Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne yaptın Sedat abi ?

Hadi Umut'u saymadın, Murat'ı ve Hasan Ahmet'i ne yaptın.

Bir de Burak var. Belli değil gerçi o ama.
    - Hasan ahmet daha genç bu yaşta üstüne sorumluluk vermek yanlış olur..

-Murat zaman zaman gol atıyordu ama gerçek bir golcü işte golcu demek ne kadar doğru olur bilemem..

-Burak yılmaz dan tek umudum kötüde olsa baya bi takım gezdi ikisi fb bjk olmak üzere süpriz yapabilir neden olmasın..
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yönetim bi terane okudu.
      yarın da fatih bi terane okur.ağlamaklı bi ses tonuyla.bana şöyle dediler.böyle dönmek isterdim.

ben yemedim bunları.2 tarafta iyi niyetli değil.
      2 tarafta iyi niyetli değil ve hala İnadına Sadri Şener öyle mi ?

İlginç..

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Hala aramızda Fatih'i sadece gol sorunumuz çözülsün diye istediğimizi düşünenler var. Bu kişiler hiç Fatih'i izlemişller mi acaba? Takım oyundan düşmüşken, gerideyken takımı nasıl yönlendirdiğini nasıl hırslandırdığını görmüşler midir?

Bizim golcüye değil, kaptana ihtiyacımız var. Varsa bildiğiniz bu işleri yapabilecek, evet Fatih Tekke olmasın o dediğiniz kişi gelsin.

Duyamadım, daha yüksek sesle lütfen?
        "BBG Metris, çok yakında!"

Yorum

• Trabzonspor'a Fatih Tekke şoku

Yunus Emre SEL/ANTALYA, (DHA)

Trabzonspor yönetiminin uzun uğraşlar sonucunda Fatih Tekke’nin bonservisini alma konusunda Zenit’i ikna etmesinin ardından, yaşanan gelişmeler camiada şok etkisi yarattı. İlk gün Fatih Tekke'ye bir türlü ulaşamayan Bordo - mavili yöneticiler daha sonra çeşitli kaynaklardan Tekke’ye ulaşmaya çalıştı. Trabzonspor'un Altyapı Koordinatörü Sadi Tekelioğlu da, Fatih Tekke'nin ağabeyi Salih Tekke'yi arayarak, “Bu transferi bitirdik ama Fatih'e ulaşamıyoruz. Telefonunu açmasını söyler misin?” dedi. Ancak Salih Tekke de, Fatih Tekke’ye ulaşamadığını söyleyince bordo - mavili yöneticiler, futbolcunun menajeri ve avukatıyla sürekli temas halinde bulundu. Teknik direktör Şenol Güneş de, aynı gün içerisinde Fatih Tekke'yi 10 kez aradı. Tekke'nin telefonlara çıkmaması üzerine, futbolcuya, ‘Seni aramızda görmek istiyoruz’ diye mesaj atan Güneş, bu mesajına da cevap alamayınca bordo - mavili yöneticilere Rusya seferini bir gün ertelemeleri gerektiğini belirtti.

BAŞKAN SADRİ ŞENER YIKILDI
          Daha sonra Fatih Tekke'nin menajerinden ve çeşitli kaynaklardan futbolcunun Rusya’nın Rubin Kazan takımıyla anlaşma sağladığını öğrenen bordo - mavililer ikinci bir şok yaşadı. Buna rağmen transferden tamamen vazgeçmeyen Trabzonsporlu idareciler, Şener'in bir yakını aracılığıyla Zenit’le temasa geçti. Zenitli yöneticiler, “Bizde sorun yok. Ancak biz Fatih, Rubin Kazan’a gitmek istiyor” diye biliyoruz, şeklinde bilgi verince transfer harekatından vazgeçildi. Bu konuda özellikle Başkan Sadri Şener ve transferle bizzat ilgilenen Sportif Direktör Ünal Karaman adeta yıkıldı.

TRANSFER KAPANMAK ÜZERE
          Fatih Tekke'yle daha önce yıllık 1 milyon 500 bin Euro vermeye anlaşan ve Fatih Tekke'nin de imzasının bulunduğu bu ön protokolü kulüp evrakları arasına koyan Trabzonsporlu idareciler, Fatih'in, “Bu rakam daha önceydi. Şimdi bu rakama olmaz. Bu fiyata gelemem” açıklamasıyla ikinci kez büyük şok yaşadı. Trabzonsporlu yöneticiler bu aşamadan sonra Fatih Tekke'nin transferinin gerçekleşme ihtimalinin çok zor olduğunu belirterek, “Yaşanan bu gelişmeler bizi gerçekten çok yıprattı” diye konuştular.
          Trabzonspor’da yönetim cephesinden elde edilen bu bilgilere rağmen Fatih Tekke cephesinden hiçbir açıklamama yapmaması ise dikkat çekti.
          Bu arada Zenit teknik direktörü Spaletti'yle birlikte bugün bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Alexsandar Dyukov Fatih Tekke'yle Rubin Kazan ve Trabzonspor’un ilgilendiğini belirterek, “Biz görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Ama ikisinin de olmama ihtimali var. İstediğimiz şartlar oluşursa bu transfer gerçekleşebilir” diye konuştu.
          Trabzonspor yönetiminin konuyla ilgili de bugün veya yarın kulübün internet sitesi aracılığıyla resmi bir açıklama yapmayı planladığı belirtildi.

FATİH TEKKE TRANSFERİ DONDURULDU
          Trabzonspor kulübünden bir süredir gündemde olan Fatih Tekke transferinin geldiği son nokta itibariyle bir açıklama yapıldı. Kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla yapılan açıklamada, şu görüşlere yer verildi: “Yönetim kurulumuz, camiamızdan gelen talebi de göz önünde bulundurarak, teknik kadromuzun da oluruyla, bir süredir eski futbolcumuz Fatih Tekke'nin transferiyle ilgili süreci başlatmış ve bu yönde ciddi bir çalışma yürütmüştür. Ancak yapılan tüm iyi niyetli ve kararlı girişimlere rağmen, maalesef transferin sonuçlandırılması adına olumlu mesafe kaydedilememiştir. Sezon başında bonservisin alınmasıyla ilgili temasların sonuç vermemesinin ardından, Fatih Tekke'yle varılan mutabakata rağmen bugün itibariyle söz konusu anlaşmanın da karşı taraftan yok sayılması, görüşmelerin seyrine sekte vurmuştur.”
          Açıklama şöyle devam etti: “Zenit Kulübü'yle yürütülen temaslar transfer umudunu doğurmuş, ancak bonservis için yapılan yeni seyahat planına rağmen dün tüm ısrarlı aramalara rağmen Fatih Tekke'ye ulaşılamamıştır. Bugün ise oyuncunun kendisiyle gerçekleştirilen telefon görüşmesinde, daha önce Euro değeri olarak yapılan anlaşmanın yeni sözleşmeye temel olamayacağı tavrıyla karşılaşılmıştır. Bu arada Zenit Kulübü yetkilileri, göreve gelen teknik direktörlerinin Fatih Tekke'yi yeni dönem için başlayacak hazırlık kampında görmek istediği bilgisini tarafımıza iletmişlerdir. Böylelikle, yönetim kurulumuz ligin ikinci devresinin yaklaşmasını da düşünerek, konunun daha fazla gündemi meşgul etmemesi için bu transferin dondurulması kararına varmıştır.”

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şenol Hoca zaten tek forvetli sistemi seven bir hoca. Kadro yapımız da tek forvete daha uygun. Bu forvet ya Umut olur ya da Guti. Fatih de gelse bunların ikisi birden yedek kalacak. Tam bir saçmalık..

Bunların yanısıra Burak var, Murat var, Hasan var, Alan ve Yattara bile var..

Bu başlıkta Fatih diye zikir çekeceğinize biraz mantıklı düşünün yahu

Hem adamın sezon sonunda Rubin' e gitmek istediğini söylüyorsunuz. Gidecekse gitsin rahat bırakalım adamı
            Soner Abi bu açıklamaları başkan olarak yapsaydın durumun vahimdi
            www.twitter.com/SDanismaz
            Gugudali..
            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Hadi diyelim yönetim almıyor, iftira atıyor.

* Fatih Tekke 2 aydır idman yapmıyor.
              * 5 ay sonra sözleşmesi kaldı, kulubü 1.5 milyon euro talep ediyor.
              * 33 yaşında

Almıyor işte...
              Bu baskı luzumsuz.

Yönetimin anlattıklarının doğru olma ihtimali yüksek.

Eğer Fatih gelirse beklentiler aşırı yüksek...
              Askerliği yanacak...
              Alacağı maaş 2 katı azalacak.

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                - Hasan ahmet daha genç bu yaşta üstüne sorumluluk vermek yanlış olur..

-Murat zaman zaman gol atıyordu ama gerçek bir golcü işte golcu demek ne kadar doğru olur bilemem..

-Burak yılmaz dan tek umudum kötüde olsa baya bi takım gezdi ikisi fb bjk olmak üzere süpriz yapabilir neden olmasın..
                E ama sonuçta forvetler.
                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• O ayıpladığınız FATİH TEKKE sesleri bu yönetimin darağacı olacak ve bunun sorumlusu da yine kendileri.

Yorum

• İlk olarak manyakkral tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fatih gelince cözülücekmi
                    yok canim sen öyle diyosan cözülmez
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Yahu neden anlamıyorsunuz????

Mesele Yönetimle Fatih TEKKE arasında...

Neden anlamsızlaştırıpta TRABZONSPOR-FATİH TEKKE muhabbetine getiriyorsunuz işi?

Burda iki Muhatap var... Birisi Yönetim. Birisi Fatih TEKKE...

İkisi Trabzonspor çatısı altında birbiriyle kapışırken ortaya atılan iftira ve çamurlar TRABZONSPOR'u kücültüyor...

Fatih TEKKE'ye bu anlamsız saldırı neden? Neden Fatih TEKKE'yi karalama kampanyasına alet olayım ... Neden Yalan ve Yalancılıkla Para gözlükle suçlanıyor Fatih TEKKE ?

Şu bir gerçektir ki Fatih TEKKE daha samimidir bana göre...

Hadi Buyrun bir anket ekleyelim... Yönetimin Fatih hakkındaki açıklamalarını tatmin edici buldunuz mu? Yada inanıyormusunuz diye? Yada Fatih TEKKE size göre Paragöz mü diye?

Böyle bir şeyi kesinlikle kabul etmiyorum! Yönetim bu camianın değerlerine ve taraftarlarına nasıl sahip çıkacak daha? Samimi olmayan Söylemleriylemi? Bundan sonra söylediklerine nasıl inanacağız?
                      İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
                      Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• Trabzosporu yönetemiyorlar bu dogru,
                        Ama insan kendini yönetir bari,
                        Konustugunda tutarlı olur...
                        Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                        Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                        Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yazdıklarıma dikkat ettiysen 1.sırada ki Trabzonspor yöentimi dedim önce yazdıklarımı iyi okuyun anlayın..4 5 mesaj oldu hala diğer sorularıma cevap alamadım..vermiceksiniz sanırım..alacağımı aldım ben...
                          Kardeşim soruların ne bir sor bakalım.Cevapsuız soruların.Ben sorularını göremedimkli cevaplayım
                          Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ya arkadas Allah askina ne olursa olsun Trabzonspor'un onune gecirmeyin su adami ya fiyatini artirdi veya artirmadi sonucda gelmedi ve suan Trabzonspor formasini giymiyor. Gelirse basimizin ustune yeri var gelmezsede kolay gelsin nedir yani bu kadar bu olayi buyutuyorsunuz anlamiyorum kaldiki ben adim gibi eminim fatih gelsede kotu oynasa o zaman ilk isliklayacaklar gene burda alinsin diye yirtinanlar olacak ...
                            kimse fatih ts den büyük demiyor millet bizimle dalga gecen yönetime kiziyor allah bilir teklif bile yapmamislardir almiyacaksan su an alamiyoruz de almiyoruz de her gün her gün haftaya geliyor yarin imza atacak fatih istemiyor diye yalanlardan biktik kardesim bu durumun tek suclusu yönetim
                            Duysun cümle alem bu büyük sevdayı TRABZONUM için yıkarız dünyayı!..

Yorum

• İlk olarak MaNiaC61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu yönetim işte şimdi mehmet batdalı alır..
                              sen futbolcu olsan bole bir ortamdakı kulube gelıp ımza atar mısın? 2.lıgde oynarım ama kımsenın golgesınde top oynamam

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O ayıpladığınız FATİH TEKKE sesleri bu yönetimin darağacı olacak
                                Sandalyesine tekme atmayıda çok isterdim.

Yorum

Çalışıyor...
                                X