Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dun gece guzel bir haberle kapattık ama ortam cok gergın oldugu ıcın bır kıvılcımda yıne koca ormanı yakıyoruz.haber61 kafasına gore sacmalamıs dun gece kaptana ulasılmadıgı yalanı gıbı 150 kere dedık medyada cıkan haberlere kulak asmayın diye.yok can karyadı yok haber61 sukunet kaptan gelecek

Yorum

• Yeter artık bu yönetimin taraftarla alay ettiği.
      SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
      CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Yargısız infaz yapıyorsunuz !

Bence de Fatih suçlu , nasıl ikna edebilirsiniz ki beni .

Çıksın açıklasın o zaman herşeyi .

Yönetimde suçlu olabilir ama kesin haberler yok elimizde .

Yorum

• Tekke'ye ulaşılamıyor!

Transferi yılan hikayesine dönen Fatih Tekke konusunda çok ilginç gelişmeler yaşanıyor. Lig TV Trabzonspor Muhabiri Can Karyağdı'nın edindiği bilgilere göre; bordo mavili yönetim, Trabzon'da bulunan yıldız oyuncuya ulaşamıyor.

Trabzonspor yönetiminin Zenit St. Petersburg'la her konuda anlaştığı belirtilirken Fatih Tekke'ye ulaşılamaması kafalarda soru işaretleri yarattı. Ortaya atılan bir başka iddia ise; Fatih Tekke'nin Trabzonspor yerine son Rusya şampiyonu Rubin Kazan'a gitmek istemesi.
          lig tv.

Yorum

• Anlaşıldı; Fatih Tekke bu saatten sonra gelse de camia karışacak, gelmese de!

Bunda birincil sorumluluk yönetimindir: nedeni de transfer işini sessiz, sakin ve profesyonelce yönetemeyen ve başkan güdümlü bir kulüp olmamızdan kaynaklanmaktadır.

Transferlerden önce bu noktalara neşter vurulmadıkça; sürekli yayık ayranı gibi çalkalanmaya devam ederiz, ta ki biri çıkıp sulandırmak yerine yoğurt koymayı akıl edene kadar.
            Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Hayır bence baskı imkanı çok var... Mesela taraftar hafta sonu oynanacak maç öncesi yönetimi vip girişten stada sokmama çabası içinde olursa bence baskının kralı olur... Bu yönetim Stada girmeyecek diye slogan atılsa , emin olunki, yönetim kaçacak delik arar.
              Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!

Yorum

• ajansspor

Tekke transferi fıkra gibi!

Fatih Tekke konusunda çarpıcı gelişmeler yaşanıyor! Son iddia fıkra gibi; Trabzonlu yöneticiler 2 gündür Trabzon'da olan Tekke'ye ulaşamadı ve transfer gerçekleşmeyebilir!

19 Ocak 2010 , 15:15
                Yorumlar
                Arkadaşına Gönder
                Paylaş

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR</SPAN>

Lig TV Trabzonspor muhabiri Can Karyağdı, Fatih Tekke transferi konusunda yine çok çarpıcı bir habere imza attı. Adeta fıkra gibi olan bu son haber, Trabzonlular'ı üzeecek, kafaları daha da karıştıracak.

Dünkü akşam idmanı öncesinde Sadri Şener'le görüştüğünü aktaran Karyağdı, başkandan "Geliyor" cevabını aldığını açıklamıştı. Ayrıca, Trabzonspor'un Zenit ile de 1 milyon Euro'luk ücret karşılığında anlaştıklarını da ifade etmişti.

Bugün yeniden Lig TV ekranlarına geçen Karyağdı, Fatih Tekke transferinde Rus ekibiyle anlaşan bordo mavili yönetimin Trabzon'da olan(!) Tekke'ye ulaşamadığını ve transferin büyük ihtimalle gerçekleşmeyeceğini ifade etti.

"Fatih'in cebinde bir bilet var. Yarın dönecek. Bileti ise Rusya'ya. Rusya'da sağlık kontrolünden geçecek ve takımının Dubai kampına katılacak" diyen Karyağdı, Trabzonlu yöneticilerden aldığı bilgiyi de aktardı.

İddiaya göre, Tekke son 2 gündür Trabzon'da olmasına rağmen bordo mavili yöneticiler yıldız futbolcu ike görüşemedi. Bu nedenle sıkıntılı olan yöneticilerin, kulübü ile her konuyu halletmelerine karşın Tekke ile neden görüşemeiğini kendisinin de anlamadığını kaydetti.

Parçaların tam olarak oturmadığını ve yine de yönetimin yarını beklediğini Kaydeden Karyağdı, bu konuda bir açıklama yapılabileceğini dile getirdi.
                .. Bunlar uzun eğri burunlu ve konuşmayı şehvetle seven insanlar ki sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için hiç kimseden hiçbirşey beklemeksizin bir şarkı söyler gibi ölebilirdiler...N.H.R

Yorum

• Can'ı da beğenmezdiniz siz.. ne oldu şimdi ..yarım yamalak anlattıklarına bakarak da mı yönetimi al aşağı ediyorsunuz ?

Yorum

• Kesin haberler çıkmadıkca bu taraftar habire bir yerleri bombalar.
                    DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak ramzanyak58 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tekke'ye ulaşılamıyor!

Transferi yılan hikayesine dönen Fatih Tekke konusunda çok ilginç gelişmeler yaşanıyor. Lig TV Trabzonspor Muhabiri Can Karyağdı'nın edindiği bilgilere göre; bordo mavili yönetim, Trabzon'da bulunan yıldız oyuncuya ulaşamıyor.

Trabzonspor yönetiminin Zenit St. Petersburg'la her konuda anlaştığı belirtilirken Fatih Tekke'ye ulaşılamaması kafalarda soru işaretleri yarattı. Ortaya atılan bir başka iddia ise; Fatih Tekke'nin Trabzonspor yerine son Rusya şampiyonu Rubin Kazan'a gitmek istemesi.
                      lig tv.
                      Bu dakikadan sonra yönetimin zenitle anlastıgına da inanmıyorum . Tam ikiyüzlü bunlar

Yorum

• Çok güzel oldu çok sevindim. Yönetim Fatih Tekke'yle adeta dalga geçti şimdiye kadar alın size Fatih'in cevabını. Bence Trabzonspor taraftarına yapılan hakaret değil yönetime yapılan bir oyun helal olsun Fatih.

Yorum

• kimse ne olduğunu bilmiyor. az sonra bakarsın fatih yuvaya döndü haberleri çıkar, bi bakarsın fatih zenithin kampına katıldı transfer gerçekleşmedi zenith bırakmıyor haberleri çıkar, yada fatih rubine transfer oldu haberleri...umut formda, dünyanın en golcü(2009) 4. fv sini aldık, yedekte murat tosun var, fv ye ihtiyaç yok kapattık transfer sezonunu haberleride çıkabilir, herşey olabilir.

Bildiğim birşey varsa oda hiçbirşey bilmediğimdir, ne güzel söylemiş sokrat. bizim kulübü özetlemiş resmen.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yönetim açıklama yapacaksa bu iş bitmiştir.
                            Geçmiş olsun. Gene onlarca karalama ile keser atarlar.

Tekke sen hep bir özlem, bir ukde olarak kalacaksın.
                            Daha fazla kimseyi özlemedi, istemedi bu taraftar.
                            Nasıl olur da taraftara bir yönetim bunu yaşatır.
                            Ne cürettir diyeceğim ama yapıyorlar işte...

Biz de elimiz kolumuz bağlı oturmak zorunda kalıyoruz.
                            Buralarda deliriyoruz, birbirimize sataşıyoruz.

Son olarak geçmiş olsun, yazıklar olsun!

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Can'ı da beğenmezdiniz siz.. ne oldu şimdi ..yarım yamalak anlattıklarına bakarak da mı yönetimi al aşağı ediyorsunuz ?
                              Yönetimin iki yüzlülügünden bıktım , defolsun gitsinler .

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Telefonla ulaşamadıkları Fatih'i kampa nasıl davet etmişler????
                                Davetiye mi göndermişler???

.....tarihleri arasında yapacağımız kampımızda sizleri de aramızda görmekten onur duyarız..
                                Not: Menejer getirilmemesi rica olunur.
                                yok böle bişe çamur at izi kalsın misali adamı iyice karalamaktan başka birşey yapmıyolar ...
                                Gelme Tekke gıt başka bı takıma gelme bu yönetım burda dururken sakın gelme ..Gelmeden böle yediler senı gelınce ne olur Allah bilir
                                [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                                [/COLOR]

Yorum

Çalışıyor...
                                X