Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    konusun fatihleee yollamayin fatihi. herkes havaalanina gitsin gondermeyin fatihii dubaiye.
    bencede. gelirsem taraftar için gelirim demiyor mu ? kıstırın havaalanında.
    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak vyno tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başkan dedi ben Faruk Özak'la konustum zenitli önemli bir yöneticiyle işi halledeceğiniz söyledi sorun yok Fatihe gel imzala demek için aradık ulaşamadık sonra Ünal hocayı Fatihin menejeri aradı 6 ay önceki fiyat olmaz fiyatı arttırdık dedi Başkanda kızdı Transferi dondurdu.Fatihte şimdi imza atarım diyor başkanda diyor menejersiz geleceksen gel imzala ama menejerinle gelme.
      evet yorumdur haklısınız.

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        mimiklerden jestlerden tahlil yapabilen biri var mı sayın başkanımızın şurda ne düşündüğünü inanılmaz merak ediyorum...
        Bu adam ( TEKKE ) hani konuşmayacaktı , herşey ortaya çıktı .. Şimdi ne olacak ?

Yorum

• hala başkana inananlar az bişey geçmişe baksınlar, hiç mi akılda bir şey kalmıyor.

bu başkan dün zenithle anlaştık dediydi, bugün fatihin teknik direktörü fatihi kampa götürmek istiyor, ama zenitle anlaşırız filan diyor.

aynı başkanın fatih'in askerlik sorunu var dediğinin üzerinden bir ay geçmedi.

diğer yalanlarına girmiyorum bile, bu kadar çabuk unutmayın.

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar bakıyorum da herkesın yazılarını az cok okuyorum herkes baskan a sallıyo klubumuzun BAŞKAN ına sallıyo neden mi bır topcu alınmadı dıye tamam ben Fatih ı cok severdım hala sevıyorum ama ben sota yı da severdım hamı yı de toplayın hepsını tekrar oynasınlar yok boyle sacmalık su anda yonetım elınden gelenı yapmaya calısıyo bıraz dusunmek lazım bazı dengeler cok onemlı sadece futbol deıl baska nedenlerı de dusunmek lazım bakın gokhan a bır cırpıda satıldı neden cunku sorun yaratıyodu ve sıze bırsey daha solıyım bıraz sabredersek 10 yılın takımı bızde oluscaz ıskelet oturdu bıraz da ruh aşılanıyo senol hoca ıle ama bu araftar portresı hıc yakısmıyo bıze bırakın fatıh fatıh dıye tutturmayı aldıgımız adam nasıl dıye merak edıcegımıze tutturduk bir fatıh gıdıyo Başkanın arkasında durmaya devam edıcem cunku ben nurı albayrak lardan kurtulup heyecan yaratan Başkanımıza saygı duyuyorum ve fatıh tekke yı de cok sevıyorum ama bırakın herkes işini yapsın sızlerde o stad da cekırdek yemege fatıh dıye bagırmaya deıl TRABZON dıye bagırmaya gıdın 90 dk susmayın onemlı olan bu

Hocam burda senin yanlisin var, burda millet baskana veya yönetime niye salliyor yalan konustuklari icin almamak icin bahane edip durdular sorun burda, yok almicaz lazim degil deseler olay kapancak kimsede birsey diyemez ozaman ama burda olay farkli, Adamlar bizle resmen dalga geciyor sorun orda iste ondan herkes salliyor onlara haklilarda

Yorum

• Taraftar acilen devreye girmeli Trabzon da yapılacak bir yürüyüş işi bitirir.
              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Beyler başknın ne dediğini özetleyecek yokmu ??

Yorum

• biri söyleye bilirmi Trabzon-istanbul , istanbul - petersburg mu gidecek

yada direk söyleyeyim tekkenin uçağı ne zaman ?

Yorum

• havaalaninda sikistiralim fatihe gondermeyelim. haydii trabzondakiler fatihi kapmaya gidin.
                    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
                    Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• şenol hoca bitirsin bu işi.

Yorum

• faruk özak ı tanıyan yokmu şu işi hallederse o hallader.bir işimiz yapsın bari
                        TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• BaşkNoldu yine ya 2 saat çıktıım başkan çıkmış lacağız falan demiş..Tövbe tövbe
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Sultan binme o uçağa.
                            Bak o zaman birilerinin kaçacak deliği kalacak mı ?
                            Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• Arkadaşlar işi uzatmanın manası yok.
                              HH,HY ve İA isimli yöneticiler Fatih'in gelmesine karşı.Başkana kalsa bence işi bitirir ama bırakmıyorlar işte.Dünkü pürüzü yaratıp,açıklamayı da resmi siteye koydular.
                              Fatih de bunları bildiği için inadına,gerekirse boş mukaveleye imza atıp geleceğim diyor.
                              Sizden daha çok Trabzonspor'luyum diyor.
                              Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gürcan abi, sabah Fatih o açıklamyı yapmasaydı üstüne üstlük başka şeyler açıklayabileceğini ima etmeseydi üslubu bu mu olurdu başkanın?...Valla ben artık inanmıyorum başkana...Güvenmiyorum da...Fatih in gelmesinin ya da gelmemesinin de bir şeyi değiştireceğini düşünmüyorum...Çünkü ben eminim bu yol doğru yol değil...
                                Haklısın abi,

Gemi su alıyor biz gemiye tayfa alıp almamakla uğraşıyoruz.
                                Tayfa alıp yine de gemiyi batırmakta var ama gerçek şu ki almasakta batıyoruz işte...
                                Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

Çalışıyor...
                                X