arkadaşlar bence bakan bu işi bitirmeli yoksa acayip zarar görcek trabzonspor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Konus kaptan herseyi acikla. Bugüne kadar bu yönetim hakkinda tek bir olumusz lafim olmadi. Hic bir zaman sesimi cikarmadim. Her zaman destek olmaya calistim. Ama Fatih Tekke konusunda resmen yalan konusuyorlar bana kalirsa. Yarin herseyi gün yüzüne cikarir insallah kaptan."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
-
İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolucam dediyse olur , ben haber61in haberine de sonuna kadar inanma taraftarı değilim , fatih abasın toplantısı yapıcam dememiş de olabilir yarın değil belki öbür gün de yapabilir .
senin adamlığından şüphem olur mu est.
Yorum
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim gözümde Fatıh Sultan Tekke 2 kat daha efsane omuştur şimdi!
ayrıca Erdal abi,eğer yonetim Telefonu bahane ederse,soyleyeceğim
iki kelam vardır demişti,bak dediğin gibi telefonu bahane ettiler..
Değerli oyuncu olabılır ama büyütmeyin artık Trabzonspor yara alıyor anlamıyormusunuz...
Yönetim telefonu bahene ederse ya gerçekden ulaşamamıssa ? ya fatih tel
cevap vermisse o zaman napacaksın gene yönetimmi ? suçlu olacakYaşam kimliği: Trabzonspor .
Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.
Yorum
-
Yazık yahu
Uğruna can verilen takımın düştüğü hale bak...
İdrar yarışına döndü iş...
Neden şampiyon olamıyoruz?
Kendi içimizde kolaylıkla yöneteceğimiz ve bitireceğimiz ufak çaplı bir krizi , elbirliği ile , yönetim , Fatih ,bizler ne hale getirdik...
Ey gidi ey...
Kemiği sızlayan çoktur şu anda...O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
yarin hangimiz fatihin cikip evet para icin gelmedim demesini bekliyo...tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak chelles61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarin ki basin aciklamasi imza toreni olmasinOSCAR CARDOZO
Yorum
-
18 Yaşında çoçuklar burda Fatıh Tekkenin adamlığını tartışıyor
Bir tanesi çıkıp hakaret edıyor
Bir tanesi gelıyor Fenerle anlaştı dıyor
Bir tanesi yok şu tarıkata bağlıdır dıyor
kilit zamanı gelmedimi ?ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
Yönetimi tebrik ediyorum...
Bana geçen sezon ki son dakika hamlesini hatırlattı... Ve gözlerim yaşardı...
Ozamanda aynı bu şekilde Fatih para göz, Fatih yaşlı, Fatih Molla gibi bahaneler üreterek hernedense son dakikada bir atak yapmışlardı... Oysa bunun taraftarın gazını almaya yönelik basit ve basiretsiz bir düşünce yapsa yapardı...
Yazık... Trabzonspor Taraftarını Salak yerine koyarak nereye varacaksınız... Bu Taraftardan destek istediniz verdi, Para istediniz benim gibi çaycı bile 3 kombine ve sınırsız malzeme aldı... Karşılıgında sizden ne istedi?
Bu Taraftarı bukadar birbirine düşürüp bıyık altından gülmenin manası ne? Fatih TEKKE'yi karalamaya çalışarak bunu başarabileceğinizimi sanıyorsunuz?
Benim size artık hiç bir şekilde güvenim kalmamıştır! Daha düne kadar Fatih bizim Yönetimimiz gibi çalışıyor diyeceksiniz, Her zaman görüşüyoruz diyeceksiniz Sonra anlaştık diyeceksiniz ve Her ne hikmetse çıkıp ufak kelime oyunlarıyla bizi kandırmaya çalışacaksınız... Hemde ne ile Fatih TEKKE para göz ile...
SUSUYORUM ... Çünkü SUSMAKTA BİR ERDEMDİR! ZAMANI GELİNCE BOLCA KONUŞACAĞIM!
Ve sizin şimdi güldüğünüz gibi gerile gerile BİZDE GÜLECEĞİZ!İlk olarak Erdal tarafından gönderildiKemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...
Yorum
-
İlk olarak efex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKabul etmeyecek ne var ?
Tekke'nin alınması şart mıydı ?
Ben son derece normal karşılıyorum...
Aslolan Trabzonspordur...
Giderim stada gene desteğimi veririm...
Yönetimin iki yüzlülügü yüzünden geldi bu konu buraya , yarın kacacak delik arayacaklar
Konus Fatih Tekke
Yorum
Yorum