Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Hoca zaten tek forvetli sistemi seven bir hoca. Kadro yapımız da tek forvete daha uygun. Bu forvet ya Umut olur ya da Guti. Fatih de gelse bunların ikisi birden yedek kalacak. Tam bir saçmalık..

Bunların yanısıra Burak var, Murat var, Hasan var, Alan ve Yattara bile var..

Bu başlıkta Fatih diye zikir çekeceğinize biraz mantıklı düşünün yahu

Hem adamın sezon sonunda Rubin' e gitmek istediğini söylüyorsunuz. Gidecekse gitsin rahat bırakalım adamı
    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Kisilere degil,
      prensiplerine bagli bir Trabzonspor! (bordomavi.net)

Ne yazik ki Trabzonspor kisilere bagli,...bizim bu konudaki anlayisimiz (genel anlayis) degismedikce bu hep böyle kalacak.

Yorum

• bu kadro da 30 yakin kisi calisiyor, yönetimm komite demiyorum, futbolcular, teknik heyet, malzemeci falan, bunlara ayip degil mi?

taraftar= taraf tutmak, anlatayim... destek olmak. futbolculara resmen güvenmedimizi gösteriyoruz. fatih tekke kurtaracak bizi sampiyon yapacak hatta sampiyonlar ligine kazandiracak hatta güney afrika dünya sampiyonu yapacak bizi.....allah askina birakin yaa..yeni nesile sevdirin bu formayi. benden söylemesi bizim suan cok güzel bir takimimiz var, tek eksigi taraftarin sahip cikmasi....

Yorum

• Tekke'den basın toplantısı
          19 Ocak 2010 / 20:55
          Fatih Tekke spor kamuoyunu meşgul eden ve bilgi kirliliğine neden olan transfer Tekke'den Basın Toplantısı

Trabzonspor'da transferi yılan hikayesine dönen Fatih Tekke konuşacak.
          Uzun zamandır gündemde olan ve son günlerde doruk noktasına ulaşan Fatih Tekke ile ilgili transfer haberleri spor kamuoyu tarafından merakla takip ediliyor.
          Transferi ile ilgili çeşitli spekilasyonlar yapılan, her saat hatta her dakika yeni haberlerle bilgi kirliliğine neden olan transferle ilgili olarak son noktayı Fatih Tekke koyacak.
          Yarın 12:00'da basın toplantısı yapacak:
          Rusya'nın Zenit takımı kampına katılmak için yarın sağlık kontrolleri yaptırmak üzere bu ülkeye, oradanda takımı ile birlikte kamp için Dubai'ye gidecek olan Tekke yolculuğunu erteledi.
          Son günlerde basında yer alan bilgi kirliliğinin önüne geçmek ve transfer sürecinde yaşanan olayları anlatmak için yarın saat 12:00'da basın toplantısı düzenleyecek.
          haber61.net'in edindiği bilgiye göre Fatih Tekke'nin basın toplantısı yarın saat 12:00'da Avni Aker Stadyumu yanında bulunan Trabzonsporlu Futbolcular Derneği'nde yapılacak.

Kaynak:
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Gökhan'ı fbye verdik.Teoyu aldık.Gol sorunumuz çözüldü mü diyeceğiz?

Yorum

• İlk olarak bunyamin55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biraz Eskilere Gidelim

YER: Hamburg’da A Milli Takım’ın kamp yaptığı Dorint Sofitel Oteli... KİŞİLER: Trabzonsporlu Fatih Tekke ile Almanya’da yaşayan yakın akrabaları... VE İŞTE OLAY SÖZLER: Fenerbahçe reddedemeyeceğim bir teklif yaptı. Yaşım 29. Bir daha bu imkanı bulamam. Kabul ettim...

TOP YÖNETİCİLERDE!

TRABZONSPORLU golcüye daha önce de talip olan Fenerbahçe sonunda hedefine ulaşmak üzere... Fatih Tekke’nin yakın akrabalarına yaptığı bu itiraf söz konusu transferin artık bitmek üzere olduğunun da bir ispatı oldu. Artık top, Fenerbahçe ve Trabzonsporlu yöneticilerde...

İKİ KATINDAN FAZLA

BORDO-MAVİLİ kulübün yıldız futbolcuya verdiği yıllık 1.2 milyon YTL’nin iki katından daha fazlası olan yıllık 2.5 milyon dolara hayır diyemeyen golcü futbolcu yine de Trabzonspor’un mağdur olmaması ve para kazanması için son sözü Karadeniz kulübünün yöneticilerine bıraktı.

PAZARLIK YAPILACAK

FENERBAHÇE’NİN önerdiği rakamı, Fatih’e talip olan Avrupa kulüplerinin bile vermediği öğrenilirken, önümüzdeki günlerde Sarı-Lacivertliler’le Trabzonsporlu yöneticilerin pazarlık masasına oturması bekleniyor. Kulüpler anlaşırsa, Fatih Tekke de Kanarya’ya imzayı atacak.
              Bu ne şimdi ?

Fatih'e gönderme mi ?

O zaman böyle çooook haber çıkıyordu. Ama sonuç: Fatih Tekke hala Trabzonspor'da. Yani kulüp bıraksaydı Fatih Tekke Fenerbahçe'ye gidecekti öyle mi ? Fatih Tekke o zamanlar 2 yıllık, Gökdeniz ise 5 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı.

Boş yere sallamayalım. Sen biraz eskilere gitmeye devam etme bazı gerçekleri bırakma ardında.
              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu transfer olayından benim tespit edebildiklerim:

1. Yönetim kesinlikle Fatih'i almak istemedi, taraftar baskısı zoruyla adımlar attı. Hep bir bahane çıksa da bu transferi gerçekleştirmesek düşüncesi hakim oldu. Yönetimin samimiyetsiz olduğunu düşünüyorum.

2. Fatih Tekke'nin Trabzonspor'da canı gönülden oynamak istediğini, parayı, hele hele 1, 5 milyon euronun üzerinde bir parayı isteyeceğini ve bu yüzden vazgeçeceğini düşünmüyorum.

İtirazı olan var mı? Mesela yönetimin bu transferi gerçekleştirmek istediğini iddia edecek birisi var mı, veya Fatih'in bu kadar parayı isteyeceğine, Trabzonspor'da sırf 1,5 milyonun üzerinde bir para verilemeyeceği için oynamak istemeyeceğini düşünen var mı?

bunları iddaa edecek kişiler fatih tekkenin gelmesini istemeyenler ( buna lafım yok istemeyebilirsin) ama fatihin yerinde mehmetde olsaydı ve aynı şeyler yapılsaydı biz gene burda böyle tartışır olurduk değil mi?

Yorum

• Helal olsun bize ya demek biz böyle trabzonspor taraftariz hemi, acaba diyorum eskilerimiz bunlari görse bize ne derdiler, bir FATIH TEKKE aski birbirimize düsürdü bizi hemi bukadar Taraftariz iste bize helal olsun bize valla, Yeminle diyorum utaniyorum kendimizden, bu takim kimlerle geldi buriya kadar

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tekke'den basın toplantısı
                    19 Ocak 2010 / 20:55
                    Fatih Tekke spor kamuoyunu meşgul eden ve bilgi kirliliğine neden olan transfer Tekke'den Basın Toplantısı

Trabzonspor'da transferi yılan hikayesine dönen Fatih Tekke konuşacak.
                    Uzun zamandır gündemde olan ve son günlerde doruk noktasına ulaşan Fatih Tekke ile ilgili transfer haberleri spor kamuoyu tarafından merakla takip ediliyor.
                    Transferi ile ilgili çeşitli spekilasyonlar yapılan, her saat hatta her dakika yeni haberlerle bilgi kirliliğine neden olan transferle ilgili olarak son noktayı Fatih Tekke koyacak.
                    Yarın 12:00'da basın toplantısı yapacak:
                    Rusya'nın Zenit takımı kampına katılmak için yarın sağlık kontrolleri yaptırmak üzere bu ülkeye, oradanda takımı ile birlikte kamp için Dubai'ye gidecek olan Tekke yolculuğunu erteledi.
                    Son günlerde basında yer alan bilgi kirliliğinin önüne geçmek ve transfer sürecinde yaşanan olayları anlatmak için yarın saat 12:00'da basın toplantısı düzenleyecek.
                    haber61.net'in edindiği bilgiye göre Fatih Tekke'nin basın toplantısı yarın saat 12:00'da Avni Aker Stadyumu yanında bulunan Trabzonsporlu Futbolcular Derneği'nde yapılacak.

Kaynak:
                    Bakalım yarın neler olacak...
                    Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• Benim için Fatih Tekke özel bir futbolcudur. Çünkü ben eminim ki o Trabzonporludur. Trabzonspor için feda edebileceği şeyler vardır. Geçmişte etmiştir. Tıpkı Ünal hoca gibi tıpkı Şenol hoca gibi...Hatta evet tıpkı Dozer Cemil gibi...

Dolayısıyla Fatih in futbolu Trabzon da bırakması şık olur...Ama yönetim böyle düşünmeyebilir. Bunu anlarım...Katılmam ama anlarım...Ben Hugo Broos tercihine de katılmamıştım ama savundum işte adamı...Ama Soner in yazdığı mesajı başkan ve ya Hayrettin bey niye dile getirmiyor? Fatih i almak istemiyoruz deselerde yine kızardık, yanlış derdik falan am iş buralara gelmezdi...

Sorun şu: Bizimkiler hem istemiyorlar hem bunun riskini almak istemiyorlar
                      Diğer yandan Fatih hem gelmek istiyor hem de gelirken egosu düşmesin üstelik maddi anlamda fazla kayıp vermesin istiyor...
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İşte bu sonunda herşeyi açıklayacak..
                        Yönetim istifa
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• ya arkadas Allah askina ne olursa olsun Trabzonspor'un onune gecirmeyin su adami ya fiyatini artirdi veya artirmadi sonucda gelmedi ve suan Trabzonspor formasini giymiyor. Gelirse basimizin ustune yeri var gelmezsede kolay gelsin nedir yani bu kadar bu olayi buyutuyorsunuz anlamiyorum kaldiki ben adim gibi eminim fatih gelsede kotu oynasa o zaman ilk isliklayacaklar gene burda alinsin diye yirtinanlar olacak ...
                          # 61 Onur Recep Kivrak
                          " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• petrevniyal maçının son peryodunda fatih tekke diye bağrılması,
                            havaalanında karşılanan futbolcuya fatih tekke bağırılması
                            geri kafalılık, ufak zekalı insanların yapabileceği bir göstergesidir.[/QUOTE]

tebrik ederim..

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gökhan'ı fbye verdik.Teoyu aldık.Gol sorunumuz çözüldü mü diyeceğiz?
                              fatih gelince cözülücekmi

Yorum

• Umut Bulutla Fatih Tekke isminin yan yana anılması bile abesle iştigaldir veyahut cahilliktir

Yorum

Çalışıyor...
                                X