İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
.....
Resmi siteden alıntıdır. Mavi ile alıntılanan yazılar için yorumlarım;
Açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Yönetim kurulumuz, camiamızdan gelen talebi de göz önünde bulundurarak, teknik kadromuzun da oluruyla, bir süredir eski futbolcumuz Fatih Tekke’nin transferiyle ilgili süreci başlatmış ve bu yönde ciddi bir çalışma yürütmüştür.
Yalan. Hiçbir zaman siz ciddi bir çalışma yürütmediniz. Bu çalışma her zaman gayriciddi olmuştur.
Bu 1
Ancak yapılan tüm iyi niyetli ve kararlı girişimlere rağmen, maalesef transferin sonuçlandırılması adına olumlu mesafe kaydedilememiştir. Sezon başında bonservisin alınmasıyla ilgili temasların sonuç vermemesinin ardından, Fatih Tekke’yle varılan mutabakata rağmen bugün itibariyle söz konusu anlaşmanın da karşı taraftan yok sayılması, görüşmelerin seyrine sekte vurmuştur.
Şimdi de zenit klübüne iftira ediyorlar. karşı taraf yok saymış küllüyen yalan. Sonra iyi niyetli filan değilsiniz geçç onu kardeşim geçç
Bu etti 2
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki bu kadar olaydan sonra Fatih gelirse kendini takımın üstünde görür mü görmez mi? Diğer futbolcular hadi Fatih geldi kurtasın bakalım takımı psikolojisine girerler mi?I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Öğlen de yazmıştım, imzama da karakter sınırı yetecek kadar yazdım.
Ama ekşideki şu yorumu bir daha paylaşmak istiyorum.
"aşk şarkıları dinletip, şerefine kadeh kaldırılabilecek kadar aşık eden futbolcudur.
Avni Aker tribünlerinde bir kaç saniye gözüktüğünde, göz yaşlarımıza hakim olamadığımızdır.
birebir ilişkilerinin çok da iyi olmadığı hocasına bağıran hakemi sen Trabzonspor'un hocasına bağıramazsın diyerek tokat manyağı yapandır.
kraldır, efsanedir, en büyüktür.
'Türkiye'ye dönecek misin' sorusuna 'Trabzon'a demek istedin heralde' diye yanıt verecek adamdır.
unutamam canım
unutamam seni
unutamam gülüm
unutamam"
Yorum
-
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmayacak öyle şey bence. Bende korkuyorum böyle olmasından ama sonra düşündümde herhalde bu kadar düşüncesiz değildir taraftarımız diye düşündüm ve bunu düşünmekten vazgeçtimTrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki bu kadar olaydan sonra Fatih gelirse kendini takımın üstünde görür mü görmez mi? Diğer futbolcular hadi Fatih geldi kurtasın bakalım takımı psikolojisine girerler mi?
Yorum
-
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmayacak öyle şey bence. Bende korkuyorum böyle olmasından ama sonra düşündümde herhalde bu kadar düşüncesiz değildir taraftarımız diye düşündüm ve bunu düşünmekten vazgeçtimI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmayacak öyle şey bence. Bende korkuyorum böyle olmasından ama sonra düşündümde herhalde bu kadar düşüncesiz değildir taraftarımız diye düşündüm ve bunu düşünmekten vazgeçtim
2 maç kötü oynarsa 3. maçta Gökhan Ünal moduna geçer, Fatih Tekke'nin de Türkçe bir kelime değil bir futbolcu ismi olduğunu öğrenmek durumunda kalır.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlınacaksa alınsın alınmayacaksa alınmasın bu ne yahu? Alındı, alınmadı, anlaşıldı, yok aslında tam anlaşılmamıştı, Fatih Trabzon'da, Dubai'de, Ünal Rusya'ya gitti, vazgeçip İstanbul'dan döndü....
Yeter be.
Büyük takım böyle bir transfer yapmaz. Dedikodu yaptırmaz. Alacaksan alacağım dersin, 1-2 günde hadi olmadı 1 haftada olumlu olumsuz sonuç alırsın. Almayacaksan da almayacağım dersin, konu orada kapanır.
"Trabzonspor" resmi sitesinden yaptığı açıklamasında Fatih transferini dondurduğunu, vazgeçtiğini söylüyor. Bitmişse bitmiştir artık. Bundan sonra Fatih'in ne açıklama yapmasına gerek var ne de bir şey konuşulmasına. Daha çok para kazanmak istemek ne zamandan beri ayıp birşey oldu yahu? Adam orada burada kazanacağının 2-3 katını kazanacaksa, gelmek istememişse bundan doğal ne olabilir ki? Askerlik mevzuu ise işin ekstrası hem de. Fatih'in yerinde olsam ben de gelmezdim.
Adam gibi herkes net konuşsaydı iş böyle olmazdı. Umarım bundan sonra net konuşurlar da önümüzü görürüz. Taraftar Fatih diye bağırmayı kesecek, yönetim de bağırtmayacak. Taraftar içinde Trabzonspor ile Fatih'i denk kuvvet olarak gören insanların da aklını başına toplamasını salık veririm. Eğer Fatih de kendini öyle görecekse gelmesin zaten. Sonuçta sadece sahaya çıkacak 11 futbolcudan birisi olacak.
Yorum
-
En büyük Tarabzonspor'a Fatih ayarında ve maliyetinde bir futbolcu önersin Fatih Tekke karşıtları da Trabzonspor için ne kadar dert ettiklerini görelim. Biz kimin için Fatih Tekke'de ısrar ediyoruz söyler misiniz? Kime faydası olacak? Her şeyi Trabzonspor'un daha iyi yerlere gelmesini istememizden dolayı değil mi? Üstelik uçuk bir şey de istemiyoruz, paramızın da çarçur olmasını istemiyoruz. Ayrıca kalitesinden ve bize katkısından(her türlü) endişe etmeyeceğimiz birisini istiyoruz. Kimin için istiyoruz bunları Allah aşkına?
Yönetim Fatih ayarında birisini, aynı maliyette bulsun da görelim. Böyle birşey olursa kim itiraz edebilir buna. Aynı maliyette ve aynı kalitede birini bulmaları zaten mümkün değil, 3-4 misli maliyetine birini buldular diyelim. Yine razıyız ama alacakları kişinin bizde uyum sorunu yaşama oaranı ne olacak, Fatih'in uyum sorunu mu yüksek yoksa yerine alınacak kişinin mi?
Akıl var mantık var ya. Transferinin gerçekleşmesi halinde maksimum fayda edeceğimiz bir futbolcuyu almamak ahmaklık değil de nedir. Kimin faydasınadır acaba böyle yararlı bir transferi gerçekleştirmek. Trabzonspor'un yararına değil midir?TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İlk olarak Erdogan Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardesim, havaalnindaki olaylari izledikten sonra artik taraftarimizin yapmiyacagi sey yoktur dedim kendi kendime.
Yorum
-
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimsenin Fatih Tekke'yi TRABZONSPOR'dan büyük gördüğü yok. Ortalığın karışacağıda yok bunlar hep şehir efsanesi
Bu olay Trabzon'da şu kadar gündemde değil.
Sokakta konuşulan bir olay değil.
Ne oluyorsa burada oluyor inanın.
Tribünlere fazla yansımayacaktır bu olay.Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki bu kadar olaydan sonra Fatih gelirse kendini takımın üstünde görür mü görmez mi? Diğer futbolcular hadi Fatih geldi kurtasın bakalım takımı psikolojisine girerler mi?
Fatih Tekke nin gelmesi demek takımın baskıdan kurtulması demek..
bunu göremiyor olmak körlükle izah edilemez..
yahu, aranızda tribünde Fatih Tekke seslerini dindirebilecek bir babayiğit varsa gitsin dindirsin de bu takımı baskıdan kurtarsın...
Yorum
Yorum