuşma o zaman.

aklıma" şampiyonluk için sol kolumu veririm" demesinin üzerinden 3 ay geçmişken verdiği " trabzon' dan gideceğim bu kadar basit" mealindeki mülakatı geliyor.

benim izlediğim en yetenekli yerli oyuncuydu bundan zerre kuşkum ama maalesef olmayınca olmuyor, artık zorlamanın da bir manası yok. fatih'le köprüleri atmak da manasız, sezon sonunda gelip sözleşmesini imzalar, istemezse de kazan'da devam eder kariyerine...
                            (kukla, 19.01.2010 20:51 ~ 20:52)

eksi sozlukden bir arkadas cok guzel ozetlemis....
                            "Bu kupaları pazardan almadık, herkes haddini bilecek”

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Canım benim ben yönetime inanmıyorum zaten

Ersun Yanal güyaaa bizim yüzümüzden gitmemiş miydi ?

Ersun Yanal'ı bizim için gönderenler , Fatih'i alamaz mıymış ....

Kulliyen yalan fakat , pişkinlik kötüdür ... Ne kadar şamarlarsan şamarla kızarmaz...

Hazmedemiyorum abi. İçim , beynim , yüreğim kalbim herne haltım varsa kabul etmiyor işte.

Trabzonda bir oyun dönüyor ama çözebilene aşk olsun.

ulan şöyle param olsa varya direk klübü satın alırım. sonra da bu işi bilenlere teslim ederim.yemin ederim beni TRABZONSPORUMDAN soğutacaklar diye korkuyorum!

Yorum

• İlk olarak ozgurguc2000 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bence sorun para değildi.Fatih Tekke de boş mukaveleye imza atardı bence.Ama Fatih daha önce yönetimden birilerine kırıldı.Şimdi de Fatih Tekke aynı tabloda yer almak istemiyor.Çünkü hiçbir şey olmamaış gibi davranacak kadar karaktersiz bir adam değil bence.Taraftar arkadaşlar bu konuda bence Fatih Tekke ye anlayış göstermeli.

ya yonetimden birine kirilmis..tekke degilmi ben taraftar icin geliyorum..yonetimle isi olmasin gelsin,,
                                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

Çalışıyor...
                                X