Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Selamun Aleykum cumleten

Var mi yeni haberler?
    1

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nuri Albayrak yönetimi ile bu yönetimi kıyaslamak , mevcut yönetime küfür etmektir .

Alın o zamanki kadroyu bir de şimdiki kadroyu elinize , diğer elinizi de vicdanınıza koyun ve düşünün ...

Na yönetimini hatırlamak bile istemiyorum Kabus gibiydi

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Pireden yorgan Yakmakta üstümüze Yok .

Ne Demişler Sabır .

Birazcık Sabır . . .

Elbet Haber Gelecektir . . .
        1,5 seneden beri oyle diyoruz zaten. Sonra son gun: Anlasamadik.
        1

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Selamun Aleykum cumleten

Var mi yeni haberler?
          Ve aleyküm selam ...

Var ...
          Twitter Adresim

Yorum

• neyse siz skmayın canınızı dün akşam kaçkere süleyman sofu dedi bu transfer bitti diye
            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaş yurtdışındaydı galiba biraz hoşgörülü olmak lazım bu konuda

ilk önce ona baktım zaten ama zonguldak yazınca yazdım
              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ve aleyküm selam ...

Var ...
                E anlat Ahmet abi.
                1

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nuri Albayrak yönetimi ile bu yönetimi kıyaslamak , mevcut yönetime küfür etmektir .

Alın o zamanki kadroyu bir de şimdiki kadroyu elinize , diğer elinizi de vicdanınıza koyun ve düşünün ...
                  Bende öyle yaptım zaten. O dönemki kadroya baktım hiçbirine futbolcu demem onların ama ilk yarı sonunda 22 puan toplamışlar. Ondan bayağı bir üstün bu kadroya bakıyorum buda 27 puan toplamış. Bu mu başarı!

Yorum

• yönetimden ya da teknık ekipten sağlıklı bilgi alabileceğimiz hıckımse yokmu.ünal hocanın telefonu bırcok kısıde vardır dıye dusunuyorum.
                    Ne zaman gol diye ayağa kalksak, elinde ofsayt bayrağıyla bekler hayat !

Yorum

• Tekke Zenit'le Dubai'ye...

Trabzonspor'a transferi gündemde olan Fatih Tekke, yarın takımı Zenit ile Dubai kampına katılmaya hazırlanıyor.

Deniz Eke

NTV Spor
                      Güncelleme: 16:43 TSİ 19 Ocak. 2010 Salı

Milli futbolcu Fatih Tekke'nin menajeri Özcan Üstüntaş, Trabzonspor ile ilgili bir gelişmenin olmadığını ve Fatih Tekke’nin yarın Dubai’deki kampa katılacağını ifade etti.
                      Üstüntaş, Tekke ile ilgili olarak ortaya atılan ‘Rubin Kazan’la anlaştı’ iddialarının da gerçeği yansıtmadığını belirtti.
                      Üstüntaş, daha önce 3-4 ay Rubin Kazan’la görüştüklerini ancak son 1 aydır ise kesinlikle görüşmediklerini söyledi.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        E anlat Ahmet abi.
                        Ben iki soruna cevap verdim kalanıyla arkadaşlar ilgilensin ...

Kötü haberi ağzımdan duymanı istemem..

Çık dışarı gez.. Kız arkadaşın varsa yürüyün dolaşın ...

Olmadı otur ders çalıs ...

Boşver haber falanı
                        Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arada resmi siteyi takip eden var değil mi ? Kaçırmayalım
                          Erdal Abi var bir bildiğin herhalde
                          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Ağlıyoruz kaderimize ...

Yorum

• ne dişonuz yaa
                              Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bende öyle yaptım zaten. O dönemki kadroya baktım hiçbirine futbolcu demem onların ama ilk yarı sonunda 22 puan toplamışlar. Ondan bayağı bir üstün bu kadroya bakıyorum buda 27 puan toplamış. Bu mu başarı!
                                Ben şuan başarılı olduğumuzu iddaa etmedimki .

Sadece bu iki yönetimi kıyaslayarak mevcut yönetime (bence) küfür etmeni kaldıramadım ...

Yorum

Çalışıyor...
                                X