İlk olarak Koray tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
-
İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehem fatih hem yönetim benim gözümde bitmiştir.
bir tafarta idolojik sebeplerle taraftarın isteğine cevap veremeyen yönetim,
diğer tarafta taraftara yalakalık yapıp şirin görünen iş olur duruma geldiği zaman fedakarlık abasının altından birden maddiyat sopasını çıkararak gerçek(!) yüzünü gösteren fatih tekke,
ikinizede hadi ordan diyorum.hatta bu aralar siyasetçilerin ağzında dolaşan bi küfür de var.ama yasak olduğu için söylemiyorum.
dostlar alışverişte görsün dönemi bitmiştir.evet KANDIRILDIK EY HALKIM...
hem aciz yönetim hemde sinsi fatih tekke bizi kandırmıştır.
bence küsküyü 2 tarafada vurun.gün taraftarın birlik olacağı gündür.
hem yönetime hem fatihe en güzel cevabı oyunun farkında olduğumuzu göstererek vermeliyiz.
ama tebrikler iyi tiyatro oynadılar.ama YERSEN.....
Yorum
-
İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenin bakanın seni kullanıp olduğu yerlere gelmedi mi ? geldi
sana en hakettiğin avrupa şampiyonasını verdi mi ? vermedi
seçimlerden önce, tesislerdeki kopmuş çim nerde olacağını bilecek kadar tesislerde bitmedi mi? bitti
senin sadri şenerin avrupa şampiyonasını alamayan Trabzonu çıkıp herhangi bir kanalda yada basın organında savundu mu? savunmadı
senin belediye başaknın çıkıp yukarıda dediklermi yaptı mı yapmadı?
senin bakanında, belediye başkanında, Trabzonspor başkanında AKPli değil mi? AKPLİ
siyaset konusunda diyeceklerim bunlar, sen öteki sorularıma da cevap ver bi zahmet
seçime kısa zaman kala o bölegeye kamyonları arka arkaya diziceklerini bizim balık hafızalı milletimizin onlara yine oy vericeklerini ekle..
Yorum
-
İlk olarak kubar89 tarafından gönderildiYAZDIKLARIM SİLİNİYOR AMA YILMIYACAĞIM
HERKES GERCEKLERİ BİLSİN...............
Biz bu sevda için canımıze vercekken, adamların mantığına bak her şeyi para gorüyorlar......
Fatih olayı başından sonuna kadar yalandır......
Kaptanımızı tekrar almamak için yapılanlara bakın herkes bilsin......
Neymiş, fatih telefonu açmıyomuş.Telefon adamlara açılır ......
Fatih için şu an Rubin Kazan yıllık 2.3 milyon Avro gibi bi teklifle pazarlıkta ayrıca yaklaşık 400.000 Avro menajerlik ve avukatlık ücretinide yine Rubin ödeyecek......
Bizimkilerin teklifine bakın!!!!!
1. Zenit yönetimine söylenen şu Fatih'in kulübünüzden 800.000 Avro alacağı var onu size bırakıyor......
2. Kulüp olarak bonsevisine 1 kuruş para ödeyemeyiz......
3. Fatih'e teklif sana yıllık 700.000 Avro veririz onunda yarısı nakit geriye kalan maç başı......
4. Ne menajerine ne de Avukatına bir kuruş bile para vermeyiz......
Onun için başkan kız evi mız evi muhabbeti yapıp durdu.Yani Fatih kaçıp gelecek mantığı......
Ünal Karamanı'ı boşuna gonderdiler tatil günü dostlar alış verişte görsünler diye......
ayrıca bu bilgilerin tümü hem yerel medyada hemde ulusal medyada var
ama hemkimse açıklamıyor....
bu siteyi nasıl etkisi altına alabiliyolarsa her yeride almışlar....
burası türkiye.....
Kim neyi etkisi altına alıyor. Bırakınız paranoya dünyasında yaşamayıhepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben sana sorumda onların ideolojik görüşlerini sordum..kulube siyasetin girip girmediğini sordum..bu sorumda Fatihi bir kenara koy onla ilgili bir şey değil savunduğun kişiyle ilgili bir soru..bu soruma ve diğer sorularıma tekrardan cevap istiyorum..eğer veremiceksen vermiyorum de adam gibi çık işin içinden..çok mu zor..(n bu lafı ne çok kullanır olduk yaa nedense hep sadri şenercilere yöneltiliyo bu soru değil mi? )Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara
Yorum
-
Resmen burasi siyah ve beyaz'a bölünmüs. Bunun ortasi yok. Ya o tarafdansin, ya bu tarafdan. Arkadaslar, lütfen gözlerinizi acin, ve dünyanin siyah-beyaz olmadigini, renkli oldugunu görün. Diyecegim, sadece bir tarafi suclamayin, bu sürecte iki tarafinda hakli olduklari ve hakli olmadiklari taraflar var. Ama bu cekismemizden kimse birsey kazanmiyor, tam tersi Trabzonspor kaybediyor. Ve en cokda üzüldügüm budur yani. Simdiye kadar bu cekismelerden bir kere olsun karli ciktigimiz görülmemistir, hep kaybetmisizdir..."Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."
Yorum
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilginc..yani sizli bizlimi yoksa senli benlimi hitap edecegimize bir karar versek
bende farabi nin o mesajini kopyalayip yorum yaptim ama o sekilde bir sey algilamadim..ne etcez?..
Türkçe dersim oldukça iyiydi.Mesela ÖSS sınavlarında en kolay yaptığım Türkçe soruları,şu okuduğunu anlama üstüne kurulu olan paragraf sorularıydı.İnan sıfır hata ile yapmıştım hepsini.LES sınavında da aynısı olmuştu daha sonradan.
Ben orda anlatılmak istenileni aldım.En azından bazı fikirler edindim o mesaj sayesindeHerkese Merhaba
Yorum
-
bu iş fatih tekke sadri şener işi olmaktan ötedir artık
fatih tekke bizi biz yapan şeylerin tamamı
sadri şener ise yozlaşmış bir hatıra
bu kavga bunun kavgası
bu yüzden fatihi iki paralık yapıp onun trabzonspor geleceğini bitiriyorlar
bodrumun gülü olmakla bu işler bitmiyor önce o koltuğun hakkını vereceklerFORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Sivas maçı gelse bide Teo en az 2 gol atsa ortada Fatih Tekke sorunu diye hiç bişey kalmayacak aslında...
Hadi Teo.
Yönetim yan çizmekte.
"Yönetim kurulumuz ligin ikinci devresinin yaklaşmasını da düşünerek, konunun daha fazla gündemi meşgul etmemesi için bu transferin dondurulması kararına varmıştır."@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Ben Fatih'in 1,5 milyondan daha fazla para istedi lafına inanmıyorum. Böyle bir şeyin olması mümkün değil, Fatih haddini bilir ve bu kadar parayı istemez.
Ne olduysa menejerler ile Fatih'i almama noktasında elinden geleni ardına koymayan yönetim arasında oldu.
Az önce doğruluğuna güvenebileceğim bir ajansın haberini okudum. Haber aynen şöyle;
------------------------------------------------------------------------------------------------
Fatih Tekke'nin transferinde sorun çıktı
Trabzonspor'un, Rusya'nın Zenit takımından almak istediği Fatih Tekke'nin transferinde sorun çıktığı, gerçekleşme ihtimalinin az olduğu öğrenildi.
Bordo-mavili kulübün üst düzey yöneticilerinden alınan bilgiye göre, geçen hafta Rusya'ya giden kulüp sportif direktörü Ünal Karaman, Fatih Tekke'nin kulübü Zenit ile bonservis konusunda öngörüşme yaptı.
Zenit Kulübü ile prensipte anlaşma sağlanması üzerine bonservis görüşmelerine resmiyet kazandırılması için Karaman'ın bugün için Rusya'ya gitmesi planlandı.
Karaman'ın, Fatih Tekke ile de görüşmesinin ardından, bugün-yarın bitmesi beklenen transfer, Fatih'in menajerinin bordo-mavili yönetimi aramasıyla çıkmaza girdi.
Menajerin, ''Bizim sizinle anlaşmamız 5 ay önceydi'' diyerek, yeni şartlar ortaya koyması üzerine, Karaman'ın Rusya seyahati iptal edildi.
Fatih Tekke'ye, Gökdeniz Karadeniz'in de formasını giydiği Rubin Kazan takımından teklif yapıldığı, tüm bu gelişmelerin, golcü oyuncunun Trabzonspor'a transferini çıkmaza soktuğu değerlendiriliyor.
Öte yandan, Fatih Tekke'nin, kulübü tarafından Dubai'de başlayacak kampa davet edildiği öğrenildi.
19 Ocak 2010, Salı - ZAMAN
----------------------------------------------------------------------------------------TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
Yorum