Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• birileri yatağında rahat uyuyamayacak.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yahu var mı böyle mantık.. senin o tsclup da harcadığın paralar Sadri Şener'in cebine mi gidiyor ? adı üstünde tsclup.. Trabzonspor'a veriyorsun sen o paraları.. oldu olacak maçlara da gitmeyin abi sırf Fatih için , Trabzonspor'u da desteklemeyin.
      Çok doğru söylüyorsun arkadaşlar ne kadar kabul etmesinizde bu durum artık Fatih>Trabzonspor olma yolunda ilerliyor..

Ne olur yazarken dikkat edelim..
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor sembol futbolcusu fatih tekkeyi sözlesmesinin bitmesine 6 ay kala ve 32 yasinda alamadi.

Bunu kabul etmek mümkün mü?
        Kabul etmeyecek ne var ?
        Tekke'nin alınması şart mıydı ?
        Ben son derece normal karşılıyorum...
        Aslolan Trabzonspordur...
        Giderim stada gene desteğimi veririm...
        Hamiş

Yorum

• dün ligtv de barbekü partisinde hacısalihoğlu bir cigara yaktı ki pöfül pöfül ben anladım zaten

Yorum

• fatihede baslicm yonemtimede baslicam nedur bu fatih tekkeya golcu aldik iste yeter kapatin bu konuyu gitsin kabak tadi verdi sanki fatih gelince 50 gol ATAcak
            https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• her iki tarafta şapkayı önüne koysn ... yapmasa bile

yaptık bi eşşeklik karşılıklı özür ... fatih atsın imzayı..

Yorum

• Benim gözümde Fatıh Sultan Tekke 2 kat daha efsane omuştur şimdi!

ayrıca Erdal abi,eğer yonetim Telefonu bahane ederse,soyleyeceğim

iki kelam vardır demişti,bak dediğin gibi telefonu bahane ettiler..

ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İçime doğuyor yönetim bu işin altından kalkamayacak herkes ezilecek gibi görünüyor. Korkuyorum
                  Yönetim şuan telaslı telaslı fatihe ulasma cabasındadır eminim

Fatih konus kralım

Yorum

• bugüne kadar yönetim fatihe attı topu olmazsa sebebi faithdir dedi yarında fatih anlatacak yönetim beni istemedi almadı diyecek...yönetim en ufak bir pürüz bekiyordu i fırsat buldu kullandı...zaten başkan dün belli etti bunu eğer özel bi durum olmazsa bu iş bitti demesinden belliydi...

şimdi şöyle bi durumuda anlamıyorum önce fatihte sorun yok klübü bırakmıyor dendi sonra bonservis işi kolay fatih askerlik problemini hallederse almak kolay dendi sonra yine klüp bırakmıyoya geldi iş...en sonunda fatih istmiyor dendi...işte olaya bu perspektifte bakarsak o zaman zaten anlarız bazı şeyleri...

yönetim fatihe fatih yönetime saalıycak zararlı çıkan klüp olacak....
                    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Konu hakkında yeterli fikir sahibi olmadan buraya sadece kin kusmak yanlış.

Yönetimden bir açıklama geldi. Fatih'in açıklamasından sonra, daha akılcı birbirimizi kırmadan yorumlar yazsak iyi olur.

Çok tez canlıyız, bu sebepten 25 sene hiç sabır edemedik. Halbuki biraz sabırlı olsa idik şu 25 senelik sürece 2,3 şampiyonluk sıktırmıştık.

Bir futbolcu alıyoruz, canım cicim mesajları sonra bakıyoruz bir gol kaçırıyor hemen kovun gitsin sesleri. Bu mantık bizi ileri taşımaz, aksine geriye atar sıradanlaşırız.

Olayı bilmeden suçsuz yada suçlu kişileri idam etmede üstümüze yok.
                      "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• Transfer doldurulmuşmuşmuşmuşmuş... Sevsinler..

Yönetimden beklenmeyen bir davranış değildi. Kaç kere kanarsan o kadar kandırırlar
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Acaba gecen günlerde bazi sitelerde cikan fatih gutierrez icin cikarma yapilmasina sinirlendigi haberi gercek miydi ?

Bu nedenle de bu sefer fatih transferden caymis olmasin?
                          En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 19.01.2010, 21:21.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yanliz Fatih Tekke mi?...

F.Tekke ayip etti...
                            Yönetim ayip etti...
                            Taraftar ayip etti...

Hepimiz ayip ettik.
                            hay ağzına sağlık hepimiz ayıp ettik trabzonspor a haklısın kardeş

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fatih'in basın toplantısında yapacağı açıklamalar inşallah doyurucu baştan sona aydınlatıcı şekilde olur...

Fatih'in para için gelmediği açıklaması doğru çıkarsa gider deniz kenarındaki kayalıklarda tek başıma oturur ağlarım.
                              Bir de en asi üye olacaksın Koray abi.
                              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Yarın hiçbir şekilde hayırlı bitmeyecek.
                                Maalesef rus ruletine döndü iş.
                                Ya canımız, idolümüz Tekke bitecek ya da yönetim.

Hiç iyi olmadı ama yapacak bir şey yok.
                                En azından gerçeği öğreneceğiz.
                                Akacak kan damarda durmuyor.

Yarın koca Trabzonspor yönetimi resmen rezil olup, devrilebilir!

Yorum

Çalışıyor...
                                X