Rusyadan hala bir haber alamadık nörüyorlar acaba ya?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Boş bekleyeceğimize stoper başlığı mı açsak neTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen çıktım arkadaşlar, hepinize iyi akşamlar.
Gazeteler, haber ajansları sizin kadar mesai yapmıyor.
İyi akşamlar canım abim......S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Arkadaşlar bu iş bitti artık bence.
Metin ve Ali Fuat'ın yazdıklarından bu belli oluyor.
kaptan ailesiyle buluşmak için fotbolu bırakıp Trabzona gelmiyor heralde,
kulüp boşu boşuna Ali fuat'tan ürün talebinde bulunmuyor,
Ünal Karaman boşu boşuna rusyaya gitmiyor
ben rahatladım bu iş bitti hadi hayırlısı şimdi ürünlere saldırma zamanı
ama birde göreydik haburda iyi olurdu be Ali fuat''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer an olacak diye beklememiz de garip kaçıyor bir yerde. Herkes her an online olacak diye bir durum yok.
Bir saat sonra imzayı atıyor deseler, biz kalan 60 dakikayı birbirimizi veya kendi kendimizi yemekle geçireceğiz "hani nerede niye olmadı' diye.
O kadar ürün boşuna yapılmadı
+Külünkoğlu
oldu bu iş.
çok mutluyum çok,uzun zamandır hiçbir haber beni bukadar sevindiremedi.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoş bekleyeceğimize stoper başlığı mı açsak neYediden yetmişe 7'yi bekliyoruz...
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih geldiğinde eski performansının hiç olmazsa yarısını sahaya yansıtabilir inşallah...
kardasım sende ayrı bı dertsın nerden cıktı bu sımdı ya''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bırakalımda kadroyuda Şenol Hoca yapsın ...
Allah yardımcısı olsun hocanın..Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle+Badaloğlu
+Külünkoğlu
oldu bu iş.
çok mutluyum çok,uzun zamandır hiçbir haber beni bukadar sevindiremedi.OSCAR CARDOZO
Yorum
Yorum