İlk olarak Cx_TURKiYE_Cx tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi en son yapacağım şeydir Sadri Başkan' ı savunmaya çalışmak..
Ama elinde 5 forvet olan bir takımın 2-3 ay sonra boşa çıkacak 33 yaşındaki bir futbolcu için elalemin Ruslarına para ödemesi andavallıktan başka bir halt değildir gözümde..
Yorum
-
ben fatihin gelmesini hic istemiyorum... bu kadar mi anlamaz bizim taraftar. fatih tekke kim dir ya, bakin resmen taraftarlari trabzonsporumuza zarar vermekteb...ve niye tek ve tek bir futbolcu icin, ( hatirliyim bu oyun 11 kisi ile oynaniyor) evet tek bir kisi yüzünden bizim koskoca trabzonspor yikiliyor. vallah ben onu bunu bilmen basarisizligin sebebi tek trabzonspor taraftari. niye mi? cünkü resmen yönlendiriliyoruz. bakin bir düsünen ve tek bir sorum var bu olusan ortamda tek kimin faydasi var.?
fatih gelsin mi? her bir futbolcu geldigi gibi gelsin ve tek futbolculugunu düsünsün. trabzonsporu resmen fatih tekkeye bagladiniz, yaziklar olsun koskoca camia kendini külübüne kücük düsürüyor....ne tam bir laz fikrasi iste
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu işin bilgisizlikle ne alakası var yahu, görende hücre nedir diye sorulduğunda en küçük yapı birimi olduğunu söyleyemediğimi sanacak...
Sen çok biliyorsun zaten belli.
Burda hepimiz varsayımlar üzerine yorum yapıyoruz bu konuda, bilgiyle milgiyle alakası yok bu işin...
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi en son yapacağım şeydir Sadri Başkan' ı savunmaya çalışmak..
Ama elinde 5 forvet olan bir takımın 2-3 ay sonra boşa çıkacak 33 yaşındaki bir futbolcu için elalemin Ruslarına para ödemesi andavallıktan başka bir halt değildir gözümde..
Benim bildigim: Teo-Umut ve Hasan Sari1
Yorum
-
Rubin Kazan'a gideceğini yazmış DHA Tekke'nin ?teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani şimdi cevap mı bu allah aşkına?
Doğrudur yukarıdaki elemanların hepsinin yaşını toplasan bir Fatihin yaşı etmez
Adami almak icin Eskisehirspor'un kapisinda yatip kalkiyoruz. Güya takas yapmisiz.
Hasan Ahmet Sari daha 18 yasinda gencecik cocuk. Onu forvetler arasinda sayacaksak vay halimize bizim.
Murat Tosun ise sag kanat olarak alindi. Senol Günes gecen yaptigi aciklamada ben 4 forvet istiyordum su anda 2 forvetimiz (Umut-Tefo) var demisti."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtistliğini de yaptın haLig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdabınla tartışmayı becerebildikten sonra böyle birşey olmayacak.
En azından şimdilik.
Yorum
-
İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO yazıyı kim yazdırmışsa artık tek kelimesine dahi inanmıyorum.Bana inandıramazlar.Yönetim ciddi değil.
Bir oyuncuyu almayabilirsin. Fakat almamak için bizans oyunları yapmazsın. Sırf yönetim kıvırdığı için inadına Fatih Tekke.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi kimdir o elimizdeki 5 forvet yahu?
Benim bildigim: Teo-Umut ve Hasan Sari
5. de Burak Yılmaz oluyor sanırım ?teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Yahu şu birbirimize laf sokmaktan lütfen, Allah aşkına, Tanrı aşkına ya da her neye inanıyorsanız onun aşkına vazgeçin...Başlık kapansın falan demiyorum...İhityaç var ki yüzlerce kişi burda...Sorun var ki binlerce kişi yönetime inanmıyor...Sorun var ki binlerce kişi Fatih in Trabzonspor un üstüne çıktığını düşünüyor...
Bir algı problemi olduğunu düşünen lütfen önce ne demek istediğini başka bir dille anlatmayı denesin...
İyiler ve kötüler diye ayırmayalım hadiseyi...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
Yorum