Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yönetimi savunmak değil amacım. Hacısalih'i beğenen biri de değilim zaten. Ama yönetim takımı iyi duruma getirmek için var. Forvet lazım denildi, Teofilo'yu aldılar.

E taraftar artık hangi akıl mantık ile Fatih diye bağıracak birisi bunu açıklayabilir mi bana? Misal, yönetim Fatih'i değil İbrahimovic'i alsaydı şimdi hala Fatih'i isteriz mi diyecekti taraftar? Forver dendi, adamlar aldı işte forvet. Bu neyin kavgası?

Hee tabi ki Fatih alınabilirdi. Devre başında sessiz sedasız iş büyümeden alırdın, risksiz temiz iş yapılmış olurdu. Yönetimin hatası Fatih'i almamak değil net olmamak, işi bu kadar büyütmek oldu..

Sivasspor maçında Teofilo tek forvet çıkarsa o statta Fatih Tekke diye bağıracak taraftar defolsun gitsin. Yönetimin olamadığı kadar net konuşuyorum..
    Adaş boşuna konuşma..Bizde anlatmaya çalışıyoruz ama klübün menfaatini, olmayan bir transferle bir görenler görmüyor bazı şeyleri..

Fatih'in gelmemesine en çok üzülen şu kadroda ki 24 futbolcudur adım gibi eminim..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hadi ya Fatih'i almazlarsa yönetim topun ağzında demektir. Her maçta Fatih Tekke diye bağırırız. Protesto yürüyüşleri yaparız. Sabrediyorum. Eğer Fatih'i almazlarsa yönetim benim gözümde sıfırlanır. Gereken neyse her türlü tepkiyi veririrz Alahın izniyle..
      abi, bu iş bitti artık
      sonuna geldik ve kazanan ''Yönetim''

Yorum

• İlk olarak MaNiaC61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sizin sorununuz ne yaa??
        tamam fatih gelseydi iyi olurdu ama bir ismin üstünde takılı almak yobazlıktan başka bişey değil..
        TRABZOSPORUN EN BAŞTA FORVETE İHTİYACI VAR FATİH TEKKEYE DEĞİL..
        bir isim üzerinden bir kulüp bu kadar yıpratılmaz..bu takımda geriye kalan 25 tane topçu var..ayıptır günahtır..
        elinizi vicdanınıza koyun..umut yerine veya teofilonun yerine koyun kendinizi..
        FORVET İSTERİZ DEMEK BAŞKA BİŞEY FATİH TEKKEYİ İSTİYORUZ DEMEK BAMBAŞKA BİŞEY..
        kimse trabzonspordan üstün değildir..fatih tekke üzerinden trabzonsporu yıpratmaya kimsenin hakkı yok..
        yarın bu yönetim gidecek yenisi gelecek onuda beğenmiyeceksiniz..sahip çıkmadığınız sürece bu futbolcular size hiç bir şey kazandıramaz..
        gökhan ünalın arkasından demediğinizi bırakmadınız..birazda olsun haklı değil miydi??
        her gol kaçırılınca fatih tekke diye bağırılır mı akıl var mantık var..
        BABANIZ SİZ ZAYIF GETİRİNCE SEN GİT YERİNE BAŞKA EVLAT GELSİN DİYOR MU??
        SAHİPLİK DUYGUSUNDAN Bİ HABER DUYGUSUZ İNSAN TOPLULUĞU OLDUK HEPİMİZ..
        yazıktır..umarım bu yazdıklarımdan sonra tekrar düşünür mantıklı kararı verirsiniz..
        GİTTİĞİMİZ YOL YOL DEĞİL..
        bir an önce fatih şu toplantıyı yapsın ve bu başlık kilitlensin istiyorum yeterince karaladık kulübü..

Nasıl değişecek peki daha şurda bile 2 kişi anlaşamıyor kimse bir başkasının söylediğine "haklısın" yazdığını görmedim, bırak tekkeyi bırak trabzonspor u trabzondan vede insanında soğumaya başladım.

HAKLISINIZ.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hazmedemiyorum abi. İçim , beynim , yüreğim kalbim herne haltım varsa kabul etmiyor işte.

Trabzonda bir oyun dönüyor ama çözebilene aşk olsun.

ulan şöyle param olsa varya direk klübü satın alırım. sonra da bu işi bilenlere teslim ederim.yemin ederim beni TRABZONSPORUMDAN soğutacaklar diye korkuyorum!

Ömer'cim bak Fatih peygamber değil sonuçta azıcık sabır ...

Gökçe abi az önce demişti çık bi ferahla , veya duş al iyi gelir ...

Yalan dünya üzüldüğüne değmez ...
          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ömer, afedersin ama malesef bi bok anlamadın. Fatih Tekke'yi savunmayanlar Hacısalihoğlu'nu da savunmuyor. Hiç kimseyi savunmuyor. Yaşanalardan kulübün her anlama kötü etkileneceğini savunuyor.

Kendimden biliyorum.
            Abi o zaman onu söylesin. Fatihin ne suçu var ?

hacısalihoğlunun kişisel çatışması yüzünden neden bizim hayatımız zindan oluyor. bir insan binlerce kişiyi nasıl fıtık eder neden biz onun sınavını oluyoruz ?

ben Fatihi savunun demiyorum. Ben yönetimi savunmayın diyorum.

Yorum

• ben sunu merak ediyorum, yarin tekke önüne bos kagit alsa, altinada imza atsa deseki üstünü siz doldurun...bakalim anlattiginiz gibimi olay..

durum fena karisir...
              tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Samet Aybaba ile bu sezon başında antrenör olarak anlaşıldığında o antrenör den vaçgeçtirecek kadar kulübe gelen mailler acaba F.Tekke için geliyo mudur? yada geliyor etki etmiyor...

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Allah aşkına abi bilip bilmeden neye dayanarak bunu diyorsun? Fatih ne yapmış? suçu TRABZONSPOR forması giymekse en şeyi yapmış onu biliyoruz başka ne yapmış ?

Fatih verdiği sözü tutmadı öyle mi yani ; o zaman yarın basın toplantısını dinle. Fatih in açıklamalarını iyi dinle ama. O zaman neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlarsın
                  Fatih yinede trabzonsporu kötülemeyecektir ama ne diyeceğini bende çok merak ediyorum

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ömer Forvet eksik denildi ... Gökhan gitti Teo geldi
                    Ahmet bizim esas sorunumuz forvetlerin nicelik değil nitelik olarak yetersiz olmasıydı. Gökhan bekleneni veremedi. Yerine Teo alındı. Isaac'in gitmesinden sonra -hoş o varken de yok gibiydi ama- yedek forvet sıkıntısı vardı, Murat Tosun ve Burak alındı.

Eğer Alanzinho oynayacaksa bu takım tek forvet oynayacak demektir. Teofilo'nun yedek kalmayacağına göre Umut zaten otomatikman yedek kulübesine geçiyor. Fatih'i de alırsan bu sefer ya Teofilo yada Alanzinho yedeği boyluyor.

Tek forvet oynayacaksak elimizdeki forvetler nitelik olarak da nicelik olarak da yeterli. Fatih'e matihe gerek yok zaten. Çift forvet oynayacaksak da Alanzinho'yu satalım, gelecek parayla Fatih olur, başka biri olur forvet alalım. Alanzinho'dan vazgeçecek kaç taraftarımız var bunu bilemem tabi..
                    En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 20.01.2010, 00:03.
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben sunu merak ediyorum, yarin tekke önüne bos kagit alsa, altinada imza atsa deseki üstünü siz doldurun...bakalim anlattiginiz gibimi olay..

durum fena karisir...

fantastik bir hareket olur..ama sonrasında ne olur onu kestiremiyorum

Yorum

• Ya ortada bir kuyu var yanindan gececegimize i kuyunun icine atliyoruz. Allah sonumuzu hayir etsin. Transferi gerceklesseydi iyi olurdu ki %1de olsa o olasilik devam ediyor benim gibi takimiyla yatan kalkan birisi icin olasi birseydi. Uzuldum mu hayir sevindim mi hayir. Cunku ben Trabzonsporumu seviyorum oyunculari degil
                        HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak InfiniTy Da®k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          abi, bu iş bitti artık
                          sonuna geldik ve kazanan ''Yönetim''
                          Bu isin sonunda kazanani yok!

Kaybedenler var...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ömer'cim bak Fatih peygamber değil sonuçta azıcık sabır ...

Gökçe abi az önce demişti çık bi ferahla , veya duş al iyi gelir ...

Yalan dünya üzüldüğüne değmez ...
                            Ben sabahtan beri ne diyorum ?

Fatih savunmaya bilirsiniz ma yönetimi asla savunamazsınız. Bana adam gibi yönetim haklıdır diyen biri çıksın anlından öperim.

Bizim istediğimiz Trabzonsporu yönetenlerde taraftarı kadar mert , dürüst bir o kadar da açık sözlü olsun. çok mu şey istiyoruz ki ?

Yorum

• yönetim bir futbolcuyla savasima girdi ve nerdeyse koltugundan olacak bu yüzden..taraftar da ikiye bölünmüs..yönetim kanadi ve fatih tekke kanadi..

dünyada baska örnekler?

bu tip örnekler aklina gelen arkadaslar lüften paylasirlarsa sevinirim..
                              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Herkesin iyi niyetli olduğunu varsayarak; bu çağda böyle bir kulüp yöneticiliğinin olamayacağını, böyle bir transfer sürecinin ancak ilkel kabilelere has olacağını söylemeden durmak sabır işi değil. Sorun Fatih Tekke'nin alınıp alınmaması değildir; sorun sürecin nasıl yönetildiğidir. Öyl bir süreç ki hem Trabzonspor'un kurumsal kimliğinin beş paralık etmiş hem de Fatih Tekke gibi bir değerin daha kaybedilmesine yol açmıştır. Son yılların en fazla desteğini ve gücünü kullanan bir yönetim ekibinin bile böylesi "acemi" demek istiyorum eylemleri olduğuna göre, gelecek adına hiç umudum kalmadı. Burda birbirini yiyen insanlara, Trabzonspor'un kimliğine, Fatih Tekke'ye (O'nun da hataları olmasına rağmen) ve çok bük destek almasına rağmen bunu olumlu eyleme dönüştüremeyen yönetime yazık... Keşke hiç Fatih Tekke diye bir süreç hiç yaşanmasaydı, keşke en başta biz almayı düşünmüyoruz ya da diğeri ben gelmeyi düşünmüyorum diyebilme ceareti gösterebilseydi... Bizi yönetenler artık bizi "İDARE" etmekten vazgeçin,bizden çok kurumlara zarar veriyorsunuz...
                                Always Trabzon!!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X