Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yarın yönetim için çok zor gün.
    Bugece ulaşırlar fatihe aman oğlum etma eylema sakın kötü bişe dema derler fatihe şimdi

Yorum

• ayıp etti fatih......

Yorum

• yönetim suan kara kara düşünüyordur , fatihi arıyorlardır şimdi eminim

Yorum

• E Hani konuşma yasağı vardı noldu.. ? Önce resmi siteden kulüp açıklamaya yapıyor.. şimdi de Fatih basın toplantısı yapacak haberi çıkıyor..

Yorum

• İlk olarak aysant_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ayıp etti fatih......
            daha kimin ne ettiği açıklanmadı .
            Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak aysant_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ayıp etti fatih......

yarından sonra bu mesajı yazmaya ne dersin. bekle bakalım adam ne dicek..ne antika milletiz yaaa

Yorum

• İlk olarak vse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çok güzel yarın ortalık iyice karışacak, karşılıklı mesajlar, toplantılar.. Pazar günü maçta bakalım neler olacak. Ligin 2 yarısına da sahadaki futbol dışı konularla girmiş oluyoruz.
                Aynen öyle herşeyimiz sorun herşeyimiz hep bir karışıklık var kulüpte yarın bu iş kökünden bitsin!!
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İmzamda yazan sözü bizzat Kaptan söyledi..Yarın ki açıklamasını dört gözle bekliyorum..Tekke'nin asla yalan söylemeyeceğini gerçekleri bir bir ortaya çıkaracağına inanıyorum

'Hayatımda birçok başarı tattım. Gol kralı oldum, UEFA Kupası'nı kaldırdım. Ama tek hayalim Trabzonspor formasıyla şampiyonluk yaşamak, o kupayı Bordo-Mavili forma ile kaldırmak. Çocukluğumdan beri bunu istiyorum, bunun için yaşıyorum. Ve bunun gerçekleşmesi için her türlü fedakarlığı yaparım'.

Bu sözleri söyleyen birinin parayı sorun yapacağına ihtimal vermiyorum
                  Parayı sorun etseydi en baştan gelmezdi Ben de hiç ihtimal vermiyorum.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Fatih ayıp etti.
                    Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• o degılde yarın fatıh tekke yonetım benı ıstemdı derse ne olacak kım kıme ınanacak??????????????????

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kimin adam olup olmadığı yazdığı mesajdan bile anlaşılır oldu.

ben adamım şüphen varsa?yarın fatih açıklama yapsın,orda olsun,bakalım,olurumu?

Yorum

• Bu namertliğin cezasını Trabzonspor çekecek maalesef

Yorum

• Hayrettin Hacisalihoğlu 2 Fatih Tekke 0
                            ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                            KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              E Hani konuşma yasağı vardı noldu.. ? Önce resmi siteden kulüp açıklamaya yapıyor.. şimdi de Fatih basın toplantısı yapacak haberi çıkıyor..
                              arkadaşım adam Trabzonspora transfer olma ihtimali bittiği için gerçekleri açıklayacak olamaz mı. eğer transfer ihtimali varken konuşsaydı o ihtimal de yok olacaktı. anlamıyorum ki bunu sabahtan beri kaç kişi söyledi kafa basmıyor mu ne
                              Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fatih Tekke demekki Yönetim kanadından yapılmış olan açıklamayı bekliyordu konuşmak için...
                                Ben demiştim sana Koray ...

Bakalım yarın belli olacak ..
                                Twitter Adresim

Yorum

Çalışıyor...
                                X