Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• taraftarımız artık bu saplantılı, zarar verici tutumundan vazgeçmelidir!
    f .tekke konusu gereksiz yere fazlasıyla uzadı...diyelim ki yönetim tekkeyi transfer etmek istemiyor, bir sonraki seçimde seçmeyiz olur biter! bu konuda sergilemiş olduğumuz tavırla camiamız ne kazandı ne kaybetti iyi anlamak lazım...evet fatih çok özel bir futbolcu ama asla bu kadar abartılmasaydı keçke ona duyduğumuz saygı! hem o kaybetti, hem de klüp!
    Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
    my name is onur....
    Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Selamun Aleykum.

Anca girdim eve. Bayağı şeyler söylenmiş kişiler ve bizim hakkımızda, duymak isteriz, cevap hakkım olduğumu düşünüyorum.

Bütün sayfaları okuma gibi bir lüksüm yok, çünkü iki günde 100 sayfa atmış nerdeyse.

Bizimle, verdiğimiz haberler ile, söylediğimiz sözler ile sıkıntısı olan varsa buyursun, bu halimizle bile cevaplarız...

aleyküm selam......hobaaaaaaaaaaaaaa

Yorum

• Futbolcuda, Yönetimde, Taraftarda işini yapsın...

Futbolcu topunu oynasın, mücadele etsin, Formasının Hakkını versin...

Yönetimde kişisel çıkar ve menfaatlere d eğil; Kurumun çıkarlarını gözeterek çalışsın...

Taraftar; O ne demek Sussun Otursun... Konuşmasın... Bir şey istemesin... Gol kaçırınca "Ahh-Uhh" etmesin Moral motive bozuluyor... Ama hep kullanılsın, Kandırılsın... İstekleri kullanılarak , zaafı olan kişiyi öne atıp sürekli her yenilgiden sonra Fatih'i alacağım... Alıyoruz... Ciddiyetimizi göstermek için gittik geldiklerle Taraftarı Enayi yerine koyun ... Hepsine kabul...

Ama Bu Taraftarın Sevdiği Adamlığından şüphe duymadığı ve Trabzonspor için yaptıgı fedakarlıklarla şimdiden büyük bir değere sahip olan Kişiye Belaltı vurmak, ismini Paragöz olarak lanse etmek, Karalamak, aşağılama kampanyasına gitmekte neyin nesi? Fatih size ne yaptı? Nedir bukadar büyük olan yaranız...

Çıkın adam gibi söyleyin... Söyleyinki yarın Avni akerde O yaranıza Tuz biber ekmesin bu taraftar... Yok eğer söylemesseniz Taraftarın yarasına tuz basarsanız; Onlarda sizin yaranıza hiç kuşkusuz tuzlu biberli tampon yapacaktır!
        İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
        Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• 5 Tane rengi Solmus var hayirdir
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• gördük fatih tekkenin ts sevgisini ... insallah geri gelmez..
            Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

Selamun Aleykum.

Anca girdim eve. Bayağı şeyler söylenmiş kişiler ve bizim hakkımızda, duymak isteriz, cevap hakkım olduğumu düşünüyorum.

Bütün sayfaları okuma gibi bir lüksüm yok, çünkü iki günde 100 sayfa atmış nerdeyse.

Bizimle, verdiğimiz haberler ile, söylediğimiz sözler ile sıkıntısı olan varsa buyursun, bu halimizle bile cevaplarız...
              Aleykümselam Recep.. Biz senin iyi niyetini biliyoruz..Ne için çırpındığınıda alınabilseydi fatih en çok sevinen belkide sen olacaktın gerisini boşver yahu

Yorum

Selamun Aleykum.

Fatih Tekke'yle daha önce yıllık 1 milyon 500 bin Euro vermeye anlaşan ve Fatih Tekke'nin de imzasının bulunduğu bu ön protokolü kulüp evrakları arasına koyan Trabzonsporlu idareciler, Fatih'in, “Bu rakam daha önceydi. Şimdi bu rakama olmaz. Bu fiyata gelemem” açıklamasıyla ikinci kez büyük şok yaşadı. Trabzonsporlu yöneticiler bu aşamadan sonra Fatih Tekke'nin transferinin gerçekleşme ihtimalinin çok zor olduğunu belirterek, “Yaşanan bu gelişmeler bizi gerçekten çok yıprattı” diye konuştular.

Bu haber doğru mu?
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Hayrettin Hacısalihoğlu Tekke nin gelmemesinde ana sebep diyenler Hayrettin Hacısalihoğlu ile Tekke arasında ne husumet var???
                  Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!

Yorum

• Arkadaslar biz ne dersek diyelim anca kendimizi yerizzz

olan bize oluyo

bu sayfa 1 gunde kac sayfa atladi taraftarin heyecani hefesin kursagina kaldi biz niye hep bÖle olmak zorundayiz...

Bizim kaderimiz bu mu...

Bir isimiz dogru gitsin

ustumzuden karabulutlari atamiyoruz...

Yorum

Selamun Aleykum.

aleyküm selam , abi belli başlı kişiler zaten sen de bilirsin isimlerini görürsen sorarsın şu anda ortalıkta gözükmüyolar.
                      Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• fatih alınmadı dimi e zaten belliydi boşuna yordunuz kendinizi..herzmanki yönetim hikayeleri

seneye gelir tabi ihtiyac olursa
                        Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.

Yorum

• İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gördük fatih tekkenin ts sevgisini ... insallah geri gelmez..
                          sen yeni mi gördün ? biz istanbul klüplerine rest çekip boş kağıda imza attığı zaman görmüştük. geç kalmışsın
                          Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Fatih ile ilgili olan haberlerin doğruluğunu, yanlışlığını bu akşam konuşmak istemiyorum. 2 gündür yoktum, herkesten yarım yamalak haberler aldım.

Bu işin Trabzonspor açısından bittiğini büyük ihtimal söylebilirim.

Benim sıkıntım şimdilik, bizi burda umut tacirliği ile suçlaan, atan tutan adamların sıkıntısını anlayıp, cevap vemek.

Zaten 1-2 sayfalık güzel bir yazı ile bir kaç güne kadar anlatacağım bu transferin hikayesini, yarın da bir kaptan konuşsun da...

Yorum

• Bu rengi soluk 5 kişi cezalı mı. Matrix neden cezalı. Aramızda en çok şeyi o biliyodur. Konuşması gereken biz değiliz o
                              Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!

Yorum

• beyler hepiniz gönul kardeslerimsiniz, dava arkadaslarimsiniz hicbirinizi kirmak istemem ama gercekden okuyorum ve özuluyorum oyuna gelib Fatihi silenler var, kötuleyenler var, ayni Hoca konusunda hemen baskan icin bir özur bulanlar var. Biz böyle yaptimiz icin bunlar yuz buluyor zaten ne olacak susarlar, simdide Fatih tekke de barmazlar. Baskan kaptani önumuze atdi yem olarak, yemiyelim ona sahib cikalim. Yuruyelim Arkadaslar, heb beraber, bu mail adresi ne tsnin, heb beraber oraya mail yollayalim. Büyük forumun yöneticileri herseye karsi bir yuruyus yapiyorsunuz, bu yönetime karsi da yapin, biliyorum bu buyük bir cesaret ister ama bu yürek sizde var. Zamaninda Albayrakin yaptindan az ne yapiyor bizi kandiran Baskanimiz. Yahu bende cesaret yok anasina, yoksa dava acacam o olacak. Verin Trabzonsporuma gecmis yillarini geri, verin bize harcanan umutlari ve paralari geri, verin bize Gökdenizimizi, Fatihimizi geri, al Teofilonu ve git baskan kolimbiyada yasa.

Yorum

Çalışıyor...
                                X