Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bikere şu sezon sonu lafını geçiniz

Yarın yapılacak açıklamayla herşeyden önce yönetimin ne kadar dürüst!!! olduğu ortaya çıkacaktır...

Burda Fatih tekke neden konuşmuyor neden kaçıyor diyen arkadaşlarda rahatlayacaktır...

Konuşunca konuştu oluyor kaptan ama susuncada maşallah belaltı almadığı darbe kalmıyor...

Bugün taraflardan biri konuştu.Derdini anlattı inanan inandı inanmayan bizler merakla kaptana odaklandık.Bakalım yönetimimiz neler yapmış.Hem kimse merak etmesin Kaptan yönetim iftira atmayacaktır.Ücretine zam istedi sözü kan donduracak bir açıklama ispat edilmediği halde insanın üzerine silinmeyecek bir leke bırakacak kadar büyük bir iftiradır...

Kaptan yarın aksini ıspat ederse acaba istifa etme erdemini gösterebilecekmi o yazıyı kaleme alan yöneticimiz...

Bugüne kadar Kaptan tarafı kimseye çamur atmadı hep sustu.O sustukça üzerine gidildi en sonundada para için takımı sattığı gibi bir iftira bile atıldı herkes beklesin ve görsün yarın büyüklük nasıl olurmuş...

Kimse Trabzonspordan büyük değildir derken Yöneticileri göklere çıkarıp Kaptanı aklınca küçük görenler yarın görsünler bakalım işlerin aslı neymiş...

Seni Seviyoruz Kaptanım Üzerindeki Formanın Renkleri Bordo-Mavi olmasada bilirizki yüreğin en az bizim kadar Trabzonsporlu senin...

Sahada birileri rakip forma peşinde koşarken sen terinin son damlasını bile takımın için akıtırdın.Bu yüzdendirki bugün sana saldırılıyor.Biz senin sadece golcülüğünü sevmedik Kaptanım adamlığını ruhunu sevdik,bunu anlatamasakta gerçek bu...
    Hocam kusura bakma ama yazdıklarında fantastik bazı sorunlar var.
    Trabzonspor ve kaptanı ayrı iki taraf olarak tahtaya yazmak ne demek? Bir futbolcuya yani takımın 22'de biri sayılabielcek birine bu kadar büyük bir paye atfedilirse o futbolcu takımda astığını asar kestiğini keser...
    Demokrasilerde seçimle gelen seçimle gider... Yönetimi eleştiriyoruz ama seçimle gitmesini istiyoruz!!! Fatih Tekke ya da Roanldinho ya da dünya starı bir x yüzünden değil.... Orda seçimle gelmiş bir yönetim var... Kimse Trabzonspor'dan büyük değildir diyenler işte tam da bu demokratik retoriğe atıfta bulunuyor. Yönetimin altığı gol kralına trübünelrde nasıl davranıldığını hepimiz biliyoruz. Gözümün önünde taraftarıız daha Gökhan'a top gelmeden ana avrat dümdüz gidiyor.
    Müthiş bir transfer yapıldı, kolombiyadaki gazeteci arkadaşlarımız da hakkını verirken, havaalanında kendisine 'ulan uzantılı' öyle bir terbiyesizlik yapıldı ki....

bunlar profesyonel bir kulüp için kolay sindirilemeyecek hareketler...

Fatih Tekke'nin açıklamasından sonra yönetimi istifaya davet edeceğiz ya da hakkını teslim edeceğiz ama
    ŞUNU UNUTMAYACAĞIZ:
    Sahaya çıkan 11 kişi bizim futbolcumuzdur. Onlara Fatih yüzünden sövmeyeceğiz!
    burdayim,
    sorunun cevabi içtigi yerde
    http://www.twitter.com/kaytazoff

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1- Trabzonspor yönetimi hiç bir zaman Fatih i almak istemedi
      2- Fatih manajerini kontrol edemedi
      3- Olan Ünal Karaman a oluyor
      4- Allah Şenol hoca ya kolaylık versin....
      Özer budur

Yorum

• Bu Saatten Sonra Gelmesin Fatih, Gitsin Rubin'de Oynasın. İki Taraf İçinde En Hayırlısı Bu Olur.

Yorum

• Yönetimin şu Tekke transferinde yaptığı birçok açıklamanın yalan olduğu düşüncesindeyim..Sadri başkanımıza lafım yok Allah o Hacısalihoğlu'nun belasını versin defolmadı gitti onun yüzünden olmuo transfer
          #LiverpooL#
          -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• kazanan trabzonspor olsun kimse trabzonspordan ve baskanindan büyük degildir.herkes isine bakacak,hesabi gelincede sandikta soracak o kadar.sadri sener i koskoca trabzonspor baskanini dansöz bile yapti millet.zorla fatih tekke yi aldiracaklar,isi öyle hale getirdilerki yönetim sanki trabzonspor a ihanet ediyor.bu isin olmamasi daha hayirli olacaktir.33 yasindaki adama degil 1m euro 500 bin bile vermem,yönetimin arkasindayiz.
            iho istifa.

Yorum

• Başlığın kapatılmasını istiyorum...

Yorum

-Abi menajerini kontrol edemedi derken sence ne olmuş olabilir..
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burak,hasan ahmet ve murat tosun u toplasan 1 fatih tekke eder mi?

Guti yi tanimiyorum ama umut da golcülük anlaminda tekkeyle yarisamaz...
                  Yani şimdi cevap mı bu allah aşkına?

Doğrudur yukarıdaki elemanların hepsinin yaşını toplasan bir Fatihin yaşı etmez
                  "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burak,hasan ahmet ve murat tosun u toplasan 1 fatih tekke eder mi?

Guti yi tanimiyorum ama umut da golcülük anlaminda tekkeyle yarisamaz...
                    sen bunlara umutuda ekle bir de ikiyle çarp yine etmez bence

Yorum

• bence işi karıştıran menajer
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        avni akerde fatih tekke seslerini duyar gibiyim fa- tih tek- ke yönetim istifa! Ninni gibi şuan ki sinirimi alıyor benden sizde yapın iyi geliyor.

:d:d:d:d:d
                        Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!

Yorum

Erdal kardeşim bazı itirazlarım var

1) Yönetimden ÖZELLİKLE 1 DEĞİL BİRKAÇ KİŞİ İSTEMEDİ

Başkan bu konuda gerçekten soguk değildi...

2) Kesinlikle katılıyorum

3) Ben Ünalın ne yaptıgını çok fazla anlamıyorum ???

4) Hem kolaylık versin hemde bu konu onu çok yıprattı ve yıpratacak malesef

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Anlamadım ?
                            Aynı laf yine geldi diyorum.
                            Tek tarafı dinleyerek karar verirsen bu yargısız infaz olur.
                            Fatih'i dinle öyle karar ver derim.

Yorum

• eger ortalıgı karıstıran fatıhın menejerıyse bosu bosuna fatıhı ve yonetımı tefe koyuyoruz

Yorum

• Senol Hoca "Olursa simdi, olmazsa sezon sonu gelecek" dedi.
                                Bunu demesi icin daha önce anlasma olmus olmasi lazim degil mi?
                                Hadi Yöneticilerin alayi yalanci!
                                Senol Hocamdami yalanci?

Ne hallere düsdük...
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Çalışıyor...
                                X