Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak vyno tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih ayıp etti.
    Yanliz Fatih Tekke mi?...

F.Tekke ayip etti...
    Yönetim ayip etti...
    Taraftar ayip etti...

Hepimiz ayip ettik.

Yorum

• Yarın Fatih, yönetimi yalanlarsa ne olacak? Umarım doğru olan herşeyi anlatır. Bakalım kime ne faydası olacak bu gelişmelerin..
      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Herşey yarın belli olacak az kaldı..
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Anlamıyorumki sizleri yönetim tarafından açıklanan herşeyi yalanlıyorsunuz...

Ama fatih aa demeden kesin bilgiye varmadan fatih haklı diyorsunuz..

Bu kadar büyütmeyin renkler zedelenmesin... zararı Trabzonspor çekiyor
          Yaşam kimliği: Trabzonspor .
          Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• İlk olarak aldkmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben adamım şüphen varsa?yarın fatih açıklama yapsın,orda olsun,bakalım,olurumu?
            olucam dediyse olur , ben haber61in haberine de sonuna kadar inanma taraftarı değilim , fatih abasın toplantısı yapıcam dememiş de olabilir yarın değil belki öbür gün de yapabilir .

senin adamlığından şüphem olur mu est.
            Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak vyno tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben burdayım 2006 dan beri
              Ozaman sorun yok abi

Yorum

• Fatih yarını beklemeseydi hemen açıklama yapsaydı.Bakın öyle veya böyle yönetişm açıklamasını yaptı.Tekke neden yarını bekliyor.Tabi menajeriyle konuşacak danışacak ondan sonra konuşacak.Bağlan canlı yayınla bi kanala neyse olan bişten açıkla niye yarını beklersin bu kadar önemli bir konuda.
                En son erik tarafından düzenlendi; 19.01.2010, 21:20.
                Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• daha önce bu kadar vıcık vıcık bi transfer hikayesi görmedim..

Yorum

• Hey yaaa çık konuş Kaptan .

Yarın çok zor bir gün olacak ...

Yorum

• İçime doğuyor yönetim bu işin altından kalkamayacak herkes ezilecek gibi görünüyor. Korkuyorum

Yorum

• -Git artık ya git nedir bu ya sende git yönetimde gitsin be kardeşim iyice bezdim artık ya...

-Köye gidersin yer yurt miras meseleleri artık doğru düzgün köye gitmiyorum...

-Doğduk doğalı gurbetteyiz bizi memleketimizi hatırlatan bi Trabzonsporumuz var bi ağız tadıyla sevemedik , sevinemedik , sevdirmediler...

-Foruma girelim diyoruz iki güzel sohbet için herkes birbirine girmiş moralim düzgünken moralim bozuluyor bu sefer...

-Tv de karadeniz kanallarını seyrediyorum hep eleştiri hep eleştiri ...

-Ya bırakın yakamızı ya vallahide billahide bıktım ya yemin ediyorum bıktım ya...

-
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fatih'in basın toplantısında yapacağı açıklamalar inşallah doyurucu baştan sona aydınlatıcı şekilde olur...

Fatih'in para için gelmediği açıklaması doğru çıkarsa gider deniz kenarındaki kayalıklarda tek başıma oturur ağlarım.
                          Eğer aydınlatıcı olsa Fatih haklı bile olsa karşısındayım ...
                          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Daha durun arkadaşlar ya.

Yarın belli olacak her şey.
                            Demedi deme....Yarın hiç bir şey belli olmayacak,kargaşa dahada büyüyecek

Yorum

• Benim anlamadigim herkes kim hakli cikacak derdine düsmüs...
                              Asil kötü olani kimse fark etmiyor.. is öyle bir noktaya geldiki Fatih tekke transferi sonsuza dek kapandi..
                              Yine isi yokusa sürmeyi basardik. O onu sucladi o onu..

Yorum

• 2 avans 3 de biter
                                Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

Çalışıyor...
                                X