Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• burak gelicekmiş faydası olur inşallah ne diyelim

Yorum

• İşin garibi ,bu konu bir buçuk yıldır gündemde plmasına rağmen;

Bu bir buçuk yıl zarfında,Gökhan'ın ferrarisi,Teofilo'nun annesi,Tıjukuzu'nun karısı gibi konuları basınla paylaşacak kadar muhabbet konusu yapan başkan,

Fatih'le,telefonda bile ,bir dakika olsun görüşmemiştir..

Ve işin ,en utanılacak tarafı,Fatih'in yüzüne karşı söyleyeceği tek bir kelamı yoktur..

Bunun için konuşamaz Fatih'le..

Kendisine sürekli iftira attığı için..

Yüzü yoktur yanii..

Şimdi de sorulara cevap veremediği için,

Daha doğrusu verecek cevabı olmadığı için,

Püfff,sıkıldım..

Bu konu beni çok sıktı..

Peki ne yaptında sıktı?..

Uyduracak bahane,mazaret sıkıntısı mı başgösterdi yoksa?..

Yorum

• onları hep hocaya sorun çççççç

Yorum

• burak geldi artık fatih tekke yi en zından bu senelik unutsak iii olcak. hep destek tam destek

Yorum

• Ya Veysel abi yazdıkların insanı mest ediyor abi...
            61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
            RUHUNUZ YETER

Yorum

• Burak Trabzonspor'da!

Trabzonspor Burak Yılmaz'a kavuştu. Bordo-mavililerin, Fenerbahçe'den Gökhan Ünal karşılığında transfer ettiği Burak Yılmaz artık Trabzonsporlu. Eskişehirspor'la sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşmesi bulunan Burak'ı, Es-Es Trabzonspor'a göndermeye razı oldu.
              Ayrıntılar Az Sonra..

29.01.2010
              Kaynak : DHA
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Burak geldi sağ kanada niye unutacam Fatihi benim forvet sayım kimileri 4desede hala 2malesef...

Bu çetin kış şartlarında Allah muhafaza teo veya umut sakatlandı ne olacak Murat Tosunmu oynayacak adamın daha bir dakikası bile yok.Madem Fatihi almak yemiyor git başka iş bitirici al veya Gökhanı satma...

Ama kime anlatıyosun...
                61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                RUHUNUZ YETER

Yorum

• Bir kere şunu baştan söylemek gerekir ki yaşadığımız şu Fatih Tekke sendromu aslında bazı kesimler tarafından süreki manipule edilmesi sonucunda bu noktaya gelmiştir..

Tabii bu saçmasapan ve kısır mı kısır tartışmanın bu seviyede dönüp dolaşmasında, Yönetim' in rijit bir duruş sergileyerek "Biz 3 ay sonra bonervisi elinde olacak 33 lük Fatih Tekke' ye eşşek yüküyle para vereceğimize kendisinden 8 yaş daha genç yabancı bir forvet ile anlaşmayı daha uygun gördük" şeklinde bir demeç verememiş olmasının da çok büyük payı var..

Ama Tekke için yanıp tutuşarak ve ortalığı velveleye vererek takımın tepesine anlamsızca kasvet çökertenler sadece Fatih Tekke hayranları değil tabii ki. Yönetim' in muhalifleri de bu kozu kullanarak Fatih Tekke üzerinden kendilerine rant sağlama peşine düştükleri için gaza gelmeye müsait bazı taraftarları galeyana getirmekle meşguller..

Yahu takım Şenol Hoca' nın da gelişinden sonra ciddi bir silkelenme yaşamış. Alanzinho tek başına maç kurtarır hale gelmiş. Engin takıma kazandırılmış. Umut gövde gösterisi yapmaya başlamış. Her ne kadar kendisi hakkında fazla bilgimiz olmasa da henüz 25 yaşında olan ve oynadığı maç kadar gol atan bir Gutierrez transfer edilmiş. Türkiye Kupası' nda bir üst tura çıkılmış. Üstelik bir de Yattara' nın takıma katılma ihtimali de cabası..

Ama ne var ki bu camia, şu boş beleş Fatih Tekke fenomeni yüzünden bu ambiansı doya doya yaşayamıyor ve taraftarın sinerjisi takıma bir türlü yansımıyor..

Fatih Tekke kendi röportajında garip bir şekilde iddia ettiği gibi herkesten daha fazla Trabzonsporluysa zaten sezon sonunda bonservisini alır ve tıpış tıpış kulübe gelerek imzasını atar..

Dediklerinin arkasında durur da bunu yapabilirse başım üstünde yeri var.. Yok, yapmazsa dilediği yere kadar gidebilir. Peşinden zırıl zırıl ağlayanlar çıkarsa da benim umrumda olmaz..
                  "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Hadi gözün aydın Süleyman, Burak geliyormuş

Yorum

• bırakın federasyonu falann kızcak yer arıyoruz galibaaaa... yönetim ve sadri başkan gündemi unutturacak bi laf buldular saldırıyolar... tekke olayı düpedüz yönetimin samimiyetsizliği ve iş bilmezliğidir taraftara da yapılan büyük bir haksızlıktır...trt nin yaptığı yönetimin yaptığının yanında ne ki...biliyolar ki bunlar zaten söz geçiremezler dünü hemen unuturlar geçer gider...
                      bordooooooo maviiiiiiiii

Yorum

• O şeylerin topunu hocaya sorun,

bana birşey sormayın da kime isterseniz sorun

Başkanın olan bitenden pek haberi yok herhalde,

yine aynı lafı etmiş,ya da biz kendimizi izole ettik burda takılıyormuyuz anlamadım ki?

Başkan biz neye tepki gostereceksek onu yapıyor.
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Taraftarın, kulübün, takımın velhasıl tüm camianın birlik ve beraberliği ve huzuru için şöyle bir tabloya çok ihtiyacımız var..

Yorum

• büyük maçları o derbi dediğimiz maçları ancak büyük topçuların varsa kazanırsın yoksa gs nin yedekleri bile senle alay eder bi dünya para verdiğin adamda sahada yürür bakar yazıkkk dersinn... tekke gökdeniz şimek yattara zamanında 3 istanbul takımına kafa tuttuk son 2 senede var mı adam gibi bi maçın kazandığın 3 puan ... iyi oynadığımız yok mu var tabii ama neticede bi dünya pozisyona girip atamamışın sonuç önemliii işteee... tekke de o bitiriciliği ile bu takımda olmalıydııı her ne kötü özellği varsaa ki neymiş bu özellikler hala muamma tjikuzu gökhan çok az sorunlu yaaa... inş gutierrz iyi çıkar kii faydalı olacaktırrr 3 istanbul takımına karşı galibiyet alırızz artık!!!
                            bordooooooo maviiiiiiiii

Yorum

• İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Taraflar arasında konunun sezon sonu tekrar görüşülerek karara bağlanması konusunda görüş birliğine varıldı.
                              komik hh

Umut Bulut’la görüşme yapıldı

Yönetim kurulumuz sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan oyuncumuz Umut Bulut’la transfer görüşmesi yaptı.Buna göre Umut Bulut’a takımın kaptanlarından biri olarak sözleşmesinin uzatılması yönünde teklifte bulunuldu.

Oyuncumuz Umut Bulut’ta kendisinin de Trabzonspor’da kalmaktan yana olduğunu belirterek bu öneriye sıcak baktı. Taraflar arasında konunun sezon sonu tekrar görüşülerek karara bağlanması konusunda görüş birliğine varıldı.

Umutla görüşülesinin bu başlıkta değerlendirilmesi ne anlam içeriyor.
                              hh lik ne gibi bir durum var ve komik olan ne.
                              Tamam Fatih konusunda hiç samimi davranılmadı ancak bu kadar da zorlamayın.

Yorum

• Kandırılıyoruz beyler oyuna gelmeyin. Fatih Tekke söylentileriyle devre arasını bitirdi adamlar.

Yorum

Çalışıyor...
                                X