Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak musty11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih yarın Rusya'ya gidiyormuş.Takımla kampa katılmaya(Zenit'le).Yarın yönetim açıklama yapacakmış.Yönetim Fatih'i bizim kampımıza davet etmiş
    Ne maksatla davet edilmis fatih kampa,gel goruselim diye mi yoksa antremanlara cik diye mi?,bununla ilgili birsey soyledimi can karyagdi..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oğuz Tongsir bizim verdiğimiz tepkiyi verdi ; '' Başkan Trabzon'daki Fatih'e mi ulaşamadı '' dedi

Ya sabır .. Yarın açıklama yapılacakmış Fatih'le ilgili şuan hiçbirşey kesin değil Fatih Rusya'ya gidiyor.
      Mantıklı her insanın verebileceği bir tepki.. Başkan resmen taraftarla dalga geçiyor. Hatta mantıksız yerine koyarak alenen hakaret ediyor.

Yorum

• Şu an tam bir bilgi kirliliği var.Kimsenin ne olduğundan haberi yok.

Yarını bekleyelim , yönetimden açıklama gelecek Fatih'le ilgili.

Yorum

• Bizi Bu hale düşürünlerin Allah bin türlü belasnı versin.

Yorum

• Yönetimin yarın konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyormuş .

Yorum

• Siz yönetimin Fatihi almak için gerekenleri yaptığına inanıyormusunuz....

Bne inanmıyorum hemde hiç....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                madem yonetım yalan soluyo cunku cogu arkadas kayıtsız sartsız buna ınanıyo hadı fatıh konusma yasagı varkı ben kesınlıle bole bı yasaga ınanmıyorum zenıt klubu kendınedemı yasak koydu cıkar der ts le anlasmadık yada arada kı fark cok fazla dıye bu tranfer bu dakıkadan ıtıbaren olmassa kı bence olucak tamamen fatıhın cevresındekılerden dolayı(avukat menejer vs) dolayı gerceklesmeıcek

zenit in Trabzonspor taraftarlarini bilgilendirmek gibi bir sorumlulugu mu var, onu ne ilgilendirir turkiyede ne konusuldugu?.. almamak icin 40 takla atan agizinin ucuyla konusan ama is sov yapmaya gelince mangalda kul birakmayanlar yakinda taraftari gidiklamak icin " cok ozel sorunlar bulurlar " yada buyuk baskanimiz bir suclu icat eder yakinda bizde rahatlariz, kendisi de..
                ben kendisinden bir adet, " onu unala yada fatihe sorun " sovu bekliyorum.. cok ozel sorunlar manevrasindan dolayi da tebrik ediyorum kendisini.. buyuksun sadri baba

Yorum

• Oğuz Tongsir ; '' Trabzon kulüple anlaştı da Fatih mi gelmek istemiyor '' diye sordu Can Karyağdı ; '' Bilmiyoruz '' dedi ..

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benim anlamadıgım madem alınmıycak neden cıkıpta tekke transferiş 1-2 gunde biter deniliyor..

Yani bi anlam veremiyorum napıolar ertesi gün taraftar transferi göremeyince, halimize mi gülüyorlar..

Benim anlamadıgım madem alınmıycak neden cıkıpta ERKEK gibi almıyacağız demıyrolar
                    ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                    KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Sıktı bu haber artık avni akerde o formayı giyene kadar bütün haberlere inanmıyorum. imzalama törenine bile inanmam giderler gs cemal nalga gibi yapar bu yönetim.Barış memişe 9 Tekke giydirir.

Yorum

• ayıptır ya o ne??
                        Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Bu saatten sonra Fatih de gelmesin yönetim de gitsin...

Yorum

• İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne maksatla davet edilmis fatih kampa,gel goruselim diye mi yoksa antremanlara cik diye mi?,bununla ilgili birsey soyledimi can karyagdi..
                            Antremanlara davet etmiş.Yani Can'ın kulağına gelen haber öyleymiş.Anlatıklarının çoğundan birşey anlamadım.Onlar yarını bekliyelim diyor.Bende öyle düşünüyorum
                            33# DRAGO GABRIC
                            61# IBRAHIMA YATTARA #11
                            13# Steve Nash
                            10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu kesin anlaşma sağlamış olduğumuz teknik direktörümüz Hagi'yi duyuran kesin kesin diye yırtınan TRT Spor mu
                              aynen öyle

Baskan´i bosverin... sanki bütün Türkiye el ele vermis Fatih´i bizde görmek istemiyor....

bu arada küfür etmeyelim arkadaslar.. .yakismiyor bize...
                              *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                              ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• bir haber alıyorum 5 dakika sonra tersi haber geliyor ne yapacağımı şaşırdım.

ama ortada bir samimiyetsizlık var bu kesin
                                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

Çalışıyor...
                                X