Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kocaman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hala patavatsız konuşmaya devam ediyorsun sevgili beyefendi dalga geçer gibi ne yaptı bu taraftar gökhanla umuta he yok duygusalmış etkileniyomuş taraftardan hikaye yemişim duygusallığını futbolcu olan çıkar oynar topunu yok fatih tekke kahramanmış perde arkasına saklanıyomuş senin odediğin adam trabzon da gol kralı oldu kulube 7 milyon euro kazandırdı su işini de gelirsek senin ahlak düzeyine bağışlıyorum
    Patavatsız sensin sahte Trabzonlu, Tekkespor fanatiği. Saçını at kuyruğu yapıp, ''hepimiz Tekkeyiz'' diye yürürsün artık... Ahlak düzeyi konusunda polemiğe girmem seninle, Türkçen yetmez. / milyon euro kazandırmış kulübe... Vay anasını be. Antepte 150 bin liraya oynadığı zamanı ne çabuk unuttunuz. Hangi kulüp 7 milyonluk adam yaptı onu, Necmiati'mi... Kaptanlık pazubandı kolundayken, Beşiktaş maçı sonrası, ''gi-de-ce-ğim o kadar'' diyen kimdi, Sidiksa muhtarı Necati'mi... Hadi ordan...

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aklıma bir anda şey geldi yaa fenerde gazsarayda forvet arıyor..

Neden hiçbir kulup tekkeyi istemiyor acaba?

Sizcede çok ilginç degil mi?
      Fatih böyle bir şey yapar mı? Bu sevgi selini karşısına alır mı?

Ya da diğer klüpler Trabzonspor'u karşılarına almak ister mi?
      "53"

Yorum

• fatih gelmezse yönetim gitsin..

teknik hoca da gitsin..

fatihi istemeyenler taraftarlıktan çıkarılsın...

trabzondan da kovulsun..

sinirlerim gerildi ya ilah oldu tekke

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1- Trabzonspor yönetimi hiç bir zaman Fatih i almak istemedi
          2- Fatih manajerini kontrol edemedi
          3- Olan Ünal Karaman a oluyor
          4- Allah Şenol hoca ya kolaylık versin....
          Peki yönetim niye istemedi Erdal abi? Birde Fatih menecerini nasil kontrol edemedi? Menecer Fatihin istekleri dogrultusunda hareket etmek zorunda degilmi?
          "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adamlığı senin gibi dünkü çocuklarmı öğretecek bana.Siyasetin girmediği kurum var mı?M.Ali Yılmaz Trabzonspor sayesinde bakan olmadımı,Atay Aktuğ CHP liliğini konuşturmadımı başkanlığı zmaanında.Elbetteki faruk Özakta Trabzonspor sayesinde vaur oldu onun sayesinde bakan oldu.Bu sorunun cevaplanacak yanımı var.Bunu dünkü çocuk bile bilir.

yazdıklarıma dikkat ettiysen 1.sırada ki Trabzonspor yöentimi dedim önce yazdıklarımı iyi okuyun anlayın..4 5 mesaj oldu hala diğer sorularıma cevap alamadım..vermiceksiniz sanırım..alacağımı aldım ben...

Yorum

• İlk olarak Hüseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Koray,

Sivas'a veya başka bir takıma atacağımız goller değil mesele, maalesef yönetim içerisinde birbirine karşı öne geçmek isteyenler var. Ve buda doğal olarak zararı Trabzonspor'a veriyor. İsterse Teo hattrick yapsın, ne düzelecek? Bir şekilde Fatih alınsa da, bu anlayış değişmediği sürece ne düzelecek ben bilemiyorum şahsen?

Teo 1-2 gol atsın hiç kimse işin bu yönüne bakmaz emin ol, en azından tribünlerden Fatih Tekke tezahüratları yükselmez...

Bmn'de de herkes soluğu Teo başlığında alır bu başlıkta değil...

Ben bunu anlatmaya çalıştım.
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fatih Tekke'nin transferinde sorun çıktı

Karaman'ın, Fatih Tekke ile de görüşmesinin ardından, bugün-yarın bitmesi beklenen transfer, Fatih'in menajerinin bordo-mavili yönetimi aramasıyla çıkmaza girdi.

Menajerin, ''Bizim sizinle anlaşmamız 5 ay önceydi'' diyerek, yeni şartlar ortaya koyması üzerine, Karaman'ın Rusya seyahati iptal edildi.

19 Ocak 2010, Salı - ZAMAN

----------------------------------------------------------------------------------------

Bence menejerler kendi alacakları payı ortaya koydu, zaten Fatih'i almamak için binbir bahane arayan yönetim hemen bu bahanenin üzerine atladı ve konu saçma sapan bir neden yüzünden çok büyüyecek.

Şunu herkes görüyor ki yönetim Fatih'i almak istemiyor, sırf taraftar baskısını kırmak için alma girişimi içine giriyordu. Hazır menejerler yönetime ciddi bir koz sunmuşken, yöneticiler de bu kozu (yani Fatih almamak için aranılan koz) iyi değerlendirmek adına fiyatı artırdılar deyip işin içinden sıyrılmayı düşündü. Böylece biz herşeyi yaptık ama Fatih çok para istedi deyip kurtulmayı düşündüler.

Ben zerre kadar ne menejerlere ne de yöneticilere güvenmiyorum, çünkü bir taraf kendi avantasının derdinde bir taraf Fatih'i almama derdinde. Ama şundan hiç şüphem yok ki Fatih Trabzonspor'da oynamayı çok istiyor. Bırakın 1,5 milyon euroyu 1 milyon euroya bile oynar, yeter ki karşısında onu samimi bir şekilde isteyen bir yönetim olsun.
                TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak dis_hekimi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başlığın kapatılmasını istiyorum...
                  Adabınla tartışmayı becerebildikten sonra böyle birşey olmayacak.

En azından şimdilik.

Yorum

• Hepinize İyi Akşamlar, Umarım Şampiyonluk Görürüm.

Yorum

• Yarin gercekler ortaya cikacak yönetim ise bana göre artik sussun ve sacmalamayi biraksin...

Konustular yeterince artik ne konusacaklar ?? Kesin artik.

Konusma Sirasi Fatih Tekkededir...
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• +30, +35 , +40 olan abilerimiz genel anlamda Trabzonspor'a daha bağlılar. Sürekli Trabzonspor'un 1 futbolcuya, 1 yöneticiye yada 1 başkana bağlı olmadığını söylemeye çalışıyorlar. Onlar daha iyi bilirler bizden. Bizim 10 senelik Trabzonspor bilgimiz varsa onların 30 senelik var. Söyleyeceğimiz her kötü söz, mevcut kadroya olumsuz yansıyacaktır. Trabzonspor'umuzu sahadaki oyuncular temsil ediyor. Saha dışındaki herhangi bir oyuncu değil. Lütfen Sivas maçında sonuna kadar takıma destek verilsin. Yönetim istenmiyorsa seçim zamanı onun biletini kesersiniz. Bu şekilde yaparak Trabzonspor devamlı zarar görecektir. Bırakın artık Fatih yada başka transfer olması, kısmet değilmiş. Hayat devam ediyor ve Trabzonspor sahadaki onurlu mücadelesine devam ediyor. Bize takıma destek olmak düşer gerisi boş.
                        DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak dis_hekimi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başlığın kapatılmasını istiyorum...
                          yukarda X tuşu var ona basarsan kapanır , fatih tekke açıklama yapana kadar kapatılmaması lazım haksızlık olur.
                          Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Vallahi en son yapacağım şeydir Sadri Başkan' ı savunmaya çalışmak..

Ama elinde 5 forvet olan bir takımın 2-3 ay sonra boşa çıkacak 33 yaşındaki bir futbolcu için elalemin Ruslarına para ödemesi andavallıktan başka bir halt değildir gözümde..
                            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burak,hasan ahmet ve murat tosun u toplasan 1 fatih tekke eder mi?

Guti yi tanimiyorum ama umut da golcülük anlaminda tekkeyle yarisamaz...
                              Cafer sezon sonu büyük ihtimal Batdal'da gelecek.
                              Ayrica Fatihe sahip cikiyoruz ama neden Hasana sahip cikmiyoruz???

Fatih onun yasindayken Milli Takimlarda kac Gol atiyordu???
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Tanju tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fatih böyle bir şey yapar mı? Bu sevgi selini karşısına alır mı?

Ya da diğer klüpler Trabzonspor'u karşılarına almak ister mi?
                                Hayır benim demek istediğim ilgilenmediler bile..

Sonuçta bi kulüp talip olur ama tekke durumu belirtir ve nazikçe reddeder..

Ne biliyim herkesin forvet aradıgı bi dönemde hiç gündeme gelmiyor fatih..
                                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

Çalışıyor...
                                X