Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gökhan Ünal Fenerbahçe haberleri çıkmaya başladı ertesi gün bi baktık Gökhan sarı lacivert formayı giymiş.ilk maçta da çıkmış oynamış.biz aylardır Fatih transferini konuşuyoruz hala en baştayız.aynı dedikodular, azeri işadamları, sponsorlar, menajerler, almadaki gelmedeki isteksizlik, yaş-fiyat oranı... bir tartışmada hiç mi mesafe alınmaz...

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eyvah!..

Fatih bizi kandırmış..

15 yıldır onu tanıyamamışız..

Hatta geçenlerde birisi "koyu fenerlidir" demiştide inanmamıştım..

Ve de sarı- kırmızı,bulamazsa siyah - beyaz don giyiyormuş gizli,gizli..

Zaten Rubın taraftarı aynı zamanda,gider gider..

Ama donunun püskülü illa sarı-lacivert olurmuş..

E hadi Fatih'ten soğuyalım..

Az daha kulübümüzü ele geçiriyordu..

Bak siz hala soğumadınız,soğuyun daha..

Yaşasın Hayrettin bey,

Başbakan ol,yaşa varol..

Başka işçin yokmu,onlarıda Trabzonspor'da işe al..

Başka türlü aşmpiyon olamayız...

Yaşasın Hayrettin beyin işçileri..

Oley,oley...
      İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
      Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• ya beyler bana kalırsa gelmez fatih askerlşik yüzünden..yönetim ayrı oyun oynuyodu fatih ayrı oyun oynuyo bizde bi yönetime bi fatihe sallayıp duruyoruz..bekleyip göreceğiz sonuca göre konuşacağız artık..adam giydiği don un rengini bile öğrenmiş ona laf atıyo baksanıza ya...
        hep destek tam destek!!!

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Valla ben 17 yaşında 4 topunun direkte patladığını değil de her sene 2-3 gol atıp, şu an alınmıyor diye yönetimi karşısına alanların Fatih'i A.Aker'de yuhaladığını, ıslıklayıp takımdan gönderilmesini sağladıklarını biliyorum.
          yalancinin ... olsun mu?
          Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başkanın anlaştık açıklaması var Rus takımı ile

Bu açıklamayı durup dururken yapmaz demek ki işin o tarafı bitmiş

Sanırım sıkıntı menejer avukat gibi kişilerden kaynaklanıyor ki zaten basın da

bunu ifade ediyor

Fatih konusu eger avukat menejer gibi konulardan olmazsa bundan zararı

Fatih görür ...

Başkan çıkıp biz Fatih ve Ruslar ile anlaştık ama avukatı ve menejeri işi

bozuyor derse bence yönetime kimse çok bir şey diyemez

Bekleyip görecegiz ama bence aşılır bu sorunlar

Çok sıkıntı olacagını sanmıyorum bugün yarın çözülür

Ben mi çok paronayak oldum yoksa bu işler yönetimin Fatih'i almamak için yeni bir oyunumu acaba.

Zenit'le anlaşıp Fatih'e kabul edemeyeceği şartla sunmak ( menejerini, avukatını yada herkimse arada hepsini sat demek gibi).

Gerçi paronayak olduysamda bunun suçlusu gene bu yönetim.

Yorum

• İlk olarak abdullah6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Haberlerin olumsuza dönmesi forumdan bir arkadaşın "Fatih'în kayınpederiyle görüştüm o da Rusya'da o kdar para kazanırken buraya dönmesi mantıklı olmaz dedi" demesiyle başladı ben de öyle demesi hakkında fikir geliştirmeye çalıştım hepsi bu.
              la filim gibisiniz yaa

bi durun arkadaşlar
              hemen kriz masası oluşturalım

en soğuk kanlılar adını yazdırsın masaya

Abdullah6134 sen kabul edilemezsin bu olayından sonra
              "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
              O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• İlk olarak Küçükalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaş sabahdan beri bişeyler yazıyorsun da biz birşey anlıyamıyoruz. Allahını seversen ne içtiysen söyle bizde içelim.

Taraftar işine gelir gol kaçıran forvetler sahadayken Fatih Tekke der.
                Taraftar işine gelir Fatih Tekke sahadayken gitsin diye küfür eder.

Soğuk su içtim sizde için iyi gidiyor.
                DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Zaman durdu sanki... Artık netleşsin.

Yorum

• şu başlıkta heyecan,korku,gerilim,dram,trajedi,komedi her şey var ya

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir son dakika gelişmesi olmadığı taktir de Fatih Tekke transferi Trabzonspor için sona erdi.

Bu nasıl bir acıklama ya??
                      Hayrettin bey(?) yoklama çekiyor.
                      "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Şu saçma sapan haberlere inanmayın ..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Taraftarin, Fatih Tekkeyi Avni Aker'de yuhlayip islikladigini ve takimdan gonderilmesine neden oldugunu iddia edenler var bu forumda ...

Ben 15 yasimdan beri 15 senedir izlemedigim; kacirdigim mac sayisi bir elin parmaklarini gecmez. boyle bir sey duymadim. gormedim. boyle bir sey duyan goren varsa yazsin..

var mi bozacinin sahidi?
                          Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Taraftar işine gelir gol kaçıran forvetler sahadayken Fatih Tekke der.
                            Taraftar işine gelir Fatih Tekke sahadayken gitsin diye küfür eder.

Soğuk su içtim sizde için iyi gidiyor.
                            Belli soğuk su içtiğin üst solunum yollarında hasar meydana gelmiş yanlız biraz fazla üste vurmuş beyinede sirayet etmiş gibi duruyor.
                            Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                            Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                            WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi
                              1 kişi ile olacak değilse hem Fatihi alallım hem ronaldinhoyu alalım. ama doğru ronaldinho bize gelmez. gelse gelse Fatih gelebilir..değil mi?

Fatih'ten çok şeyler beklemek hata olur.
                              DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• ulan yönetim illa ağzımı bozduracaksınız bize. ne pis ne çirkef adamlarsınız yaw. ulan barbaros denen herifi isterkende menejerin gelmesin sen gelmi demiştiniz acaba. yada gökhan denen adamda

olumlu yada olumsuz sonuçlansız demiyeceğim .OLUMLU sonuçlanacak ya sonuçlanacak ya sonuçlanacak. sizin yüzünüzden sinir hastası oldum lan. izterseniz zlatanı isterseniz eto yu getirin karsılama töreninde fatih diye bağıracagım. artık bu olay transfer rayından çıktı inat işine geçiti siz inatsanız bakalım taraftar ne kadar inat
                                TRABZONSPOR
                                Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                                Mesut Keleş (19)

Yorum

Çalışıyor...
                                X